0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το σωστο ποιο ειναι, δυστυχως δεν μπορω να πω. ουτε και ποιο ειναι το δικαιο γιατι ο καθενας εχει το δικο του δικιο.θα ελεγα το εξης ως συμβιβαστικη λυση: οσοι εχουν προυπηρεσια, αυτη να μετρησει αλλα διαιρουμενη δια 2 ωστε και ολοι οι αλλοι συναδελφοι που δεν εχουν προυπηρεσια και που ειναι η πλειονοτητα και κυριως τα νεα παιδια που τωρα ξεκινουν να εχουν την ευκαιρια και τη δυνατοτητα να καταφερουν κατι.
δεν ειναι δα και τοσοι πολλοι ωστε να ευθυνονται για ολους τους αδιοριστους χαλαρωστε...ας κλεισουν ολα τα αλλα παραθυρα και ας αφησουν αυτο ανοιχτο παλι καλα θα ειναι...
Γιατι, μονο οι πολυτεκνοι ειναι οι αδικοι? Κι οι εχοντες 67% αναπηρια διοριζονται χωρις ΑΣΕΠ με 12 μηνες προϋπηρεσια. Ειναι δικαιο αυτο για τους εχοντες 67% αναπηρια που ΠΕΤΥΧΑΝ στον ΑΣΕΠ αλλά δε μαζεψαν προϋπηρεσια?Απο την αλλη, γιατι πρεπει ολοι να ερθουν στην εκπαιδευση, αφου το ζητουμενο ειναι "το καλο του μαθητη" κι η "αξιοκρατια"? Ειτε κοινωνικη πολιτικη θ'ακολουθησουν, ειτε αξιοκρατικη πολιτικη... Αν θελουν ν'ακολουθησουν ενα μιγμα πολιτικων, τοτε πρεπει να υπαρχει μοριοδοτηση για ΚΑΘΕ παιδι!!!Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 24, 2009, 02:38:15 pmδεν ειναι δα και τοσοι πολλοι ωστε να ευθυνονται για ολους τους αδιοριστους χαλαρωστε...ας κλεισουν ολα τα αλλα παραθυρα και ας αφησουν αυτο ανοιχτο παλι καλα θα ειναι...Σ'ενημερωνω οτι στους βιολογους, φετος οι πολυτεκνοι ηταν το 1/3 οσων διοριστηκαν με ΑΣΕΠ κι οι ΜΙΣΟΙ οσων διοριστηκαν με προϋπηρεσια!!!!!!! (27 με ΑΣΕΠ, 9 πολυτεκνοι, 18 με προϋπηρεσια...)Αντιθετα, απο τα παραθυρα που γινεται πολυ ντορος (Σιβιτανιδειος κι Εκκλησιαστικα) υπηρχαν μονο 2 αναπληρωτες. Του χρονου θα υπαρχουν 8 απο τα Ειδικα. (κι οταν πλεον μονο 18 ατομα διοριζονται με προϋπηρεσια, τοτε συνειδητοποιει κανεις το μεγεθος των παραθυρων και γιατι ενω παλιοτερα ημασταν χαλλλλαροι, τωρα εχουμε φτασει να σκεφτομαστε με ορους "ο θανατος σου, η ζωη μου"...)Για να το ξεκαθαρισω: ειμαι υπερ του διορισμου πολυτεκνων κατα προτεραιοτητα, αλλά εφοσον πιανουν τη βαση του ΑΣΕΠ ή εχουν συγκεντρωσει καποια προϋπηρεσια. (μειωμενη εστω, οπως με τους εχοντες 67% αναπηρια)
Συνάδελφοι, μην βολέυεστε στην προπαγάνδα που σκάβουν....είναι άλλο πράγμα να καθαρίσουμε τους πίνακες και άλλο να τους πετάξουμε γιατί έτσι μας βολεύει!Το δικάιωμα το έχουν και τώρα και δεν τους το παίρνει κανένας Μαρκο....το δικό μου παίρνουν.
Ενα χρονο διαβασμα 12 ωρες την μερα δεν ημουν καλα "διαβασμενος" μετα απο 2 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ καταφερα επιτελους να παω ωρομισθιος κανοντας 900 χιλιομετρα την εβδομαδα για να παρω αυτα τα 3,7 μορια και θα μου πουνε να τα διαιρεσω με το 2 ουτε με το 0,000000000000000000000000002 δεν τα διαιρω.........διαιρεσε τα δικα σου ...
Πληροφορίες μου λένε ότι η δαχτυλογράφηση μόλις τελείωσε τον πρόλογο. Αργεί λίγο, αλλά ο πρόλογος είναι τρέλα! Το θέμα είναι ότι γερμανικό εγώ δεν ξανακάνω! Είμαι εξοδούχος σήμερα! να χώσουν άλλον!