0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στους 270 διοριστέους ΠΕ03, ΑΣΕΠ 2009 : Και εδώ, στους 35 και άνω που είναι το 57% έχει πέσει η ίδια ασθένεια.Είναι όλοι εργένηδες και άτεκνοι εκ πεποιθήσεως!
Φαντάζομαι ότι καθήσατε και βγάλατε τις ηλικίες από την ημερομηνία λήψης του πτυχίου.Υποθέτοντας ότι είναι σωστές αναρωτιέμαι γιατί η κλιμάκωση είναι διαφορετική στις 2 ειδικότητες. π.χ. στη μια περίπτωση 32-35 στην άλλη 35-38. Υπό αυτή την έννοια λέγεται ότι η στατιστική είναι η επιστήμη της ... απάτης!Το αν είναι εργένηδες ή άτεκνοι δεν μπορούμε να το ξέρουμε φυσικά, το σίγουρο πάντως είναι ότι οι Έλληνες ούτε παντρεύονται πια ούτε κάνουν παιδιά. Υπάρχουν άφθονα στατιστικά στοιχεία πάνω σε αυτό. Και μάλιστα εμπεριστατωμένα.
Κιτρινίζουν νομίζω
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 11:17:01 pmΚιτρινίζουν νομίζω και μετα;;;;;;; σαπιζουν καλε μου.... ;Dεκτος αν εσυ τα τρως....τα μηλα τρωγονται πρασινα φρεσκα και τραγανα αλλιως χανουν την ...γλυκα
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 11:21:54 pmΠαράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 11:17:01 pmΚιτρινίζουν νομίζω και μετα;;;;;;; σαπιζουν καλε μου.... ;Dεκτος αν εσυ τα τρως....τα μηλα τρωγονται πρασινα φρεσκα και τραγανα αλλιως χανουν την ...γλυκα υπάρχουν και τα ..... ξυνόμηλα!
είμαι έτοιμος για μονομαχία στην .... ορθογραφία! Διάλεξε διατητή, εεε, φιλόλογο ήθελα να πωεπιμένω "ξυνόμηλα" επειδή είναι ξυνά!