0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σχετικά με τα παιδιά τακτοποιείς το επαγγελματικό σου , πριν τα φέρεις στον κόσμο.
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 06:50:42 pmσχετικά με τα παιδιά τακτοποιείς το επαγγελματικό σου , πριν τα φέρεις στον κόσμο.Ως "τακτοποίηση" των επαγγελματικών σου εννοείς ολοφάνερα το δημόσιο διορισμό... Όσοι λοιπόν δε καταφέρουν (μέσω ΑΣΕΠ;;;) να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, ας μην κάνουν παιδιά! Μα τότε παιδιά θα κάνουν ελάχιστοι! Οποίο βάθος σκέψης! Προσκυνώ.
Στο θέμα και στις διεκδικήσεις μονοπωλούν οι διεκδικήσεις όσων έχουν προϋπηρεσία-οι έχοντες μηδενική προϋπηρεσία+νέοι πτυχιούχοι δεν υπάρχουν στο χάρτη. ΥΓ. έλεος πια με τους καυγάδες για τα ορθογραφικά!
Μας εχουν στα θρανία απο τα 6 κι έχουμε τριανταπενταρίσει σχεδον, μας ξεσκισαν το παρελθόν, μας ξεσκίζουν το μέλλον...Επαγγελματικά μας εχουν απαξιώσει τελειως. Λες "ειμαι φιλολογος" και σε κοιτάνε με οικτο στην καλύτερη περίπτωση...Ε, δεν θα μας ξεσκίσουν και την προσωπική ευτυχία ρε παιδιά, πως να το κανουμε; Αν περίμενα να διοριστώ να κάνω παιδι θα περίμενα πολυ... Η τεκνοποίηση δεν περιμένει. Και είναι λυπηρό να ακους ατάκες οπως οι προαναφερθείσες να βγαινουν απο στόμα γυναικών. Μην είστε τοσο σκληρες. Δεν είναι αλλοθι μας τα παιδια...Θα ηθελα ομως να σας δω να διαβαζετε ΑΣΕΠ με ενα τριχρονο παιδι στα ποδια σας. Η ατακα "οποιος θελει να στρωθει, στρωνεται..." μαλλον βγηκε ελαφρα τη καρδια...
Παράθεση από: zlapaki στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 10:08:56 pmΣτο θέμα και στις διεκδικήσεις μονοπωλούν οι διεκδικήσεις όσων έχουν προϋπηρεσία-οι έχοντες μηδενική προϋπηρεσία+νέοι πτυχιούχοι δεν υπάρχουν στο χάρτη. ΥΓ. έλεος πια με τους καυγάδες για τα ορθογραφικά! συμφωνω!προσωπικα δεν εχω μηδενικη προυπηρεσια και ουτε νεος πτυχιουχος ειμαι αλλα ημουν ο πρωτος και επιμενω να το κανω να υπερασπιζομαι τους νεους συναδελφους. προσωπικα δεν με αφορουν αυτοι που κλαιγονται, οχι για το λογο που διαμαρτυρονται αλλα κυριωτατα για τη λυση που ζητανε παραβλεποντας με τροπο κυνικο τις αγωνιες και τα ονειρα των νεων συναδελφων.
Mε στενοχώρησαν αυτα τα τελευταία που γράφτηκαν και ο τόνος στον οποίον γραφτηκαν...Αναφέρομαι στα ποστ τα σχετικα με την τεκνοποίηση...Εγω εχω παιδί. Ενα τρίχρονο κοριτσάκι το οποίο απέκτησα με πολύ κόπο, δεν φαντάζεστε. και όχι, δεν περίμενα να τακτοποιήσω τα επαγγελματικά μου... Το θεωρείτε ανευθυνότητα μήπως...; Σαν μομφή μου ακούστηκε...Μας εχουν στα θρανία απο τα 6 κι έχουμε τριανταπενταρίσει σχεδον, μας ξεσκισαν το παρελθόν, μας ξεσκίζουν το μέλλον...Επαγγελματικά μας εχουν απαξιώσει τελειως. Λες "ειμαι φιλολογος" και σε κοιτάνε με οικτο στην καλύτερη περίπτωση...Ε, δεν θα μας ξεσκίσουν και την προσωπική ευτυχία ρε παιδιά, πως να το κανουμε; Αν περίμενα να διοριστώ να κάνω παιδι θα περίμενα πολυ... Η τεκνοποίηση δεν περιμένει. Και είναι λυπηρό να ακους ατάκες οπως οι προαναφερθείσες να βγαινουν απο στόμα γυναικών. Μην είστε τοσο σκληρες. Δεν είναι αλλοθι μας τα παιδια...Θα ηθελα ομως να σας δω να διαβαζετε ΑΣΕΠ με ενα τριχρονο παιδι στα ποδια σας. Η ατακα "οποιος θελει να στρωθει, στρωνεται..." μαλλον βγηκε ελαφρα τη καρδια...
Καμιά φορά λέγονται ακρότητες από αγανάκτηση για την όλη κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον άλλον για το αν και πότε.. έκανε παιδί!