0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα διάβασα την ανακοίνωση του αλφαβήτα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τι στο καλό σημαίνει ότι για φέτος οι προσλήψεις θα γίνουν με το ισχύον καθεστώς, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί τίποτα για το 30μηνο και το 24μηνο και ΑΣΕΠ;
Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν έχω προλάβει να διαβάσω το σύνολο των μηνυμάτων. Χθες έφυγα από τα γραφεία της ΔΟΕ 10.30. Ήμουν εκεί και παρακολουθούσα τη συζήτηση συντονισμού που είχε κληθεί από διδασκαλικούς συλλόγους και ΟΛΜΕ. Εντωμεταξύ κατέφτασαν και το ΔΣ της ΔΟΕ και κάποιοι από το ΔΣ της ΟΛΜΕ για ενημέρωση. Η ΔΟΕ πριν βγάλει δελτίο τύπου κόντεψε να παίξει ξύλο. Θα σας μεταφέρω τι άκουσα από την ενημέρωση, τη στάση κάποιων και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Η Αννούλα , όταν τη ρώτησαν τι θα γίνει με την προϋπηρεσία, απάντησε ότι θα προσμετράται και αυτή. Όταν τη ρώτησαν πώς θα υπολογίζεται, αν θα χρειάζεται μια επιτυχία στο ΑΣΕΠ ή θα χρειάζεται κάποιος να δίνει κάθε φορά, δεν απάντησε και είπε ότι θα είναι θέμα της διαβούλευσης! Όταν οι δάσκαλοι ρώτησαν πώς θα γίνονται διορισμοί σε αυτούς, όταν ο ΑΣΕΠ γίνεται κάθε 2 χρόνια και οι δάσκαλοι δε φτάνουν, μίλησε για ΑΣΕΠ κάθε χρόνο! Όταν τη ρώτησαν τι θα γίνει με τα ολοήμερα και πώς θα λειτουργήσουν, τους είπε ότι εκείνεη μιλά για έναν άλλο τύπο ολοήμερου, τον οποίο και ποτέ δεν εξήγησε! Δήλωσε ότι ζήτησε λεφτά επιπλέον για τους διορισμούς από τον Παπακωνσταντίνου και είπε ότι αυτό δε θα ξαναγίνει!Προσωπική γνώμη: η Άννα προσπαθεί να μας καθησυχάσει με θολές δηλώσεις. Ο Μπράτης έβγαλε αυτό το δελτίο τύπου χωρίς τη συμφωνία όλων των υπολοίπων παρατάξεων στο ΔΣ της ΔΟΕ και φαίνεται ξεκάθαρα ότι της παρέχει στήριξη. Εγώ λέω ότι δεν πρέπει να "μασάμε". Αν μαζεύτηκε ήταν γιατί είδε αντιδράσεις. Στις 30/11 πρέπει να είμαστε στη διαμαρτυρία και πριν από αυτή να συμμετέχουμε στις συνελέυσεις των ΕΛΜΕ, των διδασκαλικών συλλόγων, της ΠΕΑΕ, του συντονιστικύ ωρομισθίων.
Προσωπικα,οπως πολλοι αλλοι,θιγομαι απ'τις νεες δηλωσεις ως επιτυχουσα στον ασεπ του '09 με 16+ μορια μονο απ'αυτον.Με αυτα τα μορια δε με παιρνουν ουτε ωρομισθια κι ας εχω γραψει ενα βαθμο κατω απ'τον τελευταιο διοριστεο.Πώς θα μπορεσω να "εξαργυρωσω" αυτο το αποτελεσμα,αν δεν εφαρμοστει το μετρο απο το 2010?Θα πρεπει να ξαναδωσω ασεπ υπο πιο δυσκολες συνθηκες και ,παντα, με αμφιβολα αποτελεσματα,χωρις να εχω κερδισει τιποτα παρα μονο τα μισα μορια που απομενουν(αν υπολογιζονται κι αυτα!)
Παράθεση από: TYXEROULA στις Νοεμβρίου 20, 2009, 10:28:24 amΠροσωπικα,οπως πολλοι αλλοι,θιγομαι απ'τις νεες δηλωσεις ως επιτυχουσα στον ασεπ του '09 με 16+ μορια μονο απ'αυτον.Με αυτα τα μορια δε με παιρνουν ουτε ωρομισθια κι ας εχω γραψει ενα βαθμο κατω απ'τον τελευταιο διοριστεο.Πώς θα μπορεσω να "εξαργυρωσω" αυτο το αποτελεσμα,αν δεν εφαρμοστει το μετρο απο το 2010?Θα πρεπει να ξαναδωσω ασεπ υπο πιο δυσκολες συνθηκες και ,παντα, με αμφιβολα αποτελεσματα,χωρις να εχω κερδισει τιποτα παρα μονο τα μισα μορια που απομενουν(αν υπολογιζονται κι αυτα!)Aπ' οτι καταλαβα εσυ αδικεισαι γιατι αν ισχυσουν τα ιδια οπως τα προηγουμενα χρονια και το 2010, δε θα μπορεσεις να αυξησεις του χρονου τα μορια σου με προυπηρεσια ενω θα μπορουν να παρουν προυπηρεσια οι μη επιτυχοντες.Τελικα οι πιο αδικημενοι απ' ολους ειναι οι επιτυχοντες