0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rublev στις Νοεμβρίου 14, 2009, 11:16:36 amΠαράθεση από: rozy4 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:59:23 amΠαράθεση από: rublev στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:41:20 amΣυνάδελφοι,όλοι μας έχουμε περάσει και κόπους και ξενύχτια και έξοδα και αγωνίες.Γιατί δεν είδα τόσο καιρό παρόμοια αντίδραση όμως για τους εκτός ΑΣΕΠ που μας υποτιμούσαν σαν προσωπικότητες και θεωρούσαν τους εαυτούς τους ανώτερους από εμάς και πιο "μάγκες";Μήπως γιατί σε πολλούς από εμάς έφτανε η ικανοποίηση του ατομικού μας συμφέροντος και το ότι "κάποτε θα διοριστώ κι εγώ"; Ή γιατί κάποιοι από εμάς είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το "ας μην φωνάζω,γιατί που ξέρεις...μπορεί να μου κάτσει κι εμένα";Σίγουρα το να εξαφανισθεί η προυπηρεσία όσων την απέκτησαν μέσω ΑΣΕΠ μου φαίνεται εξωπραγματικό.Ας περιμένουμε και ας χρησιμοποιούμε και την κριτική μας ικανότητα εκτός από τον συναισθηματισμό μας.Αντιδράσεις υπήρχαν άσχετο αν εσύ τις συγκεκριμένες τις επικροτούσες/επικροτείς. Και από την ΟΛΜΕ και από το σύλλογο αδιορίστων και από το συντονιστικό ωρομισθίων. Το αν υπήρξε αποτέλεσμα θα σου απαντήσω ότι άλλοτε ναι κι άλλοτε όχι. Πρόσφατο παράδειγμα η αναδίπλωση της υπουργού για την ΠΔΣ. Ή το πάγωμα του νομοσχεδίου για διπλό μισθολόγιο των εκπαιδευτικών από 1/1/2010.Οταν το καλοκαίρι τρέχαμε στους δικηγόρους και προσπαθούσαμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συναδέλφους ανεξαρτήτως κομμάτων:1)Η Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών μας κορόιδευε και μας απαντούσε "μαζικοί διορισμοί,κατάργηση του ΑΣΕΠ τώρα"2)Η ΟΛΜΕ μιλούσε ήδη από το τελευταίο της συνέδριο για ενιαίο τρόπο διορισμών από όλα τα υπουργεία,δηλαδή ανεξαρτήτως του αν είχαν δώσει ΑΣΕΠ.Επιπλέον δεν θυμάμαι να έγινε ποτέ καμιά πορεία για την εξαφάνιση των διορισμών εκτός ΑΣΕΠ και των αποσπάσεων.Αντίθετα,μέχρι το καλοκαίρι οι ωρομίσθιοι ούτε καν υπήρχαμε για την ΟΛΜΕ.3)Η Πρωτοβουλία Ωρομισθίων αποτελούνταν κυρίως από συγκεκριμένες ειδικότητες όπως ξενόγλωσσοι,θεατρολόγοι κτλ.και αδιαφορούσαν για τον τρόπο διορισμού στη
Παράθεση από: rozy4 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:59:23 amΠαράθεση από: rublev στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:41:20 amΣυνάδελφοι,όλοι μας έχουμε περάσει και κόπους και ξενύχτια και έξοδα και αγωνίες.Γιατί δεν είδα τόσο καιρό παρόμοια αντίδραση όμως για τους εκτός ΑΣΕΠ που μας υποτιμούσαν σαν προσωπικότητες και θεωρούσαν τους εαυτούς τους ανώτερους από εμάς και πιο "μάγκες";Μήπως γιατί σε πολλούς από εμάς έφτανε η ικανοποίηση του ατομικού μας συμφέροντος και το ότι "κάποτε θα διοριστώ κι εγώ"; Ή γιατί κάποιοι από εμάς είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το "ας μην φωνάζω,γιατί που ξέρεις...