0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 29, 2009, 04:37:18 pmΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 29, 2009, 04:31:37 pmπαιδιά, αύριο όλοι στo υπουργειο, 12,30 ,μετά θα κεράσει η διαμαντω καφέ στο mall της παρηγοριάς, εγω θέλω fredo....εισαι τρελη;;;;;;;;;;;με τι λεφτα παιδι μου ....θες να θεωρηθεις υπευθυνη αν πεσει το υπουργειο εξω;; εμεις πρεπει να την κερασουμε.... ο εχων δυο χυτονες να δινει τον εναν ...το λεει και η θρησκεια... απο το 1δις για την παιδεία,δεν περισσεύει κάτι για ενα fredo, ; αντε ελληνικό καφέ για οικονομία.. πάντως αν είσαι απο αθήνα, έλα θα έχει γέλιο, θα μαλωνουν οι προυπηρεσιες και οι ασεπιτες ,εγω βέβαια είμαι στη μέση..
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 29, 2009, 04:31:37 pmπαιδιά, αύριο όλοι στo υπουργειο, 12,30 ,μετά θα κεράσει η διαμαντω καφέ στο mall της παρηγοριάς, εγω θέλω fredo....εισαι τρελη;;;;;;;;;;;με τι λεφτα παιδι μου ....θες να θεωρηθεις υπευθυνη αν πεσει το υπουργειο εξω;; εμεις πρεπει να την κερασουμε.... ο εχων δυο χυτονες να δινει τον εναν ...το λεει και η θρησκεια...
παιδιά, αύριο όλοι στo υπουργειο, 12,30 ,μετά θα κεράσει η διαμαντω καφέ στο mall της παρηγοριάς, εγω θέλω fredo....
Λετε η Διαμαντοπουλου να φοβηθει και να κανει το 24 μηνο, 18μηνο οπως ελεγε προ εκλογων??Ιδιως τωρα που πηγαν 400000 να ψηφισουν για εκλογη προεδρου ν.δ.??
Παράθεση από: physicaest στις Νοεμβρίου 29, 2009, 06:05:45 pmΛετε η Διαμαντοπουλου να φοβηθει και να κανει το 24 μηνο, 18μηνο οπως ελεγε προ εκλογων??Ιδιως τωρα που πηγαν 400000 να ψηφισουν για εκλογη προεδρου ν.δ.??Πιο πιθανό είναι να μην πάρουν κανένα, σύμφωνα πάντα με τις Κυριακάτικες εφημερίδες
Συζητήσεις, συζητήσεις, συζητήσεις....... Επί της ουσίας: ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΤΕ Ή ΟΧΙ;;;;;;;;;;;
15 αναπληρωτές απο το σχολείο απεργούμε και θα σας δούμε στο Υπουργείο!ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 29, 2009, 02:29:18 pmθα το επαναλάβω , ασεπ είναι ουτοπία να καταργηθεί, απλά η μέση λύση είναι ασεπ+προυπηρεσία..με τις εξαγγελίες της υπουργού αναρωτιέμαι ποιός θα πηγάινει αναπληρωτης σε παραμεθόριες,αν δεν κατοχυρώνει μόρια προυπηρεσίας;Συμφωνώ. Όπως είναι περίπου το σημερινό σύστημα, αλλά να υπάρχει ως προαπαιτούμενο η επιτυχία ασεπ σε όλες τις προσλήψεις.
θα το επαναλάβω , ασεπ είναι ουτοπία να καταργηθεί, απλά η μέση λύση είναι ασεπ+προυπηρεσία..με τις εξαγγελίες της υπουργού αναρωτιέμαι ποιός θα πηγάινει αναπληρωτης σε παραμεθόριες,αν δεν κατοχυρώνει μόρια προυπηρεσίας;
Δεν είναι καλύτερα να πούμε ότι θα διοριστούν οι πρώτοι 1000 του διαγωνισμού (μαζί με τις προσαυξήσεις),καθαρά και ξάστερα;Το ξέρω ότι αυτοί που έχουν μαζέψει πολλούς μήνες θα με βρίσουν,αλλά επίσης είμαι βέβαιος ότι αυτοί οι συνάδελφοι που έχουν 2,3 και περισσότερες επιτυχίες στον διαγωνισμό και οφείλουν εκεί την αναπλήρωση και την ωρομισθία τους,τον έχουν απομυθοποιήσει και δεν τους φαντάζει τόσο ανέφικτη άλλη μια επιτυχία. Δεν θεωρώ ότι έχουν τίποτα να φοβηθούν.Αυτοί άλλωστε είναι εκείνοι που μπορούν να ξεκουνήσουν λίγο και τους παλαιότερους από το βόλεμά τους όταν εισέλθουν στο σχολείο.
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 29, 2009, 06:40:31 pmΠαράθεση από: physicaest στις Νοεμβρίου 29, 2009, 06:05:45 pmΛετε η Διαμαντοπουλου να φοβηθει και να κανει το 24 μηνο, 18μηνο οπως ελεγε προ εκλογων??Ιδιως τωρα που πηγαν 400000 να ψηφισουν για εκλογη προεδρου ν.δ.??Πιο πιθανό είναι να μην πάρουν κανένα, σύμφωνα πάντα με τις Κυριακάτικες εφημερίδεςΕννοείς δε θα πάρει κανέναν από 24μηνο?? Ποια εφημερίδα το γράφει αυτό??