0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ντροπή δεν είναι να πηγαίνεις φρονιστήριο , ντροπή είναι να έχεις βύσμα στη ΣΙ
Ανθή και εγω αναρωτιόμουν ,είμαστε τόσο λίγοι;ελπίζω 30/11/2009 12.30 υπουργείο παιδείας να είμαστε περισσότεροι....
Σήμερα που πήγα στα προπύλαια απόγοητεύτικα γιατί ήταν μόνο 200-300 άτομα.Αλήθεια οι εκπαιδευτικοί στην Αθήνα ειναι μόνο τόσοι?Επίσης το άλλο που θέλω να επισημάνω ειναι ότι οι περισσότεροι που παρευρίσκοταν εκει ήταν πάνω από 35 ετών.Α ΡΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΝΙΑΤΑ.ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.τι να πω ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.
το πρόβλημα είναι οτι οι πιτσιρικάδες θεωρούν οτι με ΑΣεΠ θα λύσουν το πρόβλημα τους ,δεν αντιλαμβάνονται ότι ο βαθμος δυσκολίας των θεμάτων θα αυξηθεί και τελικά ακόμα και η ωρομισθία των 300 ευρο θα αγγίζει βαθμολγίεςν 75 ++++. Μετά πάλι ΑΣΕΠ ΚΑΙ Η ΖΩΉ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΆ ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τα αυτονόητα.Αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς....
Παράθεση από: Ανθή στις Νοεμβρίου 28, 2009, 06:45:00 pmΣήμερα που πήγα στα προπύλαια απόγοητεύτικα γιατί ήταν μόνο 200-300 άτομα.Αλήθεια οι εκπαιδευτικοί στην Αθήνα ειναι μόνο τόσοι?Επίσης το άλλο που θέλω να επισημάνω ειναι ότι οι περισσότεροι που παρευρίσκοταν εκει ήταν πάνω από 35 ετών.Α ΡΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΝΙΑΤΑ.ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.τι να πω ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.καλησπερα καλως ηρθες στον κοσμο μας ανθη...οταν ελεγα οτι διαμαρτυρονται μονο στο καναπε και στο πληκτρολογιο κατι ηξερα....τουλαχιστον μετα απολαυσαμε το καφεδακι μας με ησυχη την επαναστατικη μας συνειδηση
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 28, 2009, 07:10:28 pmτο πρόβλημα είναι οτι οι πιτσιρικάδες θεωρούν οτι με ΑΣεΠ θα λύσουν το πρόβλημα τους ,δεν αντιλαμβάνονται ότι ο βαθμος δυσκολίας των θεμάτων θα αυξηθεί και τελικά ακόμα και η ωρομισθία των 300 ευρο θα αγγίζει βαθμολγίεςν 75 ++++. Μετά πάλι ΑΣΕΠ ΚΑΙ Η ΖΩΉ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΆ ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τα αυτονόητα.Αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς....στοχος ειναι οσοι λιγοτεροι τοσο το καλυτερο....ΑΝ το καταλαβουν εγκαιρα ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ....ο Μπονιας δεν νομιζω να τους βοηθα παντα μαλλον το αντιθετο θα ελεγα...
οχι ο μπόνιας ,ούτε ο θεός ο ίδιος,αλλά είπαμε το λαικιστικό επιχείρημα του ασεπ, στέκει καλά.... το θέμα βέβαια του φροντιστηρίου ,όπως προανέφερα είναι προσωπική επιλογή και σεβαστή. Πάντως εγω βρήκα δουλειά θα ανοιξω φροντιστήριο ΑΣΕΠ,ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΩΝ,τι λέτε δεν είναι ωραία ιδέα;
ο καλυτερος μπορει να φανεις απο τους τιλους σπουδων και οχι απο εξετασεις ΑΣΕΠ.
οκ, θα ξεπεράσουμε τον μπόνια σε εισπράξεις ,διότι αν δίνεις ΑΣΕΠ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ σίγουρα θα λαλήσεις , το έχω δει το έργο πέρσυ που έδινα.ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΜ