0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν τάζει το υπουργείο τόσα χρόνια φρούδες ελπίδες σε τόσες χιλιάδες αναπληρωτών και ωρομισθίων που τους βάζει να δουλεύουν σε θέσεις βυσματικά αποσπασθέντων χωρίς να υπάρχει πραγματική ανάγκη;Το ΑΣΕΠ το κάνει αυτό;Και μην μου πεις ότι υπάρχουν πολλά κενά,γιατί έχω ζήσει από κοντά τις υπεραριθμίες και τις βυσματικές αποσπάσεις.
Τι θα λέγατε για την μέθοδο πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ με μοριοδότηση; Να απαλλαγούν τουλάχιστον οι νεότεροι από αυτή την τωρινή ψυχοφθόρο και ταπεινωτική διαδικασία του διαγωνισμού. (Εμένα προσωπικά δεν ξέρω αν με συμφέρει. Είμαι 46+, αναπληρωτής με δύο επιτυχίες ΑΣΕΠ και μάλλον πρέπει να ξαναδώσω...) Τι θα μπορούσε να μοριοδοτηθεί και με ποια βαρύτητα; Δίνει ένας τέτοιος τρόπος πρόσληψης την δυνατότητα ύπαρξης ξανά βυσματικών παραθύρων;
Παράθεση από: panos2 στις Νοεμβρίου 29, 2009, 10:42:23 pmΤι θα λέγατε για την μέθοδο πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ με μοριοδότηση; Να απαλλαγούν τουλάχιστον οι νεότεροι από αυτή την τωρινή ψυχοφθόρο και ταπεινωτική διαδικασία του διαγωνισμού. (Εμένα προσωπικά δεν ξέρω αν με συμφέρει. Είμαι 46+, αναπληρωτής με δύο επιτυχίες ΑΣΕΠ και μάλλον πρέπει να ξαναδώσω...) Τι θα μπορούσε να μοριοδοτηθεί και με ποια βαρύτητα; Δίνει ένας τέτοιος τρόπος πρόσληψης την δυνατότητα ύπαρξης ξανά βυσματικών παραθύρων; Δεν είναι κακή ιδέα,αλλά ο εκπ/κός δεν πρέπει να διαθέτει πέρα από εμπειρία και το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο πάνω στην πλέον αναπτυσσόμενη επιστήμη εκ των θεωρητικών,την παιδαγωγική και δη την διδακτική (η οποία έχει ουσιαστικά αυτονομηθεί;);
αφού είμαστε τόσο προνομιούχοι γιατί δεν έγινε κι αυτή εκπαιδευτικός;;;;
Παράθεση από: gogapina στις Νοεμβρίου 30, 2009, 01:00:33 amαφού είμαστε τόσο προνομιούχοι γιατί δεν έγινε κι αυτή εκπαιδευτικός;;;;Μάλλον δεν θα μπορούσε η γυναίκα. Γι`αυτό ίσως βγάζει και τα απωθημένα της.
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 30, 2009, 02:00:00 amΠαράθεση από: gogapina στις Νοεμβρίου 30, 2009, 01:00:33 amαφού είμαστε τόσο προνομιούχοι γιατί δεν έγινε κι αυτή εκπαιδευτικός;;;;Μάλλον δεν θα μπορούσε η γυναίκα. Γι`αυτό ίσως βγάζει και τα απωθημένα της.Εγώ λέω να την κάνουμε ωρομίσθια για μια βδομάδα