0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: grooog στις Νοεμβρίου 12, 2009, 03:09:53 pmπαιδια συγχωρέστε με αλλά είμαι λίγο άσχετη με αυτά.τι εννοεί η Διαμαντοπούλου;γιατι έγινε τόσος χαμός;ως τώρα έτσι δεν γινόντουσαν οι διορισμοί;μέσω Ασεπ;τι αλλάζει;μηπως εννοεί οτι εκείνο με τα 24μηνα και 30μηνα θα σταματησει να ισχυεί;αχ βοηθήστε με και συγχωρήστε την αγνοια μου,ξέρω οτι ειναι λιγο εκνευριστικό να επαναλαμβάνετε πράγματα που εσεις συζητάτε καθημερινα.Τι ακριβώς γινόταν μεχρι τωρα με τα 24μηνα και τα 30μηνα και τι θα αλλάξει τωρα;Δηλαδη κάποιος εδινε ασεπ ,επιανε τη βάση και δουλευε για 24 μηνες ως αναπληρωτης και μετα διοριζόταν;και μετα τα 30μηνα;;αν κάποιος έχει τη διαθεση ας μου εξηγήσει...Mέχρι τώρα διορίζονταν άμεσα ως μόνιμοι από τον πίνακα του ΑΣΕπ ένας αριθμός και ένας άλλος έμπαινε σε σχολεία ως αναπληρωτής. Όταν συμπλήρωναν κάποιους μήνες προϋπηρεσίας, μονιμοποιούνταν χωρίς να χρειαστεί να ξανδώσει ΑΣΕΠ-αρκούσε η προϋπηρεσία. Τώρα υποθέτω ότι η διαδικασία θα γίνεται μόνο μέσω επιτυχίας στον ΑΣΕΠ άμεσα ως μόνιμος. Από καραγκιοζιλίκι σε καραγκιοζιλίκι τα βλέπω τα πραγματα... Μακάρι να αλλέξει κάτι προς το καλυτερο χωρίς να γίνουν αδικίες....
παιδια συγχωρέστε με αλλά είμαι λίγο άσχετη με αυτά.τι εννοεί η Διαμαντοπούλου;γιατι έγινε τόσος χαμός;ως τώρα έτσι δεν γινόντουσαν οι διορισμοί;μέσω Ασεπ;τι αλλάζει;μηπως εννοεί οτι εκείνο με τα 24μηνα και 30μηνα θα σταματησει να ισχυεί;αχ βοηθήστε με και συγχωρήστε την αγνοια μου,ξέρω οτι ειναι λιγο εκνευριστικό να επαναλαμβάνετε πράγματα που εσεις συζητάτε καθημερινα.Τι ακριβώς γινόταν μεχρι τωρα με τα 24μηνα και τα 30μηνα και τι θα αλλάξει τωρα;Δηλαδη κάποιος εδινε ασεπ ,επιανε τη βάση και δουλευε για 24 μηνες ως αναπληρωτης και μετα διοριζόταν;και μετα τα 30μηνα;;αν κάποιος έχει τη διαθεση ας μου εξηγήσει...
σε ευχαριστω μορφούλα!δηλαδη αν καταλαβα καλα έδινες ασεπ και απο οσους επιαναν τη βαση οι πανω πανω στον πίνακα διορίζονταν και οι κατω πήγαιναν αναπληρωτές.Οι αναπληρωτες δούλευαν για 24 μηνες και μετα διορίζονταν.Αυτοί με το 30μηνο ομως τι ειναι;;
Για το 30μηνο δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει-ας μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει.
ΠαράθεσηΓια το 30μηνο δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει-ας μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει. Για το 30μηνο υπάρχει νομοθέτημα που προβλέπει ότι οι εκπαιδευτικοί που έχον προϋπηρεσία μέχρι και τις 30-06-2006 30 μήνες καθαρής προϋπηρεσίας θα διοριστούν στο δημόσιο σε βάθος πενταετίας. Ήδη έχουν διοριστεί δυο φουρνιές εκπαιδευτικών όπου οι περισσότεροι που έχουν απομείνει είναι ΠΕ11.
as μου εξηγησει κι εμενα καποιος δηλ. θα δινουμε εξετασεις η βαση χρονολογια πτυχιου κ.λ.π