0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ!ΈΧΟΥΝ
Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι αν θα υπάρχει πίνακας μετά από κάθε ΑΣΕΠ με τα μόρια της προϋπηρεσία + τα μόρια του ΑΣΕΠ ή αυτό που λένε ότι θα προσμετράται η προϋπηρεσία θα ίσχύει μόνο για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Και αν είναι έτσι τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε 2 χρόνια θα έχουμε νέους αναπληρωτές ενώ αυτοί που δεν έγραψαν για κάποιο λόγο καλά θα μένουν εκτός; Γιατί πόσα μόρια να σου δώσει τέλος πάντων η απλή προσμέτρηση της προϋπηρεσίας στον ΑΣΕΠ;Από την άλλη πιστεύω ότι τα άτομα που βρίσκονται στη δικιά μου θέση θα είναι οι πιο αδικημένοι αφού μετά από 2 επιτυχημένους ΑΣΕΠ και με μηδενική προϋπηρεσία ξεκίνησα φέτος αναπληρωτής. Αν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, πάω και του χρόνου τα μόριά μου θα είναι γύρω στα 17 - 18 καθαρής προϋπηρεσίας. Αν ισχύσει απλά η μοριοδότηση στον άλλο ΑΣΕΠ θα έχω μόνο 0,5 μόρια αφού μέχρι τη στιγμή που κάνουμε τις αιτήσεις δε θα έχω πάνω από 9 - 10 μήνες προϋπηρεσία, που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι πάλι πολύ κοντά στον τελευταίο διοριστέο. Αν πάλι δώσει μεταβατική περίοδο η οποία θα αρχίζει άμεσα και όχι μετά το 2011 και κατά την οποία δε θα ισχύει το 24μηνο, για λίγο πάλι μένουμε εκτός.Είναι δικές μου απλά ανησυχίες ή πράγματι τα πράγματα είναι έτσι; Νοιώθω τελικά ότι παρόλο που διακηρύσσουν την αξιοκρατία και τη διαφάνεια τελικά οι τιμωρημένοι θα είμαστε εμείς που έχουμε σκιστεί και ιδρώσει με τον ΑΣΕΠ.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι αν θα υπάρχει πίνακας μετά από κάθε ΑΣΕΠ με τα μόρια της προϋπηρεσία + τα μόρια του ΑΣΕΠ ή αυτό που λένε ότι θα προσμετράται η προϋπηρεσία θα ίσχύει μόνο για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Και αν είναι έτσι τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε 2 χρόνια θα έχουμε νέους αναπληρωτές ενώ αυτοί που δεν έγραψαν για κάποιο λόγο καλά θα μένουν εκτός; Γιατί πόσα μόρια να σου δώσει τέλος πάντων η απλή προσμέτρηση της προϋπηρεσίας στον ΑΣΕΠ;
Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι αν θα υπάρχει πίνακας μετά από κάθε ΑΣΕΠ με τα μόρια της προϋπηρεσία + τα μόρια του ΑΣΕΠ ή αυτό που λένε ότι θα προσμετράται η προϋπηρεσία θα ίσχύει μόνο για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Και αν είναι έτσι τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε 2 χρόνια θα έχουμε νέους αναπληρωτές ενώ αυτοί που δεν έγραψαν για κάποιο λόγο καλά θα μένουν εκτός; Γιατί πόσα μόρια να σου δώσει τέλος πάντων η απλή προσμέτρηση της προϋπηρεσίας στον ΑΣΕΠ;Από την άλλη πιστεύω ότι τα άτομα που βρίσκονται στη δικιά μου θέση θα είναι οι πιο αδικημένοι αφού μετά από 2 επιτυχημένους ΑΣΕΠ και με μηδενική προϋπηρεσία ξεκίνησα φέτος αναπληρωτής. Αν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, πάω και του χρόνου τα μόριά μου θα είναι γύρω στα 17 - 18 καθαρής προϋπηρεσίας. Αν ισχύσει απλά η μοριοδότηση στον άλλο ΑΣΕΠ θα έχω μόνο 0,5 μόρια αφού μέχρι τη στιγμή που κάνουμε τις αιτήσεις δε θα έχω πάνω από 9 - 10 μήνες προϋπηρεσία, που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι πάλι πολύ κοντά στον τελευταίο διοριστέο. Αν πάλι δώσει μεταβατική περίοδο η οποία θα αρχίζει άμεσα και όχι μετά το 2011 και κατά την οποία δε θα ισχύει το 24μηνο, για λίγο πάλι μένουμε εκτός.Είναι δικές μου απλά ανησυχίες ή πράγματι τα πράγματα είναι έτσι; Νοιώθω τελικά ότι παρόλο που διακηρύσσουν την αξιοκρατία και τη διαφάνεια τελικά οι τιμωρημένοι θα είμαστε εμείς που έχουμε σκιστεί και ιδρώσει με τον ΑΣΕΠ.
