0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι μην ελπίζετε ότι η μεταβατική περίοδος θα μας σώσει. Είμαστε χιλιάδες στους πίνακες. Δηλαδή πόσα χρόνια θα έχει διάρκεια η μεταβατική περίοδος? Είναι αδύνατον να ελπίζουμε ότι τα νέα μέτρα δεν θα επηρρεάσουν αυτούς που ήδη βρίσκονται στους πίνακες. Μεταβατική περίοδος υπήρξε και στον νόμο Αρσένη, δεν είδα όμως να απορροφήθηκε η επετηρίδα. Έμειναν ξεκρέμαστοι.
Παράθεση από: giannis27 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 01:24:25 pmΠαράθεση από: evan στις Νοεμβρίου 13, 2009, 01:09:51 pmΓια αλλη μια φορα η πολιτικη ηγεσια περιφρονει και απαξιωνει τους εκπαιδευτικους, οσο ελαχιστους αλλους κλαδους του δημοσιου.Το δυσσαρεστο ειναι οτι καποιοι στρατευμενοι απο το εκαστοτε κομμα γραφουν ανακριβειες στο τοπικ προσπαθοντας να επιβαλλουν εσφαλμενες αποψεις περι αξιοκρατιας (και αξιοπιστιας) ΑΣΕΠ, σκορπωντας τη διχονοια.Προφανως κατι προσδοκουν ν' αποκομισουν και αυτοι ! ...Εκτος αν το χουν δεδομενο απο τωρα οτι θα ναι επιτυχοντες στον ΑΣΕΠ.Εξλλου ο ΑΣΕΠ ειναι εντελως λαθος κριτηριο εξ αρχης εφοσον ΑΚΥΡΩΝΕΙ το πτυχιο σου, ενω την ιδια στιγμη παρεχει ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ κριση του υποψηφιου καθως εξυψωνει τις ικανοτητες αποστηθισης του, και δεν λαμβανει υποψην τις αλλες πλευρες του εκπαιδευτικου οπως δυνατοτητα μεταδοτικοτητας. σε ποιον αναφερεσε ? αν αναφερεσε σε μενα δεν ανηκω σε κανεναν ανηκω σε μενα και δεν ειμαι σιγουρος αν θα ειαι επιτυχον εχω δωσει ομωψς πολλες φορες και εχω κοπιασει να γραψωκαλα εσυ ποσες φορες εδωσες?αν εδωσες.Και να θελετε να μιλησουμε για αξιοκρατια αξιοκρατια σημαινει ο ικανοτερος ο αξιολογημενος πως προκυπτει ο ικανοτερος λοιπον? η μεσω πτυχιου επετηριδας η μεσω ασεπ αλλα η το ενα η το αλλο οχι 4ομηνα 24μηνμα πολυτεκνοι και μορια απο βισματα σωστα?Εντάξει, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Το 24μηνο προϋποθέτει επιτυχία Ασέπ. Για το 40%, το 30μηνο, τα εκκλησιαστικά, ΣΔΕ, Σιβιτανίδειο, Οεαδίτες συμφωνώ απόλυτα ότι θα πρέπει να πάψουν να υφίστανται. Απαραίτητη προϋπόθεση ο διαγωνισμός, κι από ΄κει και πέρα όσοι μάζεψαν μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας και έχουν τουλάχιστον μια επιτυχία στον Ασέπ, σαφώς και δε θα πρέπει να χάσουν τα μόρια τους. Όπως, κανονικά δε θα 'πρεπε να χάνονται και τα μόρια που αποκτά κανείς μέσω του διαγωνισμού, κι αυτό θεωρώ ότι είναι κάτι που θα πρέπει να απαιτηθεί από 'δω και στο εξής.
Παράθεση από: evan στις Νοεμβρίου 13, 2009, 01:09:51 pmΓια αλλη μια φορα η πολιτικη ηγεσια περιφρονει και απαξιωνει τους εκπαιδευτικους, οσο ελαχιστους αλλους κλαδους του δημοσιου.Το δυσσαρεστο ειναι οτι καποιοι στρατευμενοι απο το εκαστοτε κομμα γραφουν ανακριβειες στο τοπικ προσπαθοντας να επιβαλλουν εσφαλμενες αποψεις περι αξιοκρατιας (και αξιοπιστιας) ΑΣΕΠ, σκορπωντας τη διχονοια.Προφανως κατι προσδοκουν ν' αποκομισουν και αυτοι ! ...Εκτος αν το χουν δεδομενο απο τωρα οτι θα ναι επιτυχοντες στον ΑΣΕΠ.Εξλλου ο ΑΣΕΠ ειναι εντελως λαθος κριτηριο εξ αρχης εφοσον ΑΚΥΡΩΝΕΙ το πτυχιο σου, ενω την ιδια στιγμη παρεχει ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ κριση του υποψηφιου καθως εξυψωνει τις ικανοτητες αποστηθισης του, και δεν λαμβανει υποψην τις αλλες πλευρες του εκπαιδευτικου οπως δυνατοτητα μεταδοτικοτητας. σε ποιον αναφερεσε ? αν αναφερεσε σε μενα δεν ανηκω σε κανεναν ανηκω σε μενα και δεν ειμαι σιγουρος αν θα ειαι επιτυχον εχω δωσει ομωψς πολλες φορες και εχω κοπιασει να γραψωκαλα εσυ ποσες φορες εδωσες?αν εδωσες.Και να θελετε να μιλησουμε για αξιοκρατια αξιοκρατια σημαινει ο ικανοτερος ο αξιολογημενος πως προκυπτει ο ικανοτερος λοιπον? η μεσω πτυχιου επετηριδας η μεσω ασεπ αλλα η το ενα η το αλλο οχι 4ομηνα 24μηνμα πολυτεκνοι και μορια απο βισματα σωστα?
