0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που το είπε ότι θα μετράει μετά την επιτυχία?
Παράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:44:55 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:38:08 pmβρε παιδια διαβαζω ολες αυτες τις μερες και ολοι φαινεται να "δειχνουν"οτι εχουν παρει μορια-ωρες χωρις βισμα υπαρχει περιπτωση να βγει κανενας να πει ναι εγω πηρα γιατι ειχα μπαρμπα;; ολοι οι τιμιοι πια εδω μεσα γραφουν;;;αα μη παρεξηγηθω ουτε ωρες εχω ουτε προϋπηρεσια....και εννοειται ουτε βισμα... Μας δουλεύεις κι εσύ τώρα?Αυτός που έχει βύσμα παίρνει 2 ώρες την εβδομάδα και κάνει τόσα χλμ με δικά του έξοδα?Αυτοί που έχουν βύσμα παίρνουν 10ωρα από την πρώτη στιγμή που πήραν πτυχίο.Τράβα να δεις τις τελευταίες στήλες των πινάκων όπου φαίνεται η προυπηρεσία που γράφει ο κάθε ένας τα τελευταία χρόνια.Εκεί μόνο φαίνονται τα βύσματα.γιατι τσιμπατε εσεις δεν αναφερθηκα ονομαστικα ειπα αν καποιοι....ηρεμηστε παιδες....
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:38:08 pmβρε παιδια διαβαζω ολες αυτες τις μερες και ολοι φαινεται να "δειχνουν"οτι εχουν παρει μορια-ωρες χωρις βισμα υπαρχει περιπτωση να βγει κανενας να πει ναι εγω πηρα γιατι ειχα μπαρμπα;; ολοι οι τιμιοι πια εδω μεσα γραφουν;;;αα μη παρεξηγηθω ουτε ωρες εχω ουτε προϋπηρεσια....και εννοειται ουτε βισμα... Μας δουλεύεις κι εσύ τώρα?Αυτός που έχει βύσμα παίρνει 2 ώρες την εβδομάδα και κάνει τόσα χλμ με δικά του έξοδα?Αυτοί που έχουν βύσμα παίρνουν 10ωρα από την πρώτη στιγμή που πήραν πτυχίο.Τράβα να δεις τις τελευταίες στήλες των πινάκων όπου φαίνεται η προυπηρεσία που γράφει ο κάθε ένας τα τελευταία χρόνια.Εκεί μόνο φαίνονται τα βύσματα.
βρε παιδια διαβαζω ολες αυτες τις μερες και ολοι φαινεται να "δειχνουν"οτι εχουν παρει μορια-ωρες χωρις βισμα υπαρχει περιπτωση να βγει κανενας να πει ναι εγω πηρα γιατι ειχα μπαρμπα;; ολοι οι τιμιοι πια εδω μεσα γραφουν;;;αα μη παρεξηγηθω ουτε ωρες εχω ουτε προϋπηρεσια....και εννοειται ουτε βισμα...
Παράθεση από: hippy στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:06:47 pmΕχετε την εντυπωση οτι οσοι ειναι επιτυχοντες ΑΣΕΠ, θα προσλαμβανονται; Θυμηθειτε ποσοι ειναι επιτυχοντες καθε φορα και ποσοι διοριστεοι. Ε λοιπον τωρα θα εχουμε λιγοτερους διοριστεους, συμφωνα με την Α.Δ. Παλι θα δημιουργηθουν νεοι πινακες, παλι θα περιμενουν στην ουρα χιλιαδες "επιτυχοντες ΑΣΕΠ", και παλι θα δημιουργηθουν νεες φατριες που θα αλληλοκατηγορουνται. Τωρα βλεπω νεες αντιπαλες ομαδες, τους ΑΣΕΠιτες με προυπηρεσια απο τη μια και χωρις προυπηρεσια απο την αλλη. Δεν καταλαβαινετε οτι ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε; Εκει που τα κριτηρια της καθε κυβερνησης με εδειχναν αξιο χθες, τα κριτηρια που βαζει η επομενη με κανουν αχρηστο. Μπαινετε στο παιχνιδι που σας στηνουν με τους ορους τους, καυχιεστε σαν γυμνασιοπαιδα οτι πηρατε καλο βαθμο στο διαγωνισμα, και τελικα αποδεικνυεται οτι το μονο που μετρησε ειναι τα παραβολα που δωσατε στα κρατικα ταμεια. Ολοι βρισκομαστε στον ιδιο παρανομαστη!!!!
