0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα στο roomθα ήθελα να ρωτήσω αν καταλάβατε τι θα γίνει με το 30μηνο του 2008 το οποίο ισχυεί μέχι το 2013?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 02:30:51 pmπολυ πιθανο οι περισσοτεροι νομοι ψηφιζονται σε περιοδους που ο ελληνας εχει στραμμενη την προσοχη του αλλου... δες εξοπλιστικα,συνταξιοδοτικο κλπβρε arist2 το καταλαβαμε αλλα με οποιο τροπο και να απεκτησαν την προϋπηρεσια δεν ειναι δικαιο να μεινουν ουτε αυτοι απ εξω...μη βγαζεις κακια...και εμεις αν ειχαμε τροπο ισως το καναμε... ω γεγονε γεγονε...απο δω και περα τι γινετε...Θα πήρε το αυτί σου ότι αφαιρούνται ολυμπιακά μετάλλια, μέρες μετά την τέλεση των αγώνων, ε;
πολυ πιθανο οι περισσοτεροι νομοι ψηφιζονται σε περιοδους που ο ελληνας εχει στραμμενη την προσοχη του αλλου... δες εξοπλιστικα,συνταξιοδοτικο κλπβρε arist2 το καταλαβαμε αλλα με οποιο τροπο και να απεκτησαν την προϋπηρεσια δεν ειναι δικαιο να μεινουν ουτε αυτοι απ εξω...μη βγαζεις κακια...και εμεις αν ειχαμε τροπο ισως το καναμε... ω γεγονε γεγονε...απο δω και περα τι γινετε...
Μόλις έστειλα κι εγώ! Πάντως έχουν κατακλύσει με μηνύματα πολλοί που λένε για κατάργηση του πίνακα, μόνο ασεπ κλπ κλπ. Γκρρρρ....
Παράθεση από: Μπάμπης στις Νοεμβρίου 25, 2009, 06:44:08 pm
Παράθεση από: fotini18 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 08:55:30 pmΜόλις έστειλα κι εγώ! Πάντως έχουν κατακλύσει με μηνύματα πολλοί που λένε για κατάργηση του πίνακα, μόνο ασεπ κλπ κλπ. Γκρρρρ.... Πιστεύεις εσύ πως είναι γνήσιες όλες αυτές οι επιστολές? Εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Υποτιμούν πάρα πολύ τη νοημοσύνη μας με όλο αυτό. Τα προβλήματα της παιδείας είναι πάρα πολύ σοβαρά για να συζητιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχουν εκλεγμένα συνδικαλιστικά όργανα (ΟΛΜΕ ΔΟΕ ΠΕΑ ΠΕΑΕ) που γνωρίζουν τα θέματά μας και τα αιτήματά μας αντίστοιχα. Απαξίωσε όλους αυτούς για να ακούσει ποιούς μέσω της υποτιθέμενης διαβούλευσης?? Εκτός του ότι φαντάζει υποκριτικό και ύποπτο όλο αυτό , νομίζω ενέχει και δόση αντιδημοκρατικότητας αφού παραμερίζει τους εκπροσώπους που εμείς έχουμε ψηφίσει και εκλέξει από τη θέση του ο καθένας μας (είτε ως αδιόριστος ή αναπληρωτής ή μόνιμος..) .