Για αλλη μια φορα η πολιτικη ηγεσια περιφρονει και απαξιωνει τους εκπαιδευτικους, οσο ελαχιστους αλλους κλαδους του δημοσιου.Το δυσσαρεστο ειναι οτι καποιοι στρατευμενοι απο το εκαστοτε κομμα γραφουν ανακριβειες στο τοπικ προσπαθοντας να επιβαλλουν εσφαλμενες αποψεις περι αξιοκρατιας (και αξιοπιστιας) ΑΣΕΠ, σκορπωντας τη διχονοια.Προφανως κατι προσδοκουν ν' αποκομισουν και αυτοι ! ...Εκτος αν το χουν δεδομενο απο τωρα οτι θα ναι επιτυχοντες στον ΑΣΕΠ.Εξλλου ο ΑΣΕΠ ειναι εντελως λαθος κριτηριο εξ αρχης εφοσον ΑΚΥΡΩΝΕΙ το πτυχιο σου, ενω την ιδια στιγμη παρεχει ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ κριση του υποψηφιου καθως εξυψωνει τις ικανοτητες αποστηθισης του, και δεν λαμβανει υποψην τις αλλες πλευρες του εκπαιδευτικου οπως δυνατοτητα μεταδοτικοτητας.
Αν θέλει η Αννούλα να κάνει τις προσλήψεις 100% απο τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, να κοιτάξει πρώτα να μονιμοποιήσει όλους εκείνους που κάποτε πέτυχαν σε κάποιον διαγωνισμό.
Εγώ αυτό που βλέπω να γίνεται είναι ότι τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν πολύ γρήγορα όπως ακριβώς τα ακούσαμε, θα υπάρξει πολύ μικρή μεταβατική περίοδος για να διοριστούν αυτοί που είναι στο "αμήν", οι υπόλοιποι θα αντιδράσουν κυρίως ωρομίσθιοι που τρέχουν στα δυσπρόσιτα με δικά τους έξοδα, μερικοί θα παραιτηθούν , τα κενά θα κλείσουν με αυτούς που έχουν πάρει παράνομες αποσπάσεις και θα υποχρεωθούν να γυρίσουν στις θέσεις τους , θα μας τάξει ολοήμερα για να μην γκρινιάζουμε πολύ, ο Μπόνιας θα χεστεί στο τάληρο......μπλα ....μπλα..... τα έχει σκεφτεί όλα η αννούλα εδώ και πολύ καιρό.
Ως επιτυχούσα στον τελευταίο ΑΣΕΠ θέλω να ισχύσει από ΣΕΠτέμβρη το μέτρο αυτό!Γιατί να πάει χαμένη αυτή η επιτυχία μου;Αλλά ας μας πει ΑΜΕΣΑ τί θα γίνει με την προυπηρεσία, έτσι ώστε να παραιτηθούμε από τα δυσπρόσιτα και τα σχολεία που είναι μακρυά από τον τόπο κατοικίας μας!! Μην χρεωνόμαστε άδικα και στο τέλος μας πει προυπηρεσία γιοκ!!
το απόσπασμα προέρχεται από διαμαρτυρία εκπαιδευτικού στο αλφαβήτα ''Νιώθω σαν να είμαι καταδικασμένη να μην έχω προσωπική ζωή. Δε θέλω να ξαναπάω στο ερημονήσι. Έμεινα εκεί τρία χρόνια και γέρασα πρόωρα. Τί την έπιασε να αλλάζει το σύστημα με τις αποσπάσεις; Όλο θα τριγυρνάμε χωρίς σκοπό στις επαρχίες; Και στο κάτω-κάτω, τί είμαι;...αμοιβάδα; Θα πολλαπλασιαστώ από μόνη μου;''χαχαχαχα!εδώ ο κόσμος χάνεται και η άλλη ψάχνει άντρα!