0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τέτοια μηνύματα φέρνουν την κοινωνία απέναντι στους εκπαιδευτικούς. Δίνουν την εντύπωση ότι οι εκπαιδευτικοί είναι κακόμοιρα ανθρωπάκια που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο διορισμός στο δημόσιο. Δε νομίζω ότι αυτή είναι καλή στρατηγική.Στο κάτω κάτω ποιος σε υποχρέωσε κύριε να πηγαίνεις στου διαόλου τη μάνα για να πάρεις μόρια?Άλλες δουλειές δεν υπάρχουν? αυτοί που δίνουν ΑΣΕΠ είναι κορόιδα? Καταλαβαίνω την αγωνία αυτών που είναι αδιόριστοι αλλά με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε την κοινωνία απέναντί σας. Αυτές οι αντιδράσεις χαροποιούν την Αννούλα η οποία τώρα θα σας βάλει όλους στο ίδιο τσουβάλι των εκπαιδευτικών που δεν θέλουν να δουλέψουν αλλά μόνο να διοριστούν και να αράξουν, και επειδή όλοι έχουμε περάσει από τα σχολικά θρανία ξέρουμε ότι αυτοί οι εκπαιδευτικοί είναι πάρα πολλοίhttp://www.alfavita.gr/ank_b/ank14_3_10_1050.php
Ακριβώς έτσι είναι. Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε πολλά και μικρά πράγματα που είναι καινοτόμα στο σχολείο και δεν φαίνονται. Και δεν μπορεί να μας απαξιώνει έτσι.Για παράδειγμα σε μια εκπαιδευτική εκδρομή στα Ελληνικά Πετρέλαια καταφέραμε μια δωρεά για εγκατάστση διαδραστικού πίνακα στο γυμνάσιο που είμαι αναπληρωτής και επειδή είμαι ο μόνος που έχει δουλέψει με διαδραστικό αν και αναπληρωτής ανέλαβα όλα τα τυπικά και το σχεδιασμό (που μπορεί να μπει, τι ακριβώς χρειαζόμαστε, να εξηγήσω τι μπορούμε να κάνουμε κ.ά). Εννοείται ότι ως αναπληρωτής θα έχω φύγει και δεν θα προλάβω να το χαρώ.Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.
Η οργή που νιωθω ύστερα από αυτό που τόλμησε να ξεστομήσει η υπουργός δεν περιγράφεται..το κακό ειναι ότι ο κόσμος εκτός του χώρου μας έχει μαύρα μεσάνυχτα.. Είμαι ωρομίσθια και με έχει προσβάλλει απίστευτα με αυτά που είπε..έχασε την ψυχραιμία της και φανερώθηκε το πραγματικό της πρόσωπο..Το video αυτό από το ΣΚΑΙ πρέπει να προβληθεί και να την ξεμπροστιάσουμε...σκέφτομαι αν θα ήταν καλή ιδέα να στείλει το Συντονιστικό των Ωρομίσθιων ένα mail στον Λαζόπουλο για παράδειγμα, για να την κράξει.. Κάτι τέτοιο θα την ταρακουνήσει αρκετά πιστεύω..πως σας φαίνεται??
Παράθεση από: vik_ στις Μαρτίου 14, 2010, 01:19:37 pmΗ οργή που νιωθω ύστερα από αυτό που τόλμησε να ξεστομήσει η υπουργός δεν περιγράφεται..το κακό ειναι ότι ο κόσμος εκτός του χώρου μας έχει μαύρα μεσάνυχτα.. Είμαι ωρομίσθια και με έχει προσβάλλει απίστευτα με αυτά που είπε..έχασε την ψυχραιμία της και φανερώθηκε το πραγματικό της πρόσωπο..Το video αυτό από το ΣΚΑΙ πρέπει να προβληθεί και να την ξεμπροστιάσουμε...σκέφτομαι αν θα ήταν καλή ιδέα να στείλει το Συντονιστικό των Ωρομίσθιων ένα mail στον Λαζόπουλο για παράδειγμα, για να την κράξει.. Κάτι τέτοιο θα την ταρακουνήσει αρκετά πιστεύω..πως σας φαίνεται??Ναι.. θα ακούσει τον Λαζόπουλο και θα σκιαχτεί!!!