0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ότι δεν είναι δυνατό με ένα πτυχίο να θεωρούμαστε εκπαιδευτικοί!!!! αχ βαχ...θα μας περασουν απο ιερα εξεταση για να διοριστουμε...
Συναδελφοι Ασεπίτες,30μήνου,24μηνου+ΑΣΕΠ,εκκλησιαστικων,βίσματα που δεν δόσατε ποτε ΑΣΕΠ,ακομη και ΟΑΕΔίτες ,ναι και ΟΑΕΔίτες καλησπέρα .Έκθαμβος διαβάζω τα μηνύματά σας εδω και αρκετές μέρες και απορώ .οχι για τις απόψεις που εκφράζονται ,όσο για τη χρονική στιγμή που επιλέγουμε να στοχαζόμαστε για το σύστημα διορισμών ,λες και οι εξαγγελίες της Διαμαντοπούλου ηταν γονιμες προτάσεις για προβληματισμό κι όχι γροθιά στις ζωες και την αξιοπρέπειά μας.Αντιλαμβανόμαστε αραγε όλοι τις προθέσεις του υπουργείου?Κατανοούμε τις στοχεύσεις του ,που πολύ καλά ξεσκέπασαν ο κάτσικας με τις παρεμβάσεις του, και ορισμένοι συνδικαλιστές όπως η Φατούρου?Πολύ φοβάμαι πως όχι.οι νεαρότεροι απο μας θέλουν διορισμούς μόνο μέσω ΑΣΕΠ.Τον δοκίμασαν άραγε? έχουν αγγίξει τον παραλογισμό του?Ως επιτυχών σε 3 ΑΣΕΠ και στα 39 μου χρόνια εχω να τους συμβουλέψω να μην ελπίζουν σε πολλά οταν η αναλογία είναι 1προς 30Κάποι άλλοι που εχουν επιτύχει στο διαγωνισμό και έχουν μόρια προυπηρεσίας ευελπιστούν σε κάποια ρύθμιση που θα τους δικαιώνει.Και κάποιοι τρίτοι,οι έχοντες το λιγότερο δίκιο ειναι αλήθεια,που κερδισαν μόρια με βίσμα, επικαλούνται τους υπάρχοντες νόμους.ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ........ΕΛΕΟΣΑΝ ΔΕ ΣΟ
Θέλω να ρωτήσω ποια είναι η θέση των συνδ. οργανώσεων σχετικά με τις υπόλοιπες προτάσεις της Διαμαντοπούλου, δηλ. την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του σχολείου γενικότερα. Υπάρχουν κάπου οι θέσεις τους; Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις;
Παράθεση από: zlapaki στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 10:18:03 pmΘέλω να ρωτήσω ποια είναι η θέση των συνδ. οργανώσεων σχετικά με τις υπόλοιπες προτάσεις της Διαμαντοπούλου, δηλ. την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του σχολείου γενικότερα. Υπάρχουν κάπου οι θέσεις τους; Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις;Αναζητησε στο google το site της ΠΑΣΚ,ΤΗΣ ΔΑΚΕ ,ΤΗΣ ΟΛΜΕ ,ΤΗΣ ΠΕΑΕ, ΤΗΣ ΠΕΑ και θα ενημερωθεις.εκεινο που πρέπει να καταλάβουμε όμως ειναι οτι με μια ρητορεια περι αξιοκρατιας και δικαιοσυνης προσπαθουν να καλυψουν τη ματαιωση των προεκλογικων εξαγγελιων περι ολοημερου ,μονιμοποίησης μετα το 24μηνο κ.α. Ο λόγος βέβαια ειναι απλούστατος : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΥ,Γ. ο γραφων καθε άλλο παρά αντιθετος με την κυβερνωσα παραταξη ήταν .....δυστυχώς!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: che στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 10:31:51 pmΠαράθεση από: zlapaki στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 10:18:03 pmΘέλω να ρωτήσω ποια είναι η θέση των συνδ. οργανώσεων σχετικά με τις υπόλοιπες προτάσεις της Διαμαντοπούλου, δηλ. την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του σχολείου γενικότερα. Υπάρχουν κάπου οι θέσεις τους; Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις;Αναζητησε στο google το site της ΠΑΣΚ,ΤΗΣ ΔΑΚΕ ,ΤΗΣ ΟΛΜΕ ,ΤΗΣ ΠΕΑΕ, ΤΗΣ ΠΕΑ και θα ενημερωθεις.εκεινο που πρέπει να καταλάβουμε όμως ειναι οτι με μια ρητορεια περι αξιοκρατιας και δικαιοσυνης προσπαθουν να καλυψουν τη ματαιωση των προεκλογικων εξαγγελιων περι ολοημερου ,μονιμοποίησης μετα το 24μηνο κ.α. Ο λόγος βέβαια ειναι απλούστατος : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΥ,Γ. ο γραφων καθε άλλο παρά αντιθετος με την κυβερνωσα παραταξη ήταν .....δυστυχώς!!!!!!!!!!!!!!Με τέτοιο νικ και με τέτοια υπογραφή, με εκπλήσει που ΔΕΝ ήσουν αντίθετος στην κυβερνώσα παράταξη και στην όποια παράταξη γενικότερα..