μπορεί να μου κάτσει κι εμένα";Σίγουρα το να εξαφανισθεί η προυπηρεσία όσων την απέκτησαν μέσω ΑΣΕΠ μου φαίνεται εξωπραγματικό.Ας περιμένουμε και ας χρησιμοποιούμε και την κριτική μας ικανότητα εκτός από τον συναισθηματισμό μας.Αντιδράσεις υπήρχαν άσχετο αν εσύ τις συγκεκριμένες τις επικροτούσες/επικροτείς. Και από την ΟΛΜΕ και από το σύλλογο αδιορίστων και από το συντονιστικό ωρομισθίων. Το αν υπήρξε αποτέλεσμα θα σου απαντήσω ότι άλλοτε ναι κι άλλοτε όχι. Πρόσφατο παράδειγμα η αναδίπλωση της υπουργού για την ΠΔΣ. Ή το πάγωμα του νομοσχεδίου για διπλό μισθολόγιο των εκπαιδευτικών από 1/1/2010.Οταν το καλοκαίρι τρέχαμε στους δικηγόρους και προσπαθούσαμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συναδέλφους ανεξαρτήτως κομμάτων:1)Η Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών μας κορόιδευε και μας απαντούσε "μαζικοί διορισμοί,κατάργηση του ΑΣΕΠ τώρα"2)Η ΟΛΜΕ μιλούσε ήδη από το τελευταίο της συνέδριο για ενιαίο τρόπο διορισμών από όλα τα υπουργεία,δηλαδή ανεξαρτήτως του αν είχαν δώσει ΑΣΕΠ.Επιπλέον δεν θυμάμαι να έγινε ποτέ καμιά πορεία για την εξαφάνιση των διορισμών εκτός ΑΣΕΠ και των αποσπάσεων.Αντίθετα,μέχρι το καλοκαίρι οι ωρομίσθιοι ούτε καν υπήρχαμε για την ΟΛΜΕ.3)Η Πρωτοβουλία Ωρομισθίων αποτελούνταν κυρίως από συγκεκριμένες ειδικότητες όπως ξενόγλωσσοι,θεατρολόγοι κτλ.και αδιαφορούσαν για τον τρόπο διορισμού στη
Παράθεση από: rublev στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:41:20 amΣυνάδελφοι,όλοι μας έχουμε περάσει και κόπους και ξενύχτια και έξοδα και αγωνίες.Γιατί δεν είδα τόσο καιρό παρόμοια αντίδραση όμως για τους εκτός ΑΣΕΠ που μας υποτιμούσαν σαν προσωπικότητες και θεωρούσαν τους εαυτούς τους ανώτερους από εμάς και πιο "μάγκες";Μήπως γιατί σε πολλούς από εμάς έφτανε η ικανοποίηση του ατομικού μας συμφέροντος και το ότι "κάποτε θα διοριστώ κι εγώ"; Ή γιατί κάποιοι από εμάς είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το "ας μην φωνάζω,γιατί που ξέρεις...μπορεί να μου κάτσει κι εμένα";Σίγουρα το να εξαφανισθεί η προυπηρεσία όσων την απέκτησαν μέσω ΑΣΕΠ μου φαίνεται εξωπραγματικό.Ας περιμένουμε και ας χρησιμοποιούμε και την κριτική μας ικανότητα εκτός από τον συναισθηματισμό μας.Αντιδράσεις υπήρχαν άσχετο αν εσύ τις συγκεκριμένες τις επικροτούσες/επικροτείς. Και από την ΟΛΜΕ και από το σύλλογο αδιορίστων και από το συντονιστικό ωρομισθίων. Το αν υπήρξε αποτέλεσμα θα σου απαντήσω ότι άλλοτε ναι κι άλλοτε όχι. Πρόσφατο παράδειγμα η αναδίπλωση της υπουργού για την ΠΔΣ. Ή το πάγωμα του νομοσχεδίου για διπλό μισθολόγιο των εκπαιδευτικών από 1/1/2010.
