0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το απαραδεκτο της υποθεσης ειναι οτι ειμαστε όλοι σε αναμονη....για να ξεσπιτωθούμε για να μας γαμη.. την ζωη, και περιμενουμε ποτε η μαλακισ...η θα βγει να κανει καμια ανακοινωση. Εμεισ οικογενειακος εχουμε εγκατασταθει σε μια επαρχιακη πόλη.Εχω 2 παιδια που πανε στο σχολειο. Η οργανική μου ειναι στην Ρόδο.
Μέσα από την εκδήλωση η Διαμαντοπούλου θέλησε να αναδείξει τους καινοτόμους - άριστους (εύχομαι όχι φυτά) εκπαιδευτικούς, που κατά την υπουργό κάνουν καλά την δουλειά τους και αξίζουν ευρείας αποδοχής, όπως και τον ''παχυλό'' μισθό τους. Οι προς βράβευση προσήλθαν με καμάρι (μαζί με την οικογένειά τους φαντάζομαι...) για να απολαύσουν τις τιμές. Δεν γνωρίζω, ακόμη, με ποια κριτήρια έγινε η αξιολόγηση των βραβευμένων. Δεν θέλω, όμως, να είμαι καχύποπτος και απαξιωτικός, αλλά είδα και κάτι ''παπαρδέλες'' στον κατάλογο...Με αυτή την πρωτοβουλία βελτιώνεται, πράγματι, η εικόνα των εκπαιδευτικών στην κοινή γνώμη.Οι ωρομίσθιοι χάλασαν το πάρτι και έδωσαν την ευκαιρία στην υπουργό να αντιπαραβάλλει στα ''πρότυπά της'' τον ''κακό'' εκπαιδευτικό.Η Διαμαντοπούλου κέρδισε επικοινωνιακά στην ''κοινή γνώμη''....Το μόνο θετικό ήταν ότι έγινε τουλάχιστον κάτι...Το πιο πιθανό είναι να είπε στα κομματόσκυλά της να της φέρουν κάμποσες δεκάδες εκαπιδευτικούς να τους βραβεύσει, για να παίξει το επικοινωνιακό της παιχνίδι. Δε θέλω να απαξιώσω τους βρεβευθέντες αλλά υπάρχουν κι άλλοι "καινοτόμοι" που εργάζονται χωρίς να διατυμπανίζουν το έργο τους. Το θέμα είναι από δω και πέρα, όπου πηγαίνει, να πέφτουν γιαούρτια, προκειμένου να αναδείξουμε όλα τα εγκλήματα που σκοπεύει να διαπράξει σε βάρος των αναπληρωτών και των ωρομισθίων στο όνομα της αξιοκρατίας, την οποία βέβαια η ίδια έχει υπονομεύσει με κάθε τρόπο.