0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physicaest στις Νοεμβρίου 20, 2009, 10:36:27 amAπ' οτι καταλαβα εσυ αδικεισαι γιατι αν ισχυσουν τα ιδια οπως τα προηγουμενα χρονια και το 2010, δε θα μπορεσεις να αυξησεις του χρονου τα μορια σου με προυπηρεσια ενω θα μπορουν να παρουν προυπηρεσια οι μη επιτυχοντες.Τελικα οι πιο αδικημενοι απ' ολους ειναι οι επιτυχοντες Σ'ευχαριστω για την κατανοηση!!Αληθεια,αν τυχον με παρουν ωρομισθια του χρονου δε θα υπολογιστουν τα μορια μου,εστω και μετα απο νεα επιτυχια?
Aπ' οτι καταλαβα εσυ αδικεισαι γιατι αν ισχυσουν τα ιδια οπως τα προηγουμενα χρονια και το 2010, δε θα μπορεσεις να αυξησεις του χρονου τα μορια σου με προυπηρεσια ενω θα μπορουν να παρουν προυπηρεσια οι μη επιτυχοντες.Τελικα οι πιο αδικημενοι απ' ολους ειναι οι επιτυχοντες
Παράθεση από: porcupinetree στις Νοεμβρίου 20, 2009, 10:04:06 amΜε λίγη μα πολύ λίγη προσπάθεια πιστεύω ότι εύκολα θα τα καταφέρω… Δεν ξενιτεύτηκα ποτέ για ωρομισθία ή αναπλήρωση (δήλωνα πάντα κοντινές περιοχές). Το ζητούμενο όμως δεν είμαι εγώ αλλά όλοι οι άλλοι που ήδη άφησαν για χρόνια ένα, δύο και τρία παιδιά πίσω τους για να διεκδικήσουν το αυτονόητο… Μόνιμη εργασία...Για βάλτε την γκλάβα σας να δουλέψει με λίγο περισσότερη ευθύνη και σοβαρότητα…Ας καταργήσει τις αναξιοκρατικές προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο, εκκλησιαστικά (που κουβέντα δεν έχει πει ως τώρα) και ΠΔΣ και βλέπουμε… αν ειναι μειωθουν οι διορισμοι, θα μειωθουν ειτε αλλαξει το συστημα ειτε οχι, αρα τα καλοπαιδα δεν εχουν να χασουν τιποτα, αρα δεν ειναι αμυαλα οπως τα χαρακτηρίζεις.
Με λίγη μα πολύ λίγη προσπάθεια πιστεύω ότι εύκολα θα τα καταφέρω… Δεν ξενιτεύτηκα ποτέ για ωρομισθία ή αναπλήρωση (δήλωνα πάντα κοντινές περιοχές). Το ζητούμενο όμως δεν είμαι εγώ αλλά όλοι οι άλλοι που ήδη άφησαν για χρόνια ένα, δύο και τρία παιδιά πίσω τους για να διεκδικήσουν το αυτονόητο… Μόνιμη εργασία...Για βάλτε την γκλάβα σας να δουλέψει με λίγο περισσότερη ευθύνη και σοβαρότητα…Ας καταργήσει τις αναξιοκρατικές προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο, εκκλησιαστικά (που κουβέντα δεν έχει πει ως τώρα) και ΠΔΣ και βλέπουμε…
Τιμόθεε μαλλον δεν τα ξερεις καλά τα πραγματα.. για τους ιδιωτικούς ίσχυε ανέκαθεν η ένταξη τους στους πίνακες αναπληρωτών μετα την απόλυση τους απο το σχολείο που δουλεύουν και δεδομένου να εχουν 20 μήνες προυπηρεσία τουλάχιστον
Αρχαγγελε μια απο τα ιδια.Περιμενω εναγωνιωδως τον Ιουλιο να δω την παρασταση της Διαμαντοπουλου , της ολμε κ της δοε, η βρυση στερεψε δυστυχως κ τις τελευταιες σταγονες κατοπιν συμφωνιας κυρΪων κ κυριών , θα τις πιουν οι οαεδιτες, οι ιδιωτικοι,οι Σιββιτ κλ αναλογα ποιους θα περιλαμβανει η συμφωνια , τους 24 μηνες δυσκολο το βλεπω να τους εξαντλει φετος.
Παράθεση από: gogapina στις Νοεμβρίου 20, 2009, 05:05:15 pmΠαράθεση από: s93060 στις Νοεμβρίου 20, 2009, 05:01:44 pmεγω λεω να διορισει ολουσ τους επιτυχοντες των προηγουμενων ασεπ και μετα να γινει καινουριος διαγωνισμος....καλο μου ακουγεται... καλύτερο από το άλλο με τον τοτό...!!!100% με ΑΣΕΠ δεν λεγανε... να δωσουν πισω το 40% τοσων χρονων στους παλιουσ επιτυχοντες και μετα να ξεκινησουν παλικαινουριο διαγωνισμο
Παράθεση από: s93060 στις Νοεμβρίου 20, 2009, 05:01:44 pmεγω λεω να διορισει ολουσ τους επιτυχοντες των προηγουμενων ασεπ και μετα να γινει καινουριος διαγωνισμος....καλο μου ακουγεται... καλύτερο από το άλλο με τον τοτό...!!!
εγω λεω να διορισει ολουσ τους επιτυχοντες των προηγουμενων ασεπ και μετα να γινει καινουριος διαγωνισμος....καλο μου ακουγεται...
μα η Διαμαντοπούλου φωνάζει συνεχώς για ασεπ και θα αφήσει το 24μηνο από έξω που έχουν ασεπ; δεν προηγείται το 24μηνο από το 40%; αφού προηγείται!!!