0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xristina_sk στις Νοεμβρίου 15, 2009, 12:17:27 amΜια ζωή τρέχουν κάποιοι καλοθελητές να βγάλουν συμπεράσματα χωρίς εμάς για μας. Η υπουργός είπε και στη συνέντευξη και στις δηλώσεις ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της προϋπηρεσίας. Απλά δε θα μπουν νέα άτομα στους πίνακες από του χρόνου και θα βγούν όσοι δεν έχουν περάσει ποτέ ούτε ένα ΑΣΕΠ. Όσοι είναι επιτυχόντες δεν έχουν πρόβλημα γιατί θα παραμείνουν στη λίστα όσοι δεν έχουν περάσει ποτέ ΑΣΕΠ ας στρωθούν να διαβάσουν λιγάκι.ι. Εμείς που περνάμε κάθε φορά κορόιδα είμαστε; Τρελό γέλιο περιμένω να ρίξω με τους ΟΕΑΔίτες που θα βρεθούν πάλι εκτός. Κρίμα που κάποιοι πρόλαβαν να μπουν έτσι χύμα στο κύμα.Στο κάτω κάτω δεν είναι αυτονόητο να έχει περάσει τη βάση κάποιος που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός; Έλεος πιά μη ξεβολευτεί κανείς εδώ στο Ελλαδιστάν.Καλα εσυ εισαι εκτος τοπου και χρονου. Που ακουσες οτι θα παραμεινουν οι μεν και θα διαγραφουν οι δε? και ποιος σου δινει εσενα και τους αλλους που εχουν ιδια αποψη με σενα το δικαιωμα να νομιζετε οτι δεν εχουμε στρωθει στο διαβασμα?Ονειρα θερινης νυχτος κανετε και δεν καταλαβαινετε οτι σκαβετε τον λακο σας?Νομιζετε οτι δεν θα ξαναχρειαστει να μπειτε στη διαδικασια του ασεπ?ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΟΙΚΤΡΑ.Ουτε για σας θα μετρησει η επιτυχια του ασεπ θα σας παρασυρει και σας η λαιλαπα Διαμαντοπουλου
Μια ζωή τρέχουν κάποιοι καλοθελητές να βγάλουν συμπεράσματα χωρίς εμάς για μας. Η υπουργός είπε και στη συνέντευξη και στις δηλώσεις ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της προϋπηρεσίας. Απλά δε θα μπουν νέα άτομα στους πίνακες από του χρόνου και θα βγούν όσοι δεν έχουν περάσει ποτέ ούτε ένα ΑΣΕΠ. Όσοι είναι επιτυχόντες δεν έχουν πρόβλημα γιατί θα παραμείνουν στη λίστα όσοι δεν έχουν περάσει ποτέ ΑΣΕΠ ας στρωθούν να διαβάσουν λιγάκι.ι. Εμείς που περνάμε κάθε φορά κορόιδα είμαστε; Τρελό γέλιο περιμένω να ρίξω με τους ΟΕΑΔίτες που θα βρεθούν πάλι εκτός. Κρίμα που κάποιοι πρόλαβαν να μπουν έτσι χύμα στο κύμα.Στο κάτω κάτω δεν είναι αυτονόητο να έχει περάσει τη βάση κάποιος που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός; Έλεος πιά μη ξεβολευτεί κανείς εδώ στο Ελλαδιστάν.
Α κ κάτι ακόμη.Τα φροντιστήρια ΑΣΕΠ π.χ ΜΠΟΝΙΑ γιατί δε τα καταργεί με νόμο?Αλλά βέβαια από εκεί παίρνουμε μίζα για την πελατεία που στέλνεις,έτσι αννούλα? Εγώ που είμαι από επαρχία κ δεν έχω τα λεφτά (5000ε + διαμονή στην Αθήνα 3000ε =8000e )πως στο διάολο θα συναγωνιστώ τους άλλους αννούλα?Mάλον αννούλα χεσμένους μας έχεις εμάς στην επαρχία στο όνομα της αξιοκρατίας!!!!!!
Εγώ δεν έδωσα πότε ΜΙΑ σε φροντιστήριο!!! έκατσα μόνη μου κ διάβασα μέχρι τελικής πτώσης και έγραψα!!! και με κάλεσαν ωρομίσθια με το σπαθί μου κ όχι με τον μπάρμπα μου τον πολιτικάντη...και βλέπω τα μόρια που με αίμα κατέκτησα να κόβονται στο μισό ενώ οι ΠΔΣ για παράδειγμα έχουν τα ακλόνητα μόρια της αξιοκρατίας να τους ακολουθούν...δεν είναι μια κατάφωρη αδικία αυτό;
Κάποτε είδα στην τηλεόραση ένα κουφάρι και πάνω του είχαν πέσει τα όρνια και προσπαθούσε το καθένα να αρπάξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι για να τραφεί, πατώντας και ξεσκίζοντας το διπλανό του όρνιο, που ίσως ήταν και το ίδιο του το παιδί.Άγρια εικόνα αλλά έτσι είναι η ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ στην φύση, υπέθεσα. Πολλά χρόνια μετά (είχα μαλλιά τότε) βλέπω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και μάλιστα ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους να ξεσκίζουν ο ένας τον άλλον πάνω από ένα κουφάρι που λέγεται (φυσικά όχι εκπαίδευση μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας) διορισμός στο δημόσιο.Είναι ζωώδες να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας αντί να ψάχνουμε για λύσεις και προτάσεις που θα δικαιώσουν εάν όχι όλους τους περισσότερους.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Παράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 15, 2009, 01:51:09 amΚάποτε είδα στην τηλεόραση ένα κουφάρι και πάνω του είχαν πέσει τα όρνια και προσπαθούσε το καθένα να αρπάξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι για να τραφεί, πατώντας και ξεσκίζοντας το διπλανό του όρνιο, που ίσως ήταν και το ίδιο του το παιδί.Άγρια εικόνα αλλά έτσι είναι η ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ στην φύση, υπέθεσα. Πολλά χρόνια μετά (είχα μαλλιά τότε) βλέπω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και μάλιστα ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους να ξεσκίζουν ο ένας τον άλλον πάνω από ένα κουφάρι που λέγεται (φυσικά όχι εκπαίδευση μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας) διορισμός στο δημόσιο.Είναι ζωώδες να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας αντί να ψάχνουμε για λύσεις και προτάσεις που θα δικαιώσουν εάν όχι όλους τους περισσότερους.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Παράθεση από: rublev στις Νοεμβρίου 14, 2009, 05:22:20 pmΝα υποθέσω ότι το μπόνους παραγωγικότητας που μπορεί να συνοδεύσει έναν θετικά αξιολογημένο για την δουλειά του εκπ/κό είναι φασιστικό,ακροδεξιό κτλ. μέτρο έτσι;Τοσο αλλοτριωμενος εισαι, που μιλας για bonus παραγωγικοτητας? ΑΥΤΟ ειναι που πρεπει να συνοδευει εναν θετικα αξιολογημενο εκπαιδευτικο? (υποψιν, εγω ειμαι υπερ της αξιολογησης!)
Να υποθέσω ότι το μπόνους παραγωγικότητας που μπορεί να συνοδεύσει έναν θετικά αξιολογημένο για την δουλειά του εκπ/κό είναι φασιστικό,ακροδεξιό κτλ. μέτρο έτσι;