0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rublev στις Νοεμβρίου 29, 2009, 03:32:43 pmΔεν είναι καλύτερα να πούμε ότι θα διοριστούν οι πρώτοι 1000 του διαγωνισμού (μαζί με τις προσαυξήσεις),καθαρά και ξάστερα;Το ξέρω ότι αυτοί που έχουν μαζέψει πολλούς μήνες θα με βρίσουν,αλλά επίσης είμαι βέβαιος ότι αυτοί οι συνάδελφοι που έχουν 2,3 και περισσότερες επιτυχίες στον διαγωνισμό και οφείλουν εκεί την αναπλήρωση και την ωρομισθία τους,τον έχουν απομυθοποιήσει και δεν τους φαντάζει τόσο ανέφικτη άλλη μια επιτυχία. Δεν θεωρώ ότι έχουν τίποτα να φοβηθούν.Αυτοί άλλωστε είναι εκείνοι που μπορούν να ξεκουνήσουν λίγο και τους παλαιότερους από το βόλεμά τους όταν εισέλθουν στο σχολείο.rublev, εδώ με βρίσκεις απόλυτα αντίθετη και βρίσκω την άποψή σου εντελώς απαράδεκτη! Είμαι 3 φορές επιτυχούσα ΑΣΕΠ και 3η χρονιά αναπληρώτρια εξαιτίας του διαγωνισμού.Αν και ήμουν βέβαιη ότι θα προσλαμβανόμουν και φέτος αναπληρώτρια λογω των μορίων μου, εντούτοις έδωσα ΑΣΕΠ φέτος, το 2009, και κέρδισα άλλα 8+ μόρια για τον πίνακα των αναπληρωτών.Λοιπόν, μετά από όλα αυτά, δεν δέχομαι να ξαναδώσω ΑΣΕΠ, για να αποδείξω για άλλη μία φορά ότι είμαι άξια να διοριστώ ή για να έχω να λέω στον κάθε συνάδελφό μου, βύσμα ή όχι, ότι δεν είχα να φοβηθώ τίποτε και ξανασυμμετείχα στον διαγωνισμό.Μια ζωή με το σταυρό στο χέρι και να με λένε μ@λ^κ* και κορόιδο! Ας αγωνιστούν και οι άλλοι, οι έξυπνοι, για τον διορισμό τους, για να δούμε κι εμείς οι επιτυχόντες - αποτυχόντες ΑΣΕΠ πόσα απίδια πιάνει ο σάκος ._
Δεν είναι καλύτερα να πούμε ότι θα διοριστούν οι πρώτοι 1000 του διαγωνισμού (μαζί με τις προσαυξήσεις),καθαρά και ξάστερα;Το ξέρω ότι αυτοί που έχουν μαζέψει πολλούς μήνες θα με βρίσουν,αλλά επίσης είμαι βέβαιος ότι αυτοί οι συνάδελφοι που έχουν 2,3 και περισσότερες επιτυχίες στον διαγωνισμό και οφείλουν εκεί την αναπλήρωση και την ωρομισθία τους,τον έχουν απομυθοποιήσει και δεν τους φαντάζει τόσο ανέφικτη άλλη μια επιτυχία. Δεν θεωρώ ότι έχουν τίποτα να φοβηθούν.Αυτοί άλλωστε είναι εκείνοι που μπορούν να ξεκουνήσουν λίγο και τους παλαιότερους από το βόλεμά τους όταν εισέλθουν στο σχολείο.
Υπαρχει κανεις που να ξερει τον πραγματικο αριθμο των ΟΑΕΔΙΤΩΝ; Να ξερουμε τι να περιμενουμε; Ποσοι ειναι ρε παιδια ; θα ληφθει υποψη ολη η προυπηρεσια τους η μονο το 1/3 οπως ακουσα; Θα καταλαβουν τελικα ολο το 40 %; Αν γινει ετσι κ παρει μονο 240 κ το 40% τοτε αντε γεια .Ξερετε ποσοι θα μαζευτουν απο κατω 390 24μηνιτες και αλλοι 160 με προυπηρεσιες μεγαλες 30 και πανω.Θα γινει χαμος.Ολα αυτα σε συνδυασμο με τα αρθρα απο τις εφημεριδες ειναι το χειροτερο σεναριο κ μακαρι θεε μου να μη συμβει.
