0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
w1red ως φιλόλογος σου βάζω άριστα 10...(ή μήπως 20 )Πολύ συγκροτημένη σκέψη που νομίζω εκφράζει τους περισσότερους από εμάς....Ειδικά το 4. για τις πολλαπλές επιτυχίες ήταν πολύ εύστοχο...Απαράδεκτη/ος όποιος/α .... το έγραψε και ειρωνεύτηκεέτσι τον κόπο τόσων συναδέλφων...Κλασική περίπτωση ύβρεως!!Και πάλι μπράβο σου για την επιχειρηματολογία που ανέπτυξες!!
επειδη ολοι βαζουμε τον ασεπ στην κουβεντα και νομιζουμε οτι ειναι αδιαβλητος, κρατατε και μια επιφυλαξη...οχι δεν εχω αποδειξεις αλλα σαφεις ενδειξεις οτι εχουν τουλαχιστο σε 2 διαγωνισμους καποιες θεσεις <<κλεισμενες>>,χωρις αυτο να σημαινει οτι τα περισσοτερα παιδια που πετυχαν δεν εφτυσαν αιμα η δεν το αξιζαν.τι εννοω; το2006 ριχνω μια ματια στη χημεια και εχω απορια σε κατι του σχολ.βιβλιου της γ λυκειου,γνωριζω μια κυρια που μολις ειχε μπει χημικο και την ρωταω...απαντηση:δεν θυμαμαι αλλωστε δεν το διδασκω ειμαι αποσπασμενη στο υπουργειο..εγω στο μαθημα της ειδικοτητας μου( φυσικος) , αν και απλος επιτυχων και οχι διοριστεος, θυμαμαι καθετι του σχολ. βιβλιου...παμε τωρα στο πιο κραχτο..ρωταω επιτυχοντα του 2005 φυσικο που ετρεχε οπως και εγω απο το πρωι ως το βραδυ αρα που καιρος για διαβασμα και αφου μου τα μασησε οταν του ζητησα να μου δανισει τα βιβλια που διαβασε,μου ειπε οτι δεν ειχε βιβλια και οτι πηγε ετσι χωρις καμια προετοιμασια!!!! αντε και επεσα σε αστερι φυσικο...ομως ρε φιλε του λεω καλα τα λυκειακα αλλα τα πανεπιστημιακα που εχουμε να τα δουμε 15 -17 χρονια; εβρισκα απο τις μοναδες μετρησης τη σωστη απαντηση...(οι του κλαδου καταλαβαινουν).οταν πηγα να δω τα θεματα που εδωσε ουτε ενα δεν μπορουσε να απαντηθει ετσι..α και τις βιολογιες γεωλογιες..τα απαντησε στην τυχη οσα δεν ηξερε..δεν υπαρχει αυτο για οσους ξερουν,δεν ειναι τζοκερ..α και η πορεια του σε μεταθεσεις αναλογη της χημικου...τελος ενας φιλος μου προσπαθησε να με βοηθησει στον ασεπ γιατι ειχε υψηλοτατες γνωριμιες και του ειπαν επρεπε να το ξερουμε 2-3 μηνες νωριτερα (τωρα το εννοουσαν ή ηθελαν να πουλησουν εκδουλευση δεν ξερω, παντως εγω με ολα αυτα τι να υποθεσω ρε παιδια; ειπαμε ενδειξεις οχι αποδειξεις αλλα...
Τι αξιοκριτικος βρε παιδια; Ξεχνατε τι ΣΚΑΝΔΑΛΟ ειχε γινει με τον ασεπ στους φιλολογους προπερσι? Μονοι τους καθυστερησαν τον ασεπ γιατι παραδεχτηκαν οτι διερευσαν τα θεματα σε φροντηστηρια! Αν θυμαμαι καλα! Οταν καποιος πληρωνει 3.000 και 5.000 το κεφαλι για να τον προετοιμασουν για ασεπ, ειναι πολλα τα λεφτα Αννα!!!
Οταν καποιος πληρωνει 3.000 και 5.000 το κεφαλι για να τον προετοιμασουν για ασεπ,...