0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geovel στις Νοεμβρίου 13, 2009, 12:39:24 amόλοι οι πολιτικοί να δίνουν ΑΣΕΠ Ναι ΜΑ ΌΛΟΙ. Ακόμα και αυτοί που είναι ''βολεμενοι'' στα γραφεια του ΑΣΕΠ. Σήμερα το μεσημέρι αυτό ακριβώς φώναζα!Άραγε η Αννούλα πότε έδωσε τελευταία φορά εξετάσεις;
όλοι οι πολιτικοί να δίνουν ΑΣΕΠ Ναι ΜΑ ΌΛΟΙ. Ακόμα και αυτοί που είναι ''βολεμενοι'' στα γραφεια του ΑΣΕΠ.
Θεωρω πολυ σωστα τα νέα μέτρα.Ειναι καιρός πια οι ΟΑΕΔιτες,ΠΔΣιτες και οι λοιποί να δώσουν ΑΣΕΠ για να δουν τη γλύκα.Δεν υπαρχει αλλος τρόπος να κλείσουν τα παράθυρα.Μέσα στους πίνακες είναι πολλοί με βυσματικές προυπηρεσίες.Εάν ίσχυε αυτό τα προηγούμενα χρόνια πολλοί που είχαν δώσει ΑΣΕΠ θα είχαν διοριστεί και δεν θα αναγκαζόντουσαν να πάνε αναπληρωτές και ωρομίσθιοι.
Παράθεση από: dlaf στις Νοεμβρίου 12, 2009, 10:34:10 pmΑν και εγώ ανησυχώ, γιατί και εγώ φέτος είμαι για πρώτη φορά αναπληρωτής έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις οι οποίες δεν στηρίζονται σε υποθέσεις που μπορεί να κάνει κανείς: 1.Είπε όλοι ΑΣΕΠ, που αυτό είναι θετικό - άρα μετά το μεταβατικό στάδιο 30 μηνο και 40% και ΟΑΕΔιτες τέλος. Ειδικά για όσους δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ ενδεχομένως να πρέπει να δώσουν για να μπουν στο μεταβατικό στάδιο.2. Δεν μίλησε πουθενά για μη προσμέτρηση της προυπηρεσίας αλλά για σύνδεση της με ΑΣΕΠ, κάτι που ισχύει ήδη, άρα από πουθενά δεν συνάγω για κατάργηση του 24μηνου, αλλά ενδεχομένως για αναμόρφωση του (διαφορετικά ίσως να μετράει η προϋπηρεσία και τα μόρια από ΑΣΕΠ)3. Μίλησε για μεταβατικό στάδιο και μη τροφοδότηση των σημερινών πινάκων με καινούργιους ανθρώπους, που σημαίνει ότι δεν καταργούνται αυτοί μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί το μεταβατικό στάδιο. Πόσο θα είναι αυτό και ποιους θα πιάσει ότι και να πει κανεις θα είναι υπόθεση.Η γνώμη μου είναι δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ετοιμότητα ώστε μόλις ανακοινωθούν συγκεκριμένες προθέσεις και εάν δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση να κινητοποιηθούμε μαζικά. Kι εγω ετσι πιστευω
Αν και εγώ ανησυχώ, γιατί και εγώ φέτος είμαι για πρώτη φορά αναπληρωτής έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις οι οποίες δεν στηρίζονται σε υποθέσεις που μπορεί να κάνει κανείς: 1.Είπε όλοι ΑΣΕΠ, που αυτό είναι θετικό - άρα μετά το μεταβατικό στάδιο 30 μηνο και 40% και ΟΑΕΔιτες τέλος. Ειδικά για όσους δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ ενδεχομένως να πρέπει να δώσουν για να μπουν στο μεταβατικό στάδιο.2. Δεν μίλησε πουθενά για μη προσμέτρηση της προυπηρεσίας αλλά για σύνδεση της με ΑΣΕΠ, κάτι που ισχύει ήδη, άρα από πουθενά δεν συνάγω για κατάργηση του 24μηνου, αλλά ενδεχομένως για αναμόρφωση του (διαφορετικά ίσως να μετράει η προϋπηρεσία και τα μόρια από ΑΣΕΠ)3. Μίλησε για μεταβατικό στάδιο και μη τροφοδότηση των σημερινών πινάκων με καινούργιους ανθρώπους, που σημαίνει ότι δεν καταργούνται αυτοί μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί το μεταβατικό στάδιο. Πόσο θα είναι αυτό και ποιους θα πιάσει ότι και να πει κανεις θα είναι υπόθεση.Η γνώμη μου είναι δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ετοιμότητα ώστε μόλις ανακοινωθούν συγκεκριμένες προθέσεις και εάν δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση να κινητοποιηθούμε μαζικά.
Εάν διορίζονται όλοι μέσω ΑΣΕΠ σιγουρα οι θέσεις θα είναι πολύ περισσότερες και κάποιος με 65 πιθανόν να ειναι στους διοριστέους.
το ΕΘΝΟΣ μιλαει σημερα για εκτακτο διαγωνισμο για προσληψεις ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...για καθηγητες τιποτα..οι ανθρωποι πραγματικα ειναι επικινδυνοι....