0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα 8α εξαγριώσει τους δεκάδες χιλιάδες επιτυχόντες για να βολέψει λίγα βύσματα οι οποίοι δεν έχουν ΑΣΕΠ τον οποίο προσπα8ει να δυναμώσει και να τον κάνει το μόνο τρόπο για διορισμό στο δημόσιο.Γιατί να το κάνει αυτό???8α έχει τεράστιο πολιτικό κόστος χωρίς κανενα κερδος!!Μετά πως 8α πει σε όλους τους άλλους οτι 8α βγουν εκτός όποιοι δεν έχει επιτυχία ΑΣΕΠ???Και 8α το κάνει αυτό γιατί δεν τα λέει μόνο η υπυργός αυτά, τα λέει και ο Ραγκούσης για ΟΛΟ το δημόσιο.Ακόμα και στα κανάλια να βγαίνουν να κλαίγονται από τη στιγμη που δεν ήταν άξιοι ΔΕΚΑ χρόνια να πιάσουν τη βάση σε έναν ΑΣΕΠ ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!!!!!!!!
Η ιστορία με τους ελέγχους της προϋπηρεσίας εμένα μου ακούγεται λίγο μούφα...τι θα βρουν δηλαδή; Τα σχολεία δίνουν ένα χαρτί που λέει ότι ο τάδε έχει δουλέψει τόσες ώρες εδώ και τόσες εκεί. Τι μπορεί να βρει σε κάτι τέτοιο; Επικοινωνιακό τρικ μου μοιάζει και αυτό. Ακομά και την ΠΔΣ να ήθελε να ελέγξει πώς θα το κάνει δεδομένου ότι δεν υπήρχαν κριτήρια πρόσληψης, άρα δεν μπορεί να πατήσει πουθενά γιατί πήραν τον Κίτσο και όχι τον Μήτσο
Παράθεση από: Dafni2 στις Νοέμβριος 15, 2009, 11:21:54 μμΆρα 8α εξαγριώσει τους δεκάδες χιλιάδες επιτυχόντες για να βολέψει λίγα βύσματα οι οποίοι δεν έχουν ΑΣΕΠ τον οποίο προσπα8ει να δυναμώσει και να τον κάνει το μόνο τρόπο για διορισμό στο δημόσιο.Γιατί να το κάνει αυτό???8α έχει τεράστιο πολιτικό κόστος χωρίς κανενα κερδος!!Μετά πως 8α πει σε όλους τους άλλους οτι 8α βγουν εκτός όποιοι δεν έχει επιτυχία ΑΣΕΠ???Και 8α το κάνει αυτό γιατί δεν τα λέει μόνο η υπυργός αυτά, τα λέει και ο Ραγκούσης για ΟΛΟ το δημόσιο.Ακόμα και στα κανάλια να βγαίνουν να κλαίγονται από τη στιγμη που δεν ήταν άξιοι ΔΕΚΑ χρόνια να πιάσουν τη βάση σε έναν ΑΣΕΠ ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!!!!!!!!Ενώ εσύ που είσαι Η καθηγήτρια και πέτυχες,διορίστηκες.
ΟΙ ΒΥΣΜΑΤΙΕΣ ΟΑΕΔΙΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΜΕ 40+ ΜΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ.........