0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σου λέω μην εκτίθεσαι εσύ λες ότι δεν εκτίθεσαι με αλαζονικό ύφος
,μετά το τρως στην μάπα και μετά λες ότι δεν χρειάζεσαι προστασία?
Τα λάθη ανθρώπινα ..και η ξεροκεφαλιά επίσης.
Δεν είμαι φαλλοκράτης αλλά τις φοβάμαι τις γυναίκες με εξουσία...
Οι προσλήψεις στο εξής θα γίνονται μόνο με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Οι πίνακες σταματούν να τροφοδοτούνται. Θα υπάρξει μεταβατική περίοδος για τους υφιστάμενους . Στόχος μας οι προσλήψεις με σαφή προσδιορισμό του τόπου και του χρόνου του διορισμού. Η πρόσληψη δηλαδή μπορεί να γίνεται είτε σε επίπεδο σχολείου, είτε σε επίπεδο αρμόδιας Διεύθυνσης και ο χρόνος υπηρεσίας στον τόπο του πρώτου διορισμού θα πρέπει να είναι εξ’ αρχής προσδιορισμένος και ο ίδιος για όλους. Και για τον τόπο και για τον χρόνο πιστεύουμε πως θα υπάρξουν χρήσιμες προτάσεις στο στάδιο της διαβούλευσης για το οποίο θα σας μιλήσω στη συνέχεια. Ταυτόχρονα εξετάζονται οι όροι ουσιαστικής υλοποίησης του θεσμού του Δόκιμου Εκπαιδευτικού , δηλαδή η επιμόρφωση και η αξιολόγησή του τη πρώτη διετία.….Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ποιος καλλιεργεί όμως αυτή τη νοοτροπία; ποιος ιδρύει τόσες φιλοσοφικές ή καθηγητικές σχολές;γιατί οι δάσκαλοι να΄ναι πιο συντονισμένοι και να διορίζονται με το ένα ή τον άλλον τρόπο ; μεταξύ παρανοιας και σχιζοφρένειας φαντάζομαι είναι η απάντηση,πώς μια υπουργός προβαίνει εν μία νυκτί σε τόσο ριζικές αποφάσεις -αλλαγές δίχως διάλογο;Η Ελλάδα έχει την πρωτιά και σ΄άλλους τομείς π.χ.παραπαιδεία,αναξιοκρατια
παιδια δικο μου το λαθος αλλα οοπως και να χει ειτε εππιτρεππονται διπλες συμβασεις ειτε οχι το δικο μοου σκεπτικο ισχυει δεν μπορει οποιοσδηποτε εχει ωρες ωρομισθιου και πρεπει να τρεχει απο σχολειο σε σχολειο να φωναζει με τετοιο παθος οχι στις προλσηψεις μεσω ασεπ την στιγμη που εγω τα πρωτα μου μορια τα πηρα μετα απο επιτυχια σε ασεπ γιατι δεν ειχα βυσμα και την στιγμη που κι εγω ετρεχα 2 και 3 ωρες απο το σπιτι μου με παγο και βροχη να παρω λιγα μορια αλλα τουλαιχτιστοον ειχα εξεταστει με επιτυχια στοον ασεπ ενω ο αλλος δεν εχει εξεταστει ποτε και δεν θελει κιολας
Παράθεση από: rozy4 στις Νοεμβρίου 16, 2009, 11:14:02 pm Οι προσλήψεις στο εξής θα γίνονται μόνο με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Οι πίνακες σταματούν να τροφοδοτούνται. Θα υπάρξει μεταβατική περίοδος για τους υφιστάμενους . Στόχος μας οι προσλήψεις με σαφή προσδιορισμό του τόπου και του χρόνου του διορισμού. Η πρόσληψη δηλαδή μπορεί να γίνεται είτε σε επίπεδο σχολείου, είτε σε επίπεδο αρμόδιας Διεύθυνσης και ο χρόνος υπηρεσίας στον τόπο του πρώτου διορισμού θα πρέπει να είναι εξ’ αρχής προσδιορισμένος και ο ίδιος για όλους. Και για τον τόπο και για τον χρόνο πιστεύουμε πως θα υπάρξουν χρήσιμες προτάσεις στο στάδιο της διαβούλευσης για το οποίο θα σας μιλήσω στη συνέχεια. Ταυτόχρονα εξετάζονται οι όροι ουσιαστικής υλοποίησης του θεσμού του Δόκιμου Εκπαιδευτικού , δηλαδή η επιμόρφωση και η αξιολόγησή του τη πρώτη διετία.….Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΓι αυτη την περιβοητη μεταβατικη περιοδο, εκτος απο τη διαρκεια της την οποια σιγουρα δε γνωριζουμε, μηπως καταλαβαινει κανεις το νοημα της? Τι σημαινει οτι για τους εκπαιδευτικους που ειναι ηδη στους πινακες προυπηρεσιας, θα ισχυσει μεταβατικη περιοδος? Οτι οι διορισμοι τους θα συνεχισουν να γινονται με τον τροπο που μεχρι τωρα ισχυε (ειτε μονο απο προυπηρεσια, ειτε με 24μηνο+ασεπ, κλπ) για οσο χρονο ορισουν οτι θα διαρκεσει η μεταβατικη περιοδος? Νομιζω οτι ετσι ερμηνευεται, αλλιως τι σοι μεταβατικη περιοδος ειναι αυτη? Οπως πχ οταν αλλαξε το συστημα εισαγωγης στα ΤΕΙ, που για 3 (αν δεν κανω λαθος χρονια) εμπαιναν ταυτοχρονα και με το παλιο συστημα (με το βαθμο του απολυτηριου).