0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειπαμε!!!! αξιοκρατια μονο σε μας!
Νομίζω ότι ανακοίνωθηκαν όλα έτσι θολά, ώστε να μετρηθούν αντιδράσεις κλπ. (όπως με την ΠΔΣ που την μία ημέρα καταργήθηκε και την άλλη όχι)...Πάντως είναι άσχημο κάθε κυβέρνηση να κάνει τα δικά της και να άλλαζουν όλα κάθε λίγο και λιγάκι.Αν μετά από καποια χρόνια αλλάξει υπουργός θα υπάρχουν πάλι αλλαγές και μάλιστα ξαφνικές που "κρεμάνε" όποιο προγραμματισμό προσπαθεί να κάνει ο καθένας μας.Νομίζω ότι επιτέλους πρέπει να σταθεροποιηθεί ένα σύστημα και να μην αλλάζει κάθε 2-3 χρόνια και αυτό δεν γίνεται με αλλάγες τύπου "εδώ και τώρα".
Landeau, επειδή η απάντηση ήταν προς εμένα, θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική γνώμη. Δε θα περιμένουμε,πιστεύω,πρώτα νόμο και μετά θα ψάχνουμε δικηγόρους, ρυθμίσεις, κλπ.Αν εσύ βλέπεις κάτι καλό σε όλο αυτό, περίμενε. εγώ πάλι βλέπω τα χειρότερα να έρχονται και μάλιστα στο όνομα της διαφάνειας και της αξιοκρατίας
Τι λες τώρα;;;;; Δηλαδή θα διοριζόμαστε μόνο αν είμαστε στους διοριστέους του ΑΣΕΠ;;;;;;;;; Και τι σκατά τρέχουμε τόσα χρόνια για τα κ---μόρια; ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ;
100% ΑΣΕΠ και μην γκρινιαζεται σιγουρα ειναι για καλο, τωρα για αυτους που προσπαθουν χρονια με ωρομισθια και αναπληρωση σιγουρα ειναι αδικο, αλλά παντα οταν κατι είναι σαπιο για να πάψει να είναι καποιοι την πληρλωνουν.
Χαλαρώστε... απίθανο να καταργηθεί άμεσα το 24μηνο+ΑΣΕΠ. Μίλησε μάλιστα για μεταβατική περίοδο. Εξάλλου στο 24μηνο+ΑΣΕΠ εμπεριέχεται επιτυχία σε ΑΣΕΠ, άρα δύσκολα να αλλάξει άμεσα. Για το 40% όλα παίζουν όμως.