0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 04, 2010, 11:01:58 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 04, 2010, 10:50:28 pmΠαράθεση από: dmath στις Μαρτίου 04, 2010, 10:32:06 pmΥ.Γ. Στο σχολείο μου ψάχνουμε τρόπους αντίδρασης διαρκείας - εκτός της συμμετοχής στις απεργίες - αφού φρόντισαν να μας υποδουλώσουν ... οικονομικά...Στο σχολείο μου σε ανάλογη συζήτηση έπεσαν οι εξής ιδέες: α) ομαδικές άδειες ασθενείας αλλά από το ίδιο ατύχημα ή νόσημα (όλοι στραμπουλήξαμε το δεξί μας πόδι). β) την αναλογία του 12% και του 30% να την αφαιρέσουμε από τη διάρκεια του μαθήματος (7 λεπτα πριν από τη λήξη να σταματούμε κάθε μορφής δραστηριότητα στην τάξη)γ) να μη συνοδεύσουμε μαθητές σε μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές.Οχι στο δεξί μας πόδι στο δεξί μας χέρι αυτό που κάθε φορά τους ψηφιζειυπαρχουν και οι αριστεροχειρες
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 04, 2010, 10:50:28 pmΠαράθεση από: dmath στις Μαρτίου 04, 2010, 10:32:06 pmΥ.Γ. Στο σχολείο μου ψάχνουμε τρόπους αντίδρασης διαρκείας - εκτός της συμμετοχής στις απεργίες - αφού φρόντισαν να μας υποδουλώσουν ... οικονομικά...Στο σχολείο μου σε ανάλογη συζήτηση έπεσαν οι εξής ιδέες: α) ομαδικές άδειες ασθενείας αλλά από το ίδιο ατύχημα ή νόσημα (όλοι στραμπουλήξαμε το δεξί μας πόδι). β) την αναλογία του 12% και του 30% να την αφαιρέσουμε από τη διάρκεια του μαθήματος (7 λεπτα πριν από τη λήξη να σταματούμε κάθε μορφής δραστηριότητα στην τάξη)γ) να μη συνοδεύσουμε μαθητές σε μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές.Οχι στο δεξί μας πόδι στο δεξί μας χέρι αυτό που κάθε φορά τους ψηφιζει
Παράθεση από: dmath στις Μαρτίου 04, 2010, 10:32:06 pmΥ.Γ. Στο σχολείο μου ψάχνουμε τρόπους αντίδρασης διαρκείας - εκτός της συμμετοχής στις απεργίες - αφού φρόντισαν να μας υποδουλώσουν ... οικονομικά...Στο σχολείο μου σε ανάλογη συζήτηση έπεσαν οι εξής ιδέες: α) ομαδικές άδειες ασθενείας αλλά από το ίδιο ατύχημα ή νόσημα (όλοι στραμπουλήξαμε το δεξί μας πόδι). β) την αναλογία του 12% και του 30% να την αφαιρέσουμε από τη διάρκεια του μαθήματος (7 λεπτα πριν από τη λήξη να σταματούμε κάθε μορφής δραστηριότητα στην τάξη)γ) να μη συνοδεύσουμε μαθητές σε μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές.
Υ.Γ. Στο σχολείο μου ψάχνουμε τρόπους αντίδρασης διαρκείας - εκτός της συμμετοχής στις απεργίες - αφού φρόντισαν να μας υποδουλώσουν ... οικονομικά...
Καλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?