0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Marw 5 στις Νοεμβρίου 24, 2009, 07:54:22 pmΟι λαικισμοί του στυλ να "μπουν όλοι" ΄δεν έχουν κανένα νόημα, αφού είναι αδύνατονΟι δάσκαλοι μπήκαν, μπαίνουν και θα μπαίνουν όλοι. Εσείς μάλλον δεν θέλετε να μπείτε όλοι, άλλα ο καθένας κοιτάει τον εαυτούλη του.Επιμένω στο ότι αν απαιτηθεί ΑΣΕΠ για διορισμό, να μην μετρήσουν οι προϋγούμενοι διαγωνισμοί, διότι παλαιότερα δεν ήσουν υποχρεωμένος να δώσεις ΑΣΕΠ για να διοριστείς και έκανες έναν άλλον προγραμματισμό. Αφού τώρα αλλάζουν τα δεδομένα πρέπει να υπάρξει από εδώ και στο εξής δικαιοσύνη και να γίνουν οι προσλήψεις υπό ίσους όρους.Για τα βύσματα που λέτε αυτά υπάρχουν μόνο στις μεγαλουπόλεις. Στην περιοχή μου δεν υπάρχουν μαθηματικοί για την ΠΔΣ και αναγκάζονται οι μόνιμοι να κάνουν υπερωρίες.Είστε μια κλίκα που όποιος σας εναντιωθεί τον αποκηρύσσετε. Να μην μετρήσουν οι παλαιότεροι ΑΣΕΠ. Όλα να ξεκινήσουν δίκαια.
Οι λαικισμοί του στυλ να "μπουν όλοι" ΄δεν έχουν κανένα νόημα, αφού είναι αδύνατον
Νάτο:http://img.pathfinder.gr/clubs/files/26035/17.pdf
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Νοεμβρίου 24, 2009, 08:33:52 pmΠαράθεση από: Marw 5 στις Νοεμβρίου 24, 2009, 07:54:22 pmΟι λαικισμοί του στυλ να "μπουν όλοι" ΄δεν έχουν κανένα νόημα, αφού είναι αδύνατονΟι δάσκαλοι μπήκαν, μπαίνουν και θα μπαίνουν όλοι. Εσείς μάλλον δεν θέλετε να μπείτε όλοι, άλλα ο καθένας κοιτάει τον εαυτούλη του.Επιμένω στο ότι αν απαιτηθεί ΑΣΕΠ για διορισμό, να μην μετρήσουν οι προϋγούμενοι διαγωνισμοί, διότι παλαιότερα δεν ήσουν υποχρεωμένος να δώσεις ΑΣΕΠ για να διοριστείς και έκανες έναν άλλον προγραμματισμό. Αφού τώρα αλλάζουν τα δεδομένα πρέπει να υπάρξει από εδώ και στο εξής δικαιοσύνη και να γίνουν οι προσλήψεις υπό ίσους όρους.Για τα βύσματα που λέτε αυτά υπάρχουν μόνο στις μεγαλουπόλεις. Στην περιοχή μου δεν υπάρχουν μαθηματικοί για την ΠΔΣ και αναγκάζονται οι μόνιμοι να κάνουν υπερωρίες.Είστε μια κλίκα που όποιος σας εναντιωθεί τον αποκηρύσσετε. Να μην μετρήσουν οι παλαιότεροι ΑΣΕΠ. Όλα να ξεκινήσουν δίκαια.Τι λες ρε Τιμόθεε!!!Έτσι σε συμφαίρει εσένα;Εγώ λέω να μηδενίσουν τα μόρια όσων απέκτησαν προυπηρεσία χωρίς ασεπ, και να διατηρηθεί μόνο αυτή που αποκτήθηκε μετά από επιτυχημένο ασεπ.Αυτό συμφερει εμένα και το λέω ΞΕΚΑΘΑΡΑ.Εσένα σε βολεύει μια τέτοια πρόταση;Επειδή όμως δεν θα πρέπει να λέμε μόνο ότι συμφέρει στον καθένα, σίγουρα θα πρέπει να παλέψουμε για τη λύση εκείνη που καλύπτει τους περισσότερους αν όχι όλους τους συναδέλφους.Τα παζάρια με την πολιτική ηγεσία του υπεπθ θα πρέπει να γίνουν μετά από αγώνα.Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρξει αναπληρωτής ή ωρομίσθιος που δεν θα συμμετάσχει στην τρίωρη στάση την ερχόμενη Δευτέρα!