Συνάδελφοι,όλοι μας έχουμε περάσει και κόπους και ξενύχτια και έξοδα και αγωνίες.Γιατί δεν είδα τόσο καιρό παρόμοια αντίδραση όμως για τους εκτός ΑΣΕΠ που μας υποτιμούσαν σαν προσωπικότητες και θεωρούσαν τους εαυτούς τους ανώτερους από εμάς και πιο "μάγκες";Μήπως γιατί σε πολλούς από εμάς έφτανε η ικανοποίηση του ατομικού μας συμφέροντος και το ότι "κάποτε θα διοριστώ κι εγώ"; Ή γιατί κάποιοι από εμάς είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το "ας μην φωνάζω,γιατί που ξέρεις...μπορεί να μου κάτσει κι εμένα";Σίγουρα το να εξαφανισθεί η προυπηρεσία όσων την απέκτησαν μέσω ΑΣΕΠ μου φαίνεται εξωπραγματικό.Ας περιμένουμε και ας χρησιμοποιούμε και την κριτική μας ικανότητα εκτός από τον συναισθηματισμό μας.
παιδια παρτε το χαμπαρι η μεταβατικη περιοδοσ θα ειναι ελαχιστη και θα παρουν τους πανω πανω στον πινακα.οι υπολοιπη δεν θα χασουν την προυπηρεσια απλα θα μετραει σαν προσαυξηση στον διαγωνισμο ασεπ.και φυσικα δεν θα χρειαζεται μια επιτυχια στον ασεπ αλλά σε καθε ασεπ θα αλλαζουν τα δεδομενα με βαση τους τελικους πινακες του καθε διαγωνισμου απο αυτους θα γινονταο και διορισμοι και αναπληρωτες
Ρε παιδιά...εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χωρίς να δούμε το νομοσχέδιο κάνουμε σενάρια καταστροφολογίας!! Η Διαμαντοπούλου χθες είπε: "Θα προσμετράται η προυπηρεσία για την κατάταξή εφόσον επιτύχει κάποιος στον ΑΣΕΠ"
Κι αυτοι που θιγονται ειναι ακριβως εμεις που ΠΕΤΥΧΑΜΕ στον ΑΣΕΠ και δε διοριστηκαμε για ΕΛΑΧΙΣΤΟ, επειδη τοτε δεν ισχυε το 100% διορισμοι κι αναπληρωτες απο ΑΣΕΠ αλλά κι επειδη ειχαν μειωθει δραστικα οι διορισμοι κι οι αναπληρωτες χαριν των ωρομισθιων!!!
( συναδελφε 14 σε δυο σχολεια ΔΕΝ δινουν κανενα οργανικο κενό ... δινουν 1 μηνα χωρις καθηγητη ... και 2 αναπληρωτες κτλ .. αν περνουσε μια διαταξη που να αντιμετωπιζε τα δύο 14αρια ως αθροισμα
κι εγω αυτο πιστευω. το ερωτημα ειναι αν μας καλεσουν τωρα ωρομισθιους παμε η οχι?αξιζει η οχι? κι οταν λες απο τους οσους ειναι ψηλα στον πινακα απο ποιον πινακα πιστευεις? αππο τυυον διορισου ( μονο προηπηρεσια) η απο των αναπληρωτων?
Παράθεση από: giannis27 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 11:55:51 amκι εγω αυτο πιστευω. το ερωτημα ειναι αν μας καλεσουν τωρα ωρομισθιους παμε η οχι?αξιζει η οχι? κι οταν λες απο τους οσους ειναι ψηλα στον πινακα απο ποιον πινακα πιστευεις? αππο τυυον διορισου ( μονο προηπηρεσια) η απο των αναπληρωτων?Μάλλον τον πίνακα διορισμών
Παράθεση από: Dadi στις Νοεμβρίου 14, 2009, 11:51:44 am( συναδελφε 14 σε δυο σχολεια ΔΕΝ δινουν κανενα οργανικο κενό ... δινουν 1 μηνα χωρις καθηγητη ... και 2 αναπληρωτες κτλ .. αν περνουσε μια διαταξη που να αντιμετωπιζε τα δύο 14αρια ως αθροισμαΟυτε καν 2 αναπληρωτες, 2 ωρομισθιους δινουν!