Παράθεση από: billimember στις Νοεμβρίου 29, 2009, 08:40:55 pmΥπαρχει κανεις που να ξερει τον πραγματικο αριθμο των ΟΑΕΔΙΤΩΝ; Να ξερουμε τι να περιμενουμε; Ποσοι ειναι ρε παιδια ; θα ληφθει υποψη ολη η προυπηρεσια τους η μονο το 1/3 οπως ακουσα; Θα καταλαβουν τελικα ολο το 40 %; Αν γινει ετσι κ παρει μονο 240 κ το 40% τοτε αντε γεια .Ξερετε ποσοι θα μαζευτουν απο κατω 390 24μηνιτες και αλλοι 160 με προυπηρεσιες μεγαλες 30 και πανω.Θα γινει χαμος.Ολα αυτα σε συνδυασμο με τα αρθρα απο τις εφημεριδες ειναι το χειροτερο σεναριο κ μακαρι θεε μου να μη συμβει.Καταρχην οσον αφορα αυτα που ανεφεραν οι geok salonika kai jimy100, οτι δλδ ειναι πιθανο να μην κανει διορισμους περαν των διοριστεων του ασεπ, αυτο ρε παιδια δεν προκειται να γινει! Αφου εκανε ανακοινωση πριν καμια βδομαδα καθαρα και επι λεξη (την οποια μαλιστα τη διαβασα εδω στο pde), οτι "ολοι οι διορισμοι για το 2010-2011 θα γινουν με τον τροπο που ισχυε μεχρι τωρα". Οποτε μην τρομοκρατουμαστε αδικα!Να κανω και μια ερωτηση, με την ευκαιρια που αναφερεται σ'αυτο το ποστ για 40% και 24μηνιτες... Μπορει καποιος να μου θυμισει πώς παει το συστημα των διορισμων? Δηλαδη αν πχ ειναι να διοριστουν 60 ατομα με ασεπ για την επομενη σχολικη χρονια, θα διοριστουν αλλοι 40 απο τον ενιαιο με προυπηρεσια, ετσι δεν ειναι? Η ερωτηση μου ειναι: οι 24μηνιτες θα ειναι εξτρα, επιπλεον δλδ αυτων των 40? Ή μηπως μεσα σ'αυτους τους 40 ειναι κι οι 24μηνιτες? Που σημαινει οτι αν υπαρχουν 40 ατομα με πανω απο 24 μορια +ασεπ, δε θα διοριστει κανεις χωρις επιτυχια ασεπ?
Οι 24μηνίτες και οι 30μηνίτες διορίζονται σε επιπλέον του 60-40 θέσεις.Και να υπενθυμίσω ότι οι ΟΑΕΔίτες έχουν μαζέψει την προυπηρεσία τους πριν το 2008 και επομένως δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα διοριστούν με το 30μηνο.Στους φυσικούς και στους μαθηματικούς π.χ. θα υπάρξει πρόβλημα παιδιά,δεδομένου ότι οι περισσότεροι βρίσκονται πολύ ψηλά στους πίνακες και ο φετινός ΑΣΕΠ π.χ.για τους μαθηματικούς δεν απέφερε σημαντικά μόρια.Είναι δυνατόν να μιλάει η υπουργός για αξιοκρατία και να καίει τόσους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ,αλλά αφού πρώτα διορίσει τους ΟΑΕΔίτες και αυτούς από τα εκκλησιαστικά κτλ.;Αυτό δεν είναι κοροιδία;
Ναι οι 24 μηνιτες ειναι εξτρα , αν δεν τους παρει , τοτε μπαινουν κανονικα στον πινακα του 40% .Πχ περσι πηρε 205 24 μηνιτες, 240 ασεπιτες διοριστεους , 160 40 % .Φετος αν παρει οαεδιτες καταλαβαινεις οτι αυτοματα μενουν απ εξω κ οι δυο κανονικες ομαδες 40 % και 24 μηνιτες ,( μαλιστα αν δεν τους παρει ολους δηλ τους 24 μηνιτες θα ειχαν την ευκαιρια να ενσωματωθουν καποιοι στο 40 %.)Σε μπερδεψα μηπως;
