0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν καταλαβαίνουμε παιδιά πως δε ξέρουμε πώς να διεκδικήσουμε το δίκαιο κ το όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο για τον κλάδο μας..μόνο τρωγώμαστε...και ότι δεν είμαστε εσεις κ εμείς...πως σήμερα είμαι εγώ κ αυριο εσύ..πως σήμερα είμαι θιγμένος γτ πήραν περισσοτερους απο πίνακες προυπηρεσίας κ αυριο θιγμένος γτ πήραν απο ασεπ κ όχι απο προυπηρεσία...και για του λόγου το αληθές αν κ δε συνηθίζω να αναφέρομαι στον εαυτό μου: έχασα το διορισμό μέσω ασεπ το 2002 γτ άλλαξαν το νόμο κ πήραν περισσότερους απο πίνακες κ τώρα ξανά θα χάσω την ελπίδα διορισμού γιατί θα παψουν να μετρούν τα μόρια στους πίνακες...για το ακριβώς αντίθετο δηλαδή!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΕΙΣ Κ ΕΜΕΙΣ!!!
και να προσθεσω στα παραπανω οτι δεν ειναι επιχειρημα αυτο που καποιοι ειπαν οτι δηλ εκανα 1000 χιλιομετρα καθε μερα ή οτι ο μισθος δεν εφτανε και ομως ετρεχα στα κατσικοχωρια κλπ κλπαυτο δειχνει μιζερια και δυστυχως δεν τιμα ουτε εμας τους ιδιους ουτε φαινεται να σεβομαστε τους αλλους συναδελφους.και εξηγω:- δεν με πηραν απο το αφτι και με πηγαν με τη βια στο σχολειο. Το δεχτηκα.- δεν θα πηγαινα αν δεν ειχα την οικονομικη στηριξη των δικων μου.αυτο δεν σημαινει οτι αλλα παιδια που εγραψαν καλυτερα ή που θα γραψουν καλυτερα να μενουν παντα εκτος, επειδη οι γονεις τους δεν εχουν τη δυνατοτητα να τους στηριξουν και σε αυτη τη φαση της ζωης τους. η θεση μου ειναι μηδεν στο κοντερ των μοριων και ολοι ισοι στο διαγωνισμο,για να αποκτησει επιτελους καποιο νοημα και αυτος ο αφιλοτιμος και καψερός και να εχουν ολοι μα ολοι το δικαιωμα στο διορισμο ειτε τελειωσαν τωρα ειτε τελειωσαν πριν 10-15 χρονια.
"eMPe" (ΠΕ07): Ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς, τί θα γίνει με τους μηδενικής προυπηρεσίας, που δουλεύουν ως ωρομίσθιοι για πρώτη φορά φέτος; Θα πάρουμε στο τέλος του έτους τα μόρια μας ή απλά τρέχαμε σαν τους που@@@δες για 300 ευρώ/μήνα κ' για την ψυχή της μάνας μας;
Παράθεση από: eMPe στις Νοεμβρίου 14, 2009, 09:54:17 am"eMPe" (ΠΕ07): Ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς, τί θα γίνει με τους μηδενικής προυπηρεσίας, που δουλεύουν ως ωρομίσθιοι για πρώτη φορά φέτος; Θα πάρουμε στο τέλος του έτους τα μόρια μας ή απλά τρέχαμε σαν τους που@@@δες για 300 ευρώ/μήνα κ' για την ψυχή της μάνας μας; ... απάντησες ήδη ... υγ .. εγω παντως θα σωπάσω - κυρίως για να ηρεμήσω - μεχρι να βγεί ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η πρόταση Διαμαντοπουλου ...
για ενα σωστο και δικαιο τροπο προσληψης μιλησα χωρις κανιβαλισμους. αλλα οχι να προβαλλουν ως επιχειρημα καποιοι την "μιζερια" τους γιατι προκαλουν τους αλλους.
Παράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 14, 2009, 09:46:19 amκαι να προσθεσω στα παραπανω οτι δεν ειναι επιχειρημα αυτο που καποιοι ειπαν οτι δηλ εκανα 1000 χιλιομετρα καθε μερα ή οτι ο μισθος δεν εφτανε και ομως ετρεχα στα κατσικοχωρια κλπ κλπαυτο δειχνει μιζερια και δυστυχως δεν τιμα ουτε εμας τους ιδιους ουτε φαινεται να σεβομαστε τους αλλους συναδελφους.και εξηγω:- δεν με πηραν απο το αφτι και με πηγαν με τη βια στο σχολειο. Το δεχτηκα.- δεν θα πηγαινα αν δεν ειχα την οικονομικη στηριξη των δικων μου.αυτο δεν σημαινει οτι αλλα παιδια που εγραψαν καλυτερα ή που θα γραψουν καλυτερα να μενουν παντα εκτος, επειδη οι γονεις τους δεν εχουν τη δυνατοτητα να τους στηριξουν και σε αυτη τη φαση της ζωης τους. η θεση μου ειναι μηδεν στο κοντερ των μοριων και ολοι ισοι στο διαγωνισμο,για να αποκτησει επιτελους καποιο νοημα και αυτος ο αφιλοτιμος και καψερός και να εχουν ολοι μα ολοι το δικαιωμα στο διορισμο ειτε τελειωσαν τωρα ειτε τελειωσαν πριν 10-15 χρονια. Aυτή είναι η πιο ηλίθια άποψη που έχω ακούσει!σώπα??? θα σου αποδειξω το αντιθετο Από το αφτί δε μας πήραν σίγουρα, γιατί δε μας έχουν ανάγκη, αφού υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Αλλά εμείς θα δεχτούμε τα πάντα και θα πούμε κι "ευχαριστώ" που μας χρησιμοποίησαν και τώρα μας πετάνε; Και...ακόμα κι αν οι γονείς μας έχουν την οικονομική δύναμη,με βαση τη δικη τους στηριξη μαζευτικαν τα μορια ενω πολλοι δεν μπορουν να το κανουν, αυτο ειπα... εμείς πρέπει να στηριζόμαστε πάντα σ' αυτούς; Να τους ζητάμε χαρτζηλίκι; το εκανες ηδη και ομως το δεχτηκες, παμε παρακατω...Και κάτι τελευταίο: Πόσες φορές πρέπει να δώσουμε στον κωλοασεπ; Μέχρι να μας βγει η ψυχή; Στους φιλολόγους διορίζεται 1 στους 30 με απίστευτο όγκο ύλης! Μετά λένε πως η δουλεία καταργήθηκε...1 στους 40 ειναι