ειμαι δυο χρονια αναπληρωτης ειδικης αγωγης. με μεταπτυχιακο, braille, νοηματικη και πολλες παρακολουθησεις σε ημεριδες ειδικης αγωγης (με το αζημιωτο φυσικα, minimum 60 ευρω η μερα...). μεχρι στιγμης για τις σπουδες μου στην ειδικη αγωγη μου εχουν φυγει κοντα στα 25 με 30 χιλιαρικα. απαντησα και εγω στον utenar οτι βαλλει επι δικαιων και αδικων. πλεον το συστημα προσληψης αναπληρωτων ειδικης αγωγης ειναι καθ'ολα αδιαβλητο. παλιοτερα, που αιτησεις γινοταν ανα διευθυνση, υπηρχαν προβληματα. τωρα, οχι.
Συναδελφοι , πρεπει να απαιτησουμε να καταργηθουν τα φροντιστηρια ΑΣΕΠ Απο του χρονου ,βλεπω να πηγαινει 3000 το κεφαλι......θα το αφησουμε ετσι?Παλι οι "εχοντες" θα βγαινουν απο πανω μας?
Παράθεση από: iole στις Νοεμβρίου 22, 2009, 02:37:11 pmΣυναδελφοι , πρεπει να απαιτησουμε να καταργηθουν τα φροντιστηρια ΑΣΕΠ Απο του χρονου ,βλεπω να πηγαινει 3000 το κεφαλι......θα το αφησουμε ετσι?Παλι οι "εχοντες" θα βγαινουν απο πανω μας? Αν δεν κάνω λάθος, είχα ακούσει παλιότερα ότι επίσημα λειτουργούσαν ως "σεμινάρια για τις εξετάσεις ΑΣΕΠ" και όχι ως φροντιστήρια (όπως στη δευτεροβάθμια), κι αυτό επειδή απαγορευόταν κάτι τέτοιο. Πάντως λειτουργούν ασύστολα, χωρίς έλεγχο, συμμετέχουν και ορισμένοι πανεπιστημιακοί σε κάποιες ειδικότητες (νομικά δεν απαγορεύεται, αλλά ηθικά...; ). Πρέπει να μπει ένα φρένο.Από την άλλη, όταν υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορά.. Θεωρώ, όμως, ότι όσοι τα σκάνε εκεί δεν έχουν πλεονέκτημα, περισσότερο χάνουν χρόνο (και χρήματα). Με σωστό ψάξιμο βιβλιογραφίας και με ορισμένα κατάλληλα βοηθήματα (δεν κοστίζουν πολύ), και κυρίως με έγκαιρο και μεθοδικό διάβασμα (όχι πολύωρο απαραίτητα), η επιτυχία είναι εφικτή.Όσοι, βέβαια, πήγαιναν φροντιστήρια και ως φοιτητές.. θα πάνε και για ΑΣΕΠ.. γιατί δεν έμαθαν ποτέ να διαβάζουν μόνοι τους.