Παράθεση από: billimember στις Νοεμβρίου 29, 2009, 09:15:01 pmΝαι οι 24 μηνιτες ειναι εξτρα , αν δεν τους παρει , τοτε μπαινουν κανονικα στον πινακα του 40% .Πχ περσι πηρε 205 24 μηνιτες, 240 ασεπιτες διοριστεους , 160 40 % .Φετος αν παρει οαεδιτες καταλαβαινεις οτι αυτοματα μενουν απ εξω κ οι δυο κανονικες ομαδες 40 % και 24 μηνιτες ,( μαλιστα αν δεν τους παρει ολους δηλ τους 24 μηνιτες θα ειχαν την ευκαιρια να ενσωματωθουν καποιοι στο 40 %.)Σε μπερδεψα μηπως;Οχι, καταλαβα και σ'ευχαριστω, οπως και τους υπολοιπους. Μια απορια εχω μονο...με ποια λογικη δε θα τους παρει ολους τους 24μηνιτες? Με βαση αυτο που αναφερατε, οτι δλδ δεν υπαρχουν αναγκες για περεταιρω διορισμους? Οποτε σ'αυτη την περιπτωση διοριζει μονο τους μεγαλυτερους σε μορια 24μηνιτες, αφου πρωτα εχει διορισει τους 40+60?
ολοι μας μιλουσαμε για ενα δικαιο συστημα διορισμου. ολοι μας μιλουσαμε και για ενα πιο αντικειμενικο συστημα αξιολογησης μεσω ΑΣΕΠ.ηρθε τωρα η στιγμη να κανουν καποιες αλλαγες. αυτες σε αλλους θα αρεσουν και σε αλλους οχι. οπως συμβαινει συνηθως.το σωστο ποιο ειναι, δυστυχως δεν μπορω να πω. ουτε και ποιο ειναι το δικαιο γιατι ο καθενας εχει το δικο του δικιο.θα ελεγα το εξης ως συμβιβαστικη λυση: οσοι εχουν προυπηρεσια, αυτη να μετρησει αλλα διαιρουμενη δια 2 ωστε και ολοι οι αλλοι συναδελφοι που δεν εχουν προυπηρεσια και που ειναι η πλειονοτητα και κυριως τα νεα παιδια που τωρα ξεκινουν να εχουν την ευκαιρια και τη δυνατοτητα να καταφερουν κατι.
Παράθεση από: chania2005 στις Νοεμβρίου 29, 2009, 09:43:57 pmΠαράθεση από: billimember στις Νοεμβρίου 29, 2009, 09:15:01 pmΝαι οι 24 μηνιτες ειναι εξτρα , αν δεν τους παρει , τοτε μπαινουν κανονικα στον πινακα του 40% .Πχ περσι πηρε 205 24 μηνιτες, 240 ασεπιτες διοριστεους , 160 40 % .Φετος αν παρει οαεδιτες καταλαβαινεις οτι αυτοματα μενουν απ εξω κ οι δυο κανονικες ομαδες 40 % και 24 μηνιτες ,( μαλιστα αν δεν τους παρει ολους δηλ τους 24 μηνιτες θα ειχαν την ευκαιρια να ενσωματωθουν καποιοι στο 40 %.)Σε μπερδεψα μηπως;Οχι, καταλαβα και σ'ευχαριστω, οπως και τους υπολοιπους. Μια απορια εχω μονο...με ποια λογικη δε θα τους παρει ολους τους 24μηνιτες? Με βαση αυτο που αναφερατε, οτι δλδ δεν υπαρχουν αναγκες για περεταιρω διορισμους? Οποτε σ'αυτη την περιπτωση διοριζει μονο τους μεγαλυτερους σε μορια 24μηνιτες, αφου πρωτα εχει διορισει τους 40+60?μπορεί άραγε κανείς να υπολογισει πόσους 24νιτες θα έχουμε του χρόνου σε κάποιους κλάδους π.χ.φιλόλογοι;;