Παράθεση από: mathstavros στις Νοεμβρίου 24, 2009, 08:50:28 pmΠαράθεση από: Τιμόθεος στις Νοεμβρίου 24, 2009, 08:33:52 pmΠαράθεση από: Marw 5 στις Νοεμβρίου 24, 2009, 07:54:22 pmΟι λαικισμοί του στυλ να "μπουν όλοι" ΄δεν έχουν κανένα νόημα, αφού είναι αδύνατονΟι δάσκαλοι μπήκαν, μπαίνουν και θα μπαίνουν όλοι. Εσείς μάλλον δεν θέλετε να μπείτε όλοι, άλλα ο καθένας κοιτάει τον εαυτούλη του.Επιμένω στο ότι αν απαιτηθεί ΑΣΕΠ για διορισμό, να μην μετρήσουν οι προϋγούμενοι διαγωνισμοί, διότι παλαιότερα δεν ήσουν υποχρεωμένος να δώσεις ΑΣΕΠ για να διοριστείς και έκανες έναν άλλον προγραμματισμό. Αφού τώρα αλλάζουν τα δεδομένα πρέπει να υπάρξει από εδώ και στο εξής δικαιοσύνη και να γίνουν οι προσλήψεις υπό ίσους όρους.Για τα βύσματα που λέτε αυτά υπάρχουν μόνο στις μεγαλουπόλεις. Στην περιοχή μου δεν υπάρχουν μαθηματικοί για την ΠΔΣ και αναγκάζονται οι μόνιμοι να κάνουν υπερωρίες.Είστε μια κλίκα που όποιος σας εναντιωθεί τον αποκηρύσσετε. Να μην μετρήσουν οι παλαιότεροι ΑΣΕΠ. Όλα να ξεκινήσουν δίκαια.Τι λες ρε Τιμόθεε!!!Έτσι σε συμφαίρει εσένα;Εγώ λέω να μηδενίσουν τα μόρια όσων απέκτησαν προυπηρεσία χωρίς ασεπ, και να διατηρηθεί μόνο αυτή που αποκτήθηκε μετά από επιτυχημένο ασεπ.Αυτό συμφερει εμένα και το λέω ΞΕΚΑΘΑΡΑ.Εσένα σε βολεύει μια τέτοια πρόταση;Επειδή όμως δεν θα πρέπει να λέμε μόνο ότι συμφέρει στον καθένα, σίγουρα θα πρέπει να παλέψουμε για τη λύση εκείνη που καλύπτει τους περισσότερους αν όχι όλους τους συναδέλφους.Τα παζάρια με την πολιτική ηγεσία του υπεπθ θα πρέπει να γίνουν μετά από αγώνα.Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρξει αναπληρωτής ή ωρομίσθιος που δεν θα συμμετάσχει στην τρίωρη στάση την ερχόμενη Δευτέρα!Υποθέτω ότι έχεις πρόβλημα να ξαναπεράσεις τη βάση με μια προσπάθεια.
Παράθεση από: venom στις Νοεμβρίου 24, 2009, 08:47:14 pmΝάτο:http://img.pathfinder.gr/clubs/files/26035/17.pdfαυτό απέχει πάρα πολύ από το να χαρακτηριστεί σχέδιο νόμου
ούτε τους στέλνουν στου διαόλου τη μάνα αναπληρωτές και ωρομίσθιους
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Νοεμβρίου 24, 2009, 08:54:33 pmΠαράθεση από: mathstavros στις Νοεμβρίου 24, 2009, 08:50:28 pmΠαράθεση από: Τιμόθεος στις Νοεμβρίου 24, 2009, 08:33:52 pmΠαράθεση από: Marw 5 στις Νοεμβρίου 24, 2009, 07:54:22 pmΟι λαικισμοί του στυλ να "μπουν όλοι" ΄δεν έχουν κανένα νόημα, αφού είναι αδύνατονΟι δάσκαλοι μπήκαν, μπαίνουν και θα μπαίνουν όλοι. Εσείς μάλλον δεν θέλετε να μπείτε όλοι, άλλα ο καθένας κοιτάει τον εαυτούλη του.Επιμένω στο ότι αν απαιτηθεί ΑΣΕΠ για διορισμό, να μην μετρήσουν οι προϋγούμενοι διαγωνισμοί, διότι παλαιότερα δεν ήσουν υποχρεωμένος να δώσεις ΑΣΕΠ για να διοριστείς και έκανες έναν άλλον προγραμματισμό. Αφού τώρα αλλάζουν τα δεδομένα πρέπει να υπάρξει από εδώ και στο εξής δικαιοσύνη και να γίνουν οι προσλήψεις υπό ίσους όρους.Για τα βύσματα που λέτε αυτά υπάρχουν μόνο στις μεγαλουπόλεις. Στην περιοχή μου δεν υπάρχουν μαθηματικοί για την ΠΔΣ και αναγκάζονται οι μόνιμοι να κάνουν υπερωρίες.Είστε μια κλίκα που όποιος σας εναντιωθεί τον αποκηρύσσετε. Να μην μετρήσουν οι παλαιότεροι ΑΣΕΠ. Όλα να ξεκινήσουν δίκαια.Τι λες ρε Τιμόθεε!!!Έτσι σε συμφαίρει εσένα;Εγώ λέω να μηδενίσουν τα μόρια όσων απέκτησαν προυπηρεσία χωρίς ασεπ, και να διατηρηθεί μόνο αυτή που αποκτήθηκε μετά από επιτυχημένο ασεπ.Αυτό συμφερει εμένα και το λέω ΞΕΚΑΘΑΡΑ.Εσένα σε βολεύει μια τέτοια πρόταση;Επειδή όμως δεν θα πρέπει να λέμε μόνο ότι συμφέρει στον καθένα, σίγουρα θα πρέπει να παλέψουμε για τη λύση εκείνη που καλύπτει τους περισσότερους αν όχι όλους τους συναδέλφους.Τα παζάρια με την πολιτική ηγεσία του υπεπθ θα πρέπει να γίνουν μετά από αγώνα.Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρξει αναπληρωτής ή ωρομίσθιος που δεν θα συμμετάσχει στην τρίωρη στάση την ερχόμενη Δευτέρα!Υποθέτω ότι έχεις πρόβλημα να ξαναπεράσεις τη βάση με μια προσπάθεια.επειδή η αγάπη δεν έχει μέτρο, γι αυτο περισσεύει ο συναδελφικός σεβασμός κ η αλληλεγγύη..