0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχως, ως φαινεται, η γενικοτερη κατευθυνση που εχουν οι εξαγγελιες της υπουργου είναι δυσαρεστη για τους εκπαιδευτικους συνολικα, μονιμους και αδιοριστους.Ορισμενες επισημανσεις:1. Σημειωσα σε χθεσινο post oτι οι εκπαιδευτικοι της
Παράθεση από: giannis27 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 03:09:11 pmΠΕ10 ειμαι και ρωτα και θα δεις τι τραβαμε! στην τελικη οσοι δεν αγαπανε την εκπαιδευση ας φυγοουν να πανε αλλου αφου βρησκουν αλλου δουλλεια θελει αγαπη αυτη η δουλλειασε μενα πηγαινε αυτο;;; ολοι το αγαπαμε αλλιως δεν θα τραβαγαμε ολα αυτα...αλλα δεν μπορουμε να καθομαστε και να περιμενουμε...δηλ.εσυ που καθεσαι απραγος προετοιμαζεις την αγαπη σου ;;;;ένω εμεις που δουλευουμε οχι;;;;
ΠΕ10 ειμαι και ρωτα και θα δεις τι τραβαμε! στην τελικη οσοι δεν αγαπανε την εκπαιδευση ας φυγοουν να πανε αλλου αφου βρησκουν αλλου δουλλεια θελει αγαπη αυτη η δουλλεια
Αυτοί που περνάνε με το ΑΣΕΠ βεβαίως για την τελική επιλογή, θα μετράει και η προϋπηρεσία. Δηλαδή όπως ανακοινώθηκε συνολικά και από τον κ. Ραγκούση και στην εκπαίδευση θα ισχύει αυτό: ότι ναι, περνώ τις εξετάσεις, αλλά και η προϋπηρεσία που έχω, μετράει για την τελική επιλογή.[/i]
Αυτοί που περνάνε με το ΑΣΕΠ βεβαίως για την τελική επιλογή, θα μετράει και η προϋπηρεσία. Δηλαδή όπως ανακοινώθηκε συνολικά και από τον κ. Ραγκούση και στην εκπαίδευση θα ισχύει αυτό: ότι ναι, περνώ τις εξετάσεις, αλλά και η προϋπηρεσία που έχω, μετράει για την τελική επιλογή.[/i]και παρακάτω:Στους πίνακες των αναπληρωτών, θα μπαίνουν μόνο άνθρωποι που έχουν περάσει στο ΑΣΕΠ δηλαδή ακόμη κι αυτοί που επιλέγουμε για να αναπληρώσουν ώρες, ακόμη κι αυτοί που επιλέγουμε για να πάνε ωρομίσθιοι, θα είναι από τους πίνακες, αυτών που έχουν περάσει το ΑΣΕΠ
Γίνεται από την αρχή σε αρκετές βθμιες, ίσως όχι σε όλες. Η γνωμάτευση από ψυχίατρο είναι ένα από τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να βγεί το πιστοποιητικό υγείας. Επειδή διάβασα στο μεταξύ και την απάντηση του rublev, ο τρόπος της εξέτασης μπορεί να διαφοροποιείται από ψυχίατρο σε ψυχίατρο.
Πώς διορίστηκαν αυτοί με το 40% και "με νόμιμο τρόπο μάζευουν κάθε χρόνο μόρια";;; Για να είναι σήμερα διορισμένοι με το 40%1. ή έκαναν ΠΔΣ2. ή ήταν 3τεκνοι και προηγούνταν στις προσλήψεις.Υπάρχει άλλος τρόπος για διορισμό με το 40% και χωρίς ΑΣΕΠ;;; Bikini, με ΑΣΕΠ ξεκίνησα ωρομίσθια και μετά από 5 επιτυχίες και τόσα χρόνια ωρομισθίας, περιμένω να διοριστώ από τον ενιαίο. Δεν είναι αυτό αξιοκρατικό; Έβαλα κάποιο μέσο; Έκανα κάτι παράνομο;
συναδελφοι γιατι τρελαινεστε...ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στην υπουργο!!!!επιτελους σε αυτο το κωλοκρατος που το ρουσφετι πηγαινε και ερχόταν μπαινει μια τάξη.εγω δλδ που εκατσα και εφαγα ενα ολοκληρο χρονο διαβαζοντας και εγραψα τοσο μεγαλη βαθμολογια μαλ$%^ας ειμαι????ας ζοριστουμε λιγουλακι συνάδελφοι...να ξεκαθαρισει επιτελους το τοπιο να δουμε ποιος αξιζει και ποιος οχι..μονο εχει γεμισει ο πινακας με ατομα με 100 μορια ο καθεις απο ρουσφετουπηρεσιες χωρις ουτε μια επιτυχια σε ασεπ...αισχος δλδ και ντροπη...
Παράθεση από: syrrahm στις Νοεμβρίου 13, 2009, 08:19:37 pmΓίνεται από την αρχή σε αρκετές βθμιες, ίσως όχι σε όλες. Η γνωμάτευση από ψυχίατρο είναι ένα από τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να βγεί το πιστοποιητικό υγείας. Επειδή διάβασα στο μεταξύ και την απάντηση του rublev, ο τρόπος της εξέτασης μπορεί να διαφοροποιείται από ψυχίατρο σε ψυχίατρο.Ασχετο,αλλά όταν ρώτησα εγώ την ψυχίατρο σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας για το εάν είχε ποτέ απορρίψει κανέναν δημόσιο υπάλληλο,μου απάντησε ότι απλά έχει παραπέμψει 2-3 σε περαιτέρω εξέταση...
Ναι σαν προσαύξηση θα μπορούσε να είναι ούτως ή αλλως , αλλά θα παραμένει στον πίνακα η προσαύξηση αυτή και για τους επιτυχόντες ή θα χρησημοποιείτε σα προσαύξηση μόνο στους διοριστέους του ΑΣΕΠ,γιατί αναφέρει στην τελική επιλογή...Οι διοριστέοι ούτως ή αλλως θα διορίζονται το θέμα είναι αν θα μπαίνει η προυπηρεσία και στους υπόλοιπους που ναι μεν είναι επιτυχόντες αλλά θάχουν τύχη μόνο σαν αναπληρωτές-ωρομίσθιοι...