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 10:36:03 pmΠαράθεση από: che στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 10:31:51 pmΠαράθεση από: zlapaki στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 10:18:03 pmΘέλω να ρωτήσω ποια είναι η θέση των συνδ. οργανώσεων σχετικά με τις υπόλοιπες προτάσεις της Διαμαντοπούλου, δηλ. την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του σχολείου γενικότερα. Υπάρχουν κάπου οι θέσεις τους; Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις;Αναζητησε στο google το site της ΠΑΣΚ,ΤΗΣ ΔΑΚΕ ,ΤΗΣ ΟΛΜΕ ,ΤΗΣ ΠΕΑΕ, ΤΗΣ ΠΕΑ και θα ενημερωθεις.εκεινο που πρέπει να καταλάβουμε όμως ειναι οτι με μια ρητορεια περι αξιοκρατιας και δικαιοσυνης προσπαθουν να καλυψουν τη ματαιωση των προεκλογικων εξαγγελιων περι ολοημερου ,μονιμοποίησης μετα το 24μηνο κ.α. Ο λόγος βέβαια ειναι απλούστατος : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΥ,Γ. ο γραφων καθε άλλο παρά αντιθετος με την κυβερνωσα παραταξη ήταν .....δυστυχώς!!!!!!!!!!!!!!Με τέτοιο νικ και με τέτοια υπογραφή, με εκπλήσει που ΔΕΝ ήσουν αντίθετος στην κυβερνώσα παράταξη και στην όποια παράταξη γενικότερα.. αγαπητε φιλε/η αν σε ανακουφιζει ο τροπος που συζητας συνεχισε .ετσι κι αλλιως δεν εχεις ιδεα ποιος πραγματικα ειμαι .Θα σου πω μονο αυτο .Μπαινω σ αυτο το χωρο συζήτησης γιατι αισθάνομαι φοβο και οργη για οτι συμβαινει.βρισκομαι 400 χιλ απο το σπιτι μου και βλεπω το 18 μηνων παιδι μου να μεγαλωνει ,μεσα απο το skype.Αντιλαμβάνεσαί...........?
Παράθεση από: che στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 10:50:31 pmΠαράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 10:36:03 pmΠαράθεση από: che στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 10:31:51 pmΠαράθεση από: zlapaki στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 10:18:03 pmΘέλω να ρωτήσω ποια είναι η θέση των συνδ. οργανώσεων σχετικά με τις υπόλοιπες προτάσεις της Διαμαντοπούλου, δηλ. την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του σχολείου γενικότερα. Υπάρχουν κάπου οι θέσεις τους; Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις;Αναζητησε στο google το site της ΠΑΣΚ,ΤΗΣ ΔΑΚΕ ,ΤΗΣ ΟΛΜΕ ,ΤΗΣ ΠΕΑΕ, ΤΗΣ ΠΕΑ και θα ενημερωθεις.εκεινο που πρέπει να καταλάβουμε όμως ειναι οτι με μια ρητορεια περι αξιοκρατιας και δικαιοσυνης προσπαθουν να καλυψουν τη ματαιωση των προεκλογικων εξαγγελιων περι ολοημερου ,μονιμοποίησης μετα το 24μηνο κ.α. Ο λόγος βέβαια ειναι απλούστατος : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΥ,Γ. ο γραφων καθε άλλο παρά αντιθετος με την κυβερνωσα παραταξη ήταν .....δυστυχώς!!!!!!!!!!!!!!Με τέτοιο νικ και με τέτοια υπογραφή, με εκπλήσει που ΔΕΝ ήσουν αντίθετος στην κυβερνώσα παράταξη και στην όποια παράταξη γενικότερα.. αγαπητε φιλε/η αν σε ανακουφιζει ο τροπος που συζητας συνεχισε .ετσι κι αλλιως δεν εχεις ιδεα ποιος πραγματικα ειμαι .Θα σου πω μονο αυτο .Μπαινω σ αυτο το χωρο συζήτησης γιατι αισθάνομαι φοβο και οργη για οτι συμβαινει.βρισκομαι 400 χιλ απο το σπιτι μου και βλεπω το 18 μηνων παιδι μου να μεγαλωνει ,μεσα απο το skype.Αντιλαμβάνεσαί...........?Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Απλά σχολίασα τη συσχέτιση νικ και υπογραφής με την στήριξη ή μη ενός κόμματος. Το είδα σαν αντίφαση και τίποτα παραπάνω. Κάτι παρεξήγησες..