0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λυπαμαι που θα το πω αλλα δεν υπαρχει μελλον για διορισμο, ακομη και ασεπ να δωσει καποιος μεχρι να συγκεντρωσει μορια θα περασουν αρκετα χρονια και παλι σιγουρος/η δεν θα ειναι.Πλεον η εκπαιδευση ειναι απατηλο ονειρο.Οχι μονο δεν παιρνουν μετρα για την απορροφηση των καθηγητων, αλλα τα χειροτερευουν.Ακουσα σημερα την Διαμαντοπουλου στη νετ να λεει οτι δεν την ενδιαφερει εαν καποιος εχει πτυχιο με 20, την ενδιαφερει να εχει παιδαγωγικη επαρκεια και πως θα το διαπιστωσει αυτο?Μα φυσικα μεσα απο τον ΑΣΕΠ!Ειμαστε σοβαροι?Ειναι δυνατο μια εξεταση της κακιας ωρας να αποδεικνυει τι ειναι ο καθενας μας?Μπορει να εχω σπουδαιες γνωσεις, αλλα να μην εχω μεταδοτικοτητα και πολλα αλλα.Οτι να πουμε ειναι περιττο.Απλως κατα τη γνωμη μου κανενας μα κανενας δεν πρεπει να καταδεχτει να δωσει ΑΣΕΠ.Να δουμε τι θα κανουν τοτε!
Παράθεση από: ολγα. χ στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:00:56 amΛυπαμαι που θα το πω αλλα δεν υπαρχει μελλον για διορισμο, ακομη και ασεπ να δωσει καποιος μεχρι να συγκεντρωσει μορια θα περασουν αρκετα χρονια και παλι σιγουρος/η δεν θα ειναι.Πλεον η εκπαιδευση ειναι απατηλο ονειρο.Οχι μονο δεν παιρνουν μετρα για την απορροφηση των καθηγητων, αλλα τα χειροτερευουν.Ακουσα σημερα την Διαμαντοπουλου στη νετ να λεει οτι δεν την ενδιαφερει εαν καποιος εχει πτυχιο με 20, την ενδιαφερει να εχει παιδαγωγικη επαρκεια και πως θα το διαπιστωσει αυτο?Μα φυσικα μεσα απο τον ΑΣΕΠ!Ειμαστε σοβαροι?Ειναι δυνατο μια εξεταση της κακιας ωρας να αποδεικνυει τι ειναι ο καθενας μας?Μπορει να εχω σπουδαιες γνωσεις, αλλα να μην εχω μεταδοτικοτητα και πολλα αλλα.Οτι να πουμε ειναι περιττο.Απλως κατα τη γνωμη μου κανενας μα κανενας δεν πρεπει να καταδεχτει να δωσει ΑΣΕΠ.Να δουμε τι θα κανουν τοτε!Πως δεν υπάρχει; Δίνεις ΑΣΕΠ, γράφεις καλά ώστε να είσαι στους διοριστέους και διορίζεσαι. Απλά πράγματα.
Δεν ειναι τοσο απλα, το νεο σχεδιο λεει οτι αν δωσεις ασεπ και γραψεις τελεια δεν σημαινει οτι θα διοριστεις επειδη χρειαζεται προυπηρεσια.Απο την πρωτη θεση μπορεις να βρεθεις στην 100η επειδη θα υπαρχουν αλλοι συναδελφοι που θα υπερεχουν στα μορια προυπηρεσιας. Αν εχετε ορεξη να δινετε συνεχεια ΑΣΕΠ μεχρι να συγκεντρωσετε μορια και βαθμο, τοτε καλο διαβασμα!!!!!!!!!!!!!!!!
Και πως ακριβώς θα γίνει ο δαιχωρισμός; Είναι δυνατόν; Η μεταβατική περίοδος ειναι μόνο γι΄αυτούς; Άρα θα μείνουν όλα ως έχουν...