0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από το site του αθλητικούΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΟΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑ
Δεν είναι ανάγκη να τρέχουμε όλοι στην Αθήνα. Σχολεία με μη μόνιμους καθηγητές δεν έχει μόνο η Αθήνα.Αρκεί να μην πάμε στα σχολεία για μάθημα. Εκεί είναι η δουλειά μας, εκεί θα φανεί η απουσία μας.
να σε ρωτησω κατι? ξερεις κανεναν οικονομολογο που να τελειωνει οικονομικο κ να πηγαινει κατευθειαν στο δημοσιο (τραπεζα ή εφορια). μηπως κανενα νομικο που γινεται κατευθειαν δικαστης? οι περισσοτερες θεσεις στο δημοσιο (ευτυχως τωρα θα γινουν ολες) δεν καλυπτονται μεσω ασεπ?τι ειμαστε λοιπον εμεις οι εκπαιδευτικοι να ζηταμε καταργηση του? θεωρεις δλδ οτι οποιος βγαινει απο τις φιλολογικες σχολες εχει κ τις απαιτουμενες γνωσεις για να διδαξει? οταν μπαινει καποιος σε μια σχολη με 12 δε νομιζω οτι θα εχει κ το καλυτερο γνωστικο υποβαθρο. κ επισης δεν ξερω κ λιγες περιπτωσεις που περνουσαν τα μαθηματα ειτε με αντιγραφη ειτε ανηκαν σε καποια παραταξη κ τα ειχαν κανει πλακακια με τους καθηγητες. κ θα συμφωνησω οτι μεσω ασεπ δεν αναδεικνυεται παντα ο καλυτερος αλλα τουλαχιστον εχεις μια ευκαιρια να μαθεις πραγματα που θα σου χρειαστουν στη δουλεια σου.ειμαι υπερ του ασεπ 100%. η ενσταση μου ειναι οτι πρεπει να αλλαξουν οι συνθηκες του διαγωνισμου. πχ μικροτερη υλη, θεματα πιο "βατα" κ πιο χρησιμα στη δουλεια μας, εγκαιρη ανακοινωση της ημερομηνιας, βιβλιογραφια στην ιστορια. οσον αφορα στο νεο νομοσχεδιο θεωρω οτι η μεταβατικη περιοδος που θα υπαρξει θα πρεπει να ειναι μεγαλυτερη. ειναι πραγματικα αμαρτια καποιος να ξερει οτι διοριζεται σε 2 χρονια ειτε με το 30μηνο ειτε με το 24μηνο κ να του το αναιρουν. μια συμβουλη: τα αιτηματα μας να μην ειναι του στυλ "καταργηση του ασεπ" γιατι δε θα κερδισουμε τιποτα. πρεπει να ειναι υλοποιησιμα οπως πχ αυτο που ανεφερα για το να μεγαλωσει η διαρκεια της μεταβατικης περιοδουαναφερομαι στο/στη nicopol χωρις να εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης απλα εκφραζω την αποψη μου
ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