0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δώστε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίαςsms, εμαιλΠΓ κενό μήνυμα αποστολή στο 54160δώστε κάτι
Παράθεση από: arist2 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 08:43:42 amδώστε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίαςδώστε κάτιsms, εμαιλΠΓ κενό μήνυμα αποστολή στο 54160
δώστε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίαςδώστε κάτιsms, εμαιλΠΓ κενό μήνυμα αποστολή στο 54160
Μιλάει τώρα στο ΝΕΤ
Ρε παιδιά αυτό που είπε είναι: "οι πιο πολλοί λέει έχουν επιτυχία ΑΣΕΠ.......γι' αυτούς που δεν έχουν θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος...."Άρα εγώ απ' ότι καταλαβαίνω είναι ότι μπαίνει ως κριτήριο η επιτυχία στο ΑΣΕΠ.....μάλλον οποιαδήποτε επιτυχία.....για να πας αναπληρωτής, ωρομισθιος, τα πάντα.....όσοι δεν έχουν θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος 2ετης....έτσι δεν είναι ή κατάλαβα λάθος???
Παράθεση από: arist2 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 08:58:36 amΡε παιδιά αυτό που είπε είναι: "οι πιο πολλοί λέει έχουν επιτυχία ΑΣΕΠ.......γι' αυτούς που δεν έχουν θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος...."Άρα εγώ απ' ότι καταλαβαίνω είναι ότι μπαίνει ως κριτήριο η επιτυχία στο ΑΣΕΠ.....μάλλον οποιαδήποτε επιτυχία.....για να πας αναπληρωτής, ωρομισθιος, τα πάντα.....όσοι δεν έχουν θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος 2ετης....έτσι δεν είναι ή κατάλαβα λάθος???Δεν θέλω να σε απογοητευσω αλλά είπε ξεκάθαρα ότι μετά τη μεταβατική οι αναπληρωτές θα επιλέγονται από τους πίνακες ΑΣΕΠ