0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και επιτέλους, να σταματήσουν κάποιοι να γίνονται τόσο προκλητικοί!!Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που χρησιμοποιεί ως επιχείρημα το ότι όποιος έχει περάσει 2-3 φορές στον ασέπ δεν το 'χει για τίποτα να ξαναδώσει. Λοιπόν ΟΧΙ!!!!! Έχω περάσει δύο φορές στον ασέπ είμαι 41 ετών και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ξαναδώσω!!!! Δεν είμαι παράλογη και δεν δέχομαι να παίξω άλλο το παιχνίδι κανενός ούτε να χορεύω κάθε φορά στο ρυθμό που παίζει ο κάθε παρανοϊκός που στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα του υπουργείου δήθεν "παιδείας" !Η αναδρομική ισχύς των νόμων είναι αυτή καθαυτή παράνομη κι εγκληματική!!! Αυτό από μόνο του είναι το κυριότερο αίτημα της διαμαρτυρίας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βλέπετε πως κινείτε το βυσματικό προσωπικό της ΣΙ
Και επιτέλους, να σταματήσουν κάποιοι να γίνονται τόσο προκλητικοί!!Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που χρησιμοποιεί ως επιχείρημα το ότι όποιος έχει περάσει 2-3 φορές στον ασέπ δεν το 'χει για τίποτα να ξαναδώσει. Είναι σα να λέει κάποιος ότι έχει κάνει 2-3 εγχειρίσεις άρα είναι εξοικειωμένος με τα χειρουργεία.. δε βαριέσαι .. ας κάνει κι άλλη μια!! Δεν πάμε καθόλου καλά... Έχουμε ξεφύγει... Λοιπόν ΟΧΙ!!!!! Έχω περάσει δύο φορές στον ασέπ είμαι 41 ετών και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ξαναδώσω!!!! Δεν είμαι παράλογη και δεν δέχομαι να παίξω άλλο το παιχνίδι κανενός ούτε να χορεύω κάθε φορά στο ρυθμό που παίζει ο κάθε παρανοϊκός που στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα του υπουργείου δήθεν "παιδείας" !Η αναδρομική ισχύς των νόμων είναι αυτή καθαυτή παράνομη κι εγκληματική!!! Αυτό από μόνο του είναι το κυριότερο αίτημα της διαμαρτυρίας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 29, 2009, 03:49:54 pmβλέπετε πως κινείτε το βυσματικό προσωπικό της ΣΙ
Παράθεση από: tihea στις Νοεμβρίου 29, 2009, 03:47:30 pmΚαι επιτέλους, να σταματήσουν κάποιοι να γίνονται τόσο προκλητικοί!!Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που χρησιμοποιεί ως επιχείρημα το ότι όποιος έχει περάσει 2-3 φορές στον ασέπ δεν το 'χει για τίποτα να ξαναδώσει. Είναι σα να λέει κάποιος ότι έχει κάνει 2-3 εγχειρίσεις άρα είναι εξοικειωμένος με τα χειρουργεία.. δε βαριέσαι .. ας κάνει κι άλλη μια!! Δεν πάμε καθόλου καλά... Έχουμε ξεφύγει... Λοιπόν ΟΧΙ!!!!! Έχω περάσει δύο φορές στον ασέπ είμαι 41 ετών και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ξαναδώσω!!!! Δεν είμαι παράλογη και δεν δέχομαι να παίξω άλλο το παιχνίδι κανενός ούτε να χορεύω κάθε φορά στο ρυθμό που παίζει ο κάθε παρανοϊκός που στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα του υπουργείου δήθεν "παιδείας" !Η αναδρομική ισχύς των νόμων είναι αυτή καθαυτή παράνομη κι εγκληματική!!! Αυτό από μόνο του είναι το κυριότερο αίτημα της διαμαρτυρίας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tihea συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! μετά απο 5 ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΘΕΛΩ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ξαναδώσω. τρομάζω και μόνο με τη σκέψη.
Πάντως πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι εδώ δεν πρόκειται για διαγωνισμό "ποιος κουράστηκε πιο πολύ για τα μόριά του".Αυτό πρέπει να το δουν όλοι και οι έχοντες επιτυχία και οι έχοντες προυπηρεσία και όλοι.Οι περισσότεροι έκαναν τον αγώνα τους για να πάρουν τα μόριά τους. Εξαιρούνται τα βύσματα.Δε δέχομαι ότι αυτός που διάβασε κόπιασε,ενώ αυτός που έτρεχε από το ένα χωριό στο άλλο δεν κόπιασε.Ο αγώνας είναι αγώνας και δε μπορεί κανένας να τον αμφισβητήσει,ούτε ο μεν ούτε ο δεν.Όταν ξυπνήσετε και το καταλάβετε,θα δείτε ότι όλα αυτά που θέλουν να περάσουν θα τα βρούμε όλοι μας μπροστά μας,είτε τώρα, είτε αργότερα.