Εχετε την εντυπωση οτι οσοι ειναι επιτυχοντες ΑΣΕΠ, θα προσλαμβανονται; Θυμηθειτε ποσοι ειναι επιτυχοντες καθε φορα και ποσοι διοριστεοι. Ε λοιπον τωρα θα εχουμε λιγοτερους διοριστεους, συμφωνα με την Α.Δ. Παλι θα δημιουργηθουν νεοι πινακες, παλι θα περιμενουν στην ουρα χιλιαδες "επιτυχοντες ΑΣΕΠ", και παλι θα δημιουργηθουν νεες φατριες που θα αλληλοκατηγορουνται. Τωρα βλεπω νεες αντιπαλες ομαδες, τους ΑΣΕΠιτες με προυπηρεσια απο τη μια και χωρις προυπηρεσια απο την αλλη. Δεν καταλαβαινετε οτι ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε; Εκει που τα κριτηρια της καθε κυβερνησης με εδειχναν αξιο χθες, τα κριτηρια που βαζει η επομενη με κανουν αχρηστο. Μπαινετε στο παιχνιδι που σας στηνουν με τους ορους τους, καυχιεστε σαν γυμνασιοπαιδα οτι πηρατε καλο βαθμο στο διαγωνισμα, και τελικα αποδεικνυεται οτι το μονο που μετρησε ειναι τα παραβολα που δωσατε στα κρατικα ταμεια. Ολοι βρισκομαστε στον ιδιο παρανομαστη!!!!
Όπως αλλάζουν το υπόλοιπο δημόσιο αλλάζουν και το σύστημα πρόσληψης των εκπαιδευτικών, για να μην αποφασίζει ο κυρ Γιάννης που είναι γυμνασιάρχης, ο Παπάς της γειτονιάς που χώνει στα εκκλησιαστικά, το κάθε κομματοσκυλο του ΟΑΕΔ, ποιος είναι καλύτερος για να κάνει μάθημα στα παιδιά. Υπάρχει ο ΑΣΕΠ και ξέρει καλύτερα απο τον κυρ Γιάννη! Γιατί εγώ ξέρω περιπτώση που έκανε Γαλλική φιλολογία στη ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ που δεν έπιασε τη βάση του αΣΕΠ ουτε για πλακα ΠΟΤΕ και τώρα απο τα μόρια του Κυρ Γιάννη είναι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ και γελάνε με επιτυχόντες 2 και 3 φορές ΑΣΕΠ!Ένας από τους λόγους που βγήκε το ΠΑΣΟΚ με δέκα μονάδες είναι γιατί είπε ΑΣΕΠ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Οι δέκα μονάδες διαφορά δεν είναι πασοκοί, είναι δεξιοί, αριστεροί, ΚΚΕ μπορεί και τίποτα που βαρέθηκαν να δίνουν ΑΣΕΠ και να βλέπουν άλλους να παίρνουν μόρια.Σε ΚΑΜΙΑ χώρα της δυτικής Ευρώπης ούτε στην Αμερική δεν μπαίνει κάποιος σε ΔΗΜΟΣΙΟ σχολείο επειδή έχει πτυχίο. ΠΑΝΤΟΥ κάτι υπάρχει¨εξετάσεις, diploma 2 χρόνια που σε τσεκάρουν και σε κόβουν για πλάκα, πάντα ΚΑΤΙ υπάρχει. Το οτι έχει πτυχίο κάποιος είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ!Είναι πραγατικά εξοργιστικό οτι μετά απο 10 χρόνια ΑΣΕΠ υπάρχουν άν8ρωποι στον πίνακα χωρίς να έχουν έστω ΜΙΑ επιτυχία!!!!Και οι άλλοι να έχουν 2, 3,4 και να είναι έξω!!!