0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να και το καινουργιο ανεκδοτο - απο
Σχετικά με τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Αγαπητέ/ή συνάδελφε,Το Σάββατο 13/3/2010 ήμουν και εγώ προσκεκλημένος στην Αθήνα στο Ι.Μ.Ε. στην "τιμητική" εκδήλωση με τίτλο ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Θα παρουσίαζα και εγώ τη δουλειά μου.Λόγω οικογενειακού πένθους δε μπόρεσα να παραστώ. Στο τέλος της παρουσίασής μου είχα σκοπό να κάνω μια εξαιρετικά τιμητική δήλωση και για τους συναδέλφους οι οποίοι δεν βραβεύονται, αλλά δουλεύουν ισάξια και παραπάνω από εμένα στο σχολείο μου ή και σε άλλα σχολεία. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ τους κάνουν υπέροχα project και πολύ όμορφες δουλειές με τα παιδιά τους στην τάξη. ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η
Η Υπουργός θα πρέπει να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ τις δηλώσεις της. Τί θα πει "εδώ βρίσκονται οι καθηγητές που αξίζουν?" Δηλαδή όλοιοι υπόλοιποι δεν αξίζουν? Εκείνη δε ξέρει καλά καλά ποιές είναι οι ειδικότητες, δε ξέρει τί θέλει να κάνει με τα μόρια μεταθέσεων, τις αποσπάσεις, τους διορισμούς, και όταν τη ρωτάνε αρχίζει να λέει αερολογίες, και έφτασε να ξέρει ποιοί καθηγητές αξίζουν και ποιοί όχι? Η αλαζονεία σ' όλο της το μεγαλείο...
Παράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 14, 2010, 02:44:06 pmΗ Υπουργός θα πρέπει να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ τις δηλώσεις της. Τί θα πει "εδώ βρίσκονται οι καθηγητές που αξίζουν?" Δηλαδή όλοιοι υπόλοιποι δεν αξίζουν? Εκείνη δε ξέρει καλά καλά ποιές είναι οι ειδικότητες, δε ξέρει τί θέλει να κάνει με τα μόρια μεταθέσεων, τις αποσπάσεις, τους διορισμούς, και όταν τη ρωτάνε αρχίζει να λέει αερολογίες, και έφτασε να ξέρει ποιοί καθηγητές αξίζουν και ποιοί όχι? Η αλαζονεία σ' όλο της το μεγαλείο...Διαίρει και