0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγώ μπερδεύτηκα Θα περιμένουμε τόσες μέρες την Διαμαντοπούλου μέχρι να μας ξεκαθαρίσει τί ρυθμίσεις θα κάνει ή να πω αντίο στον διορισμό;
ΓΙΑ ΝΑ
τελικά επανέρχομαι στο θέμα, έχοντας αυτό που άκουσα προχθές στη ΝΕΤ από τον Ραγκούση, ως δεδομένο πλέον και από την Διαμαντοπούλου και όχι ως απλή φήμη!θα καταργηθεί ή όχι το 24μηνο+ασεπ; φαίνεται πως ναι! και τι θα γίνει με όσους είμαστε σε αυτόν τον πίνακα; γιατί το "μεταβατικό στάδιο" μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους!!! τον ιούνιο θα είμαι με 29 μόρια καθαρή + ασεπ και μάλλον νερό από τη βρύση δεν θα πιω, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι που βρισκόμαστε στην ίδια μοίρα!!!
καλως τα τα μαντατα!!! κι ελεγα, αργησε να τα πει...αυτα ειναι φημες που εχουν ακουστει εδω και ενα μηνα περιπου. Αν θελετε τη γνωμη μου, θεωρω οτι με πολυ κοπο θα κρατηθει ζωντανο το 30μηνο η εστω θα μπει απαραιτητη προυποθεση η επιτυχια σε ασεπ. Οσο για το 24 μηνο, θα πρεπει να πολεμησουμε για να μην καταργηθει κι αυτο, γιατι ειναι μια ρυθμιση που κερδηθηκε με πολυ κοπο απο την ενωση αναπληρωτων...τι να πω πια με ολα αυτα...
Παράθεση από: CynnemAprod στις Νοεμβρίου 12, 2009, 05:38:37 pmEγώ μπερδεύτηκα Θα περιμένουμε τόσες μέρες την Διαμαντοπούλου μέχρι να μας ξεκαθαρίσει τί ρυθμίσεις θα κάνει ή να πω αντίο στον διορισμό; Φυσικά και όχι. Η απάντησή της το λέει καθαρά νομίζω: "...σας είπα ότι θα υπάρξει βεβαίως μια μεταβατική περίοδος γιατί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια κινήθηκαν σ’ αυτή την κατεύθυνση."
Πάντως αν κάνει αυτό με τα μόρια θα σωθεί πολύς κόσμος.Μετά απο 4 χρόνια στην παραμεθόριο σε νησιά, εκνευρίζομαι πολύ να βλέπω συναδέλφους να αποσπώνται σε γραφεία και να πέρνουν 9+ μόρια, ενώ πόσοι άλλοι είναι στα νησιά... Και στο τέλος να φεύγουν με μεταθέσεις πριν τους υπόλοιπους αφου λόγω "κονε" τοποθετούνται και στα σχολεία της περιοχής με τα πιο πολλά μόρια..Αν γίνει αυτή η ρύθμιση θα είναι οτι καλύτερο έχει γίνει τελευταία...