0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο θερινο τμημα θα περασει ευκολα ,αλλωστε διαδηλωση με μαγιο και σαγιοναρα δε γινεται
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:01:23 pmΠαράθεση από: rorygr στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 10:51:44 pmειναι ηλιου φαεινοτερον οτι το νομοσχεδιο θα κατατεθει ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....δεν θα ρισκαρει η κ.υπουργος...μην εισαι σιγουρη...σου φαινεται για συνετη;; εμενα κατι σε σιδηρα κυρια μου φερνει παντως... σιγουρος....
Παράθεση από: rorygr στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 10:51:44 pmειναι ηλιου φαεινοτερον οτι το νομοσχεδιο θα κατατεθει ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....δεν θα ρισκαρει η κ.υπουργος...μην εισαι σιγουρη...σου φαινεται για συνετη;; εμενα κατι σε σιδηρα κυρια μου φερνει παντως...
ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι το νομοσχεδιο θα κατατεθει ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....δεν θα ρισκαρει η κ.υπουργος...
παραδοσιακα τα καλυτερα γινονται στα μπανια του λαου, μηνα αυγουστο,αλλωστε οι προσληψεις και αυτο τον αυγουστο θα γινουν με το παλιο συστημα
που ακουσες οτι θα ξανακανει διαβουλευση;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:21:39 pmπου ακουσες οτι θα ξανακανει διαβουλευση;; Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009Με την ολοκλήρωση της δημόσιας ηλεκτρονικής διαβούλευσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες για τις χιλιάδες απόψεις, προτάσεις και ανησυχίες που διατύπωσαν τις τελευταίες δέκα ημέρες.Είναι αναγκαίο να τονιστεί ότι όλες ανεξαιρέτως οι γνώμες είναι απολύτως σεβαστές και θα ληφθούν υπόψη, στη σύνταξη του σχεδίου νόμου που θα τεθεί και αυτό σε ανοιχτή διαβούλευση πριν από την τελική κατάθεσή του στην
Παιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:43:45 pmΠαιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.αν δεν αλλαξει τιποτα μεχρι το 13 τοτε γιατι θα κλεισει τις λιστες ;;;;;;