0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον Κοσμο του Επενδυτη γραφει:"Τον προσεχη Ιουνιο θα πρεπει και τυπικα να εχουν κλεισει οι πινακες΄ η μεταβατικη περιοδος για οσες κατηγοριες ενταχθουν στις ρυθμισεις δεν μπορει να ειναι μεγαλυτερη των τριων χρονων.Το νεο συστημα εκ των πραγματων πρεπει να αρχισει να εφαρμοζεται απο τον επομενο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ, που θα πραγματοποιηθει το 2011." Η μεταβατικη περιοδος (το πολυ των τριων ετων ) θα ισχυει μεχρι το 2011 ή θα "τρεχουν" ταυτοχρονα δυο συστηματα προσληψεων ,το παλιο και το νεο? Αν ισχυσει το τελευταιο, οι παραλληλοι τροποι προσληψεων θα αφορουν και τους αναπληρωτες ή μονο τους μονιμους διορισμους? Λιγο ασχετη η απορια μου ,αλλα γιατι δεν αναφερει οτι ο επομενος διαγωνισμος ΑΣΕΠ θα πραγματοποιηθει το 2010?την ιδια απορια εχω και εγω ...υπαρχει περιπτωση να μην γινει το 10 ή αναφερεται στην προκυρηξη που θα βγει το 11 για ις εξετασεις του 12;;
Πρέπει να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι στα αιτήματά μας.ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ 10 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ !! (Η ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΛΑΔΟ ΣΕ ΚΛΑΔΟ)!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 10 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ "ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ" ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!
Απο το club της ΠΕΑ οι δηλώσεις της Διαμαντοπούλουhttp://clubs.pathfinder.gr/anaplirotes/191580?forum=36783&read=1170&bcseed=1260108652_28737
Παράθεση από: venom στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 04:12:30 pmΑπο το club της ΠΕΑ οι δηλώσεις της Διαμαντοπούλουhttp://clubs.pathfinder.gr/anaplirotes/191580?forum=36783&read=1170&bcseed=1260108652_28737Καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού η όλη επιχειρηματολογία και αποδεκνύεται στη πράξη η γνωστή ρήση για την στατιστική ότι: "είναι η επιστήμη της απάτης". Την επικαλούμαστε ώς άριστοι "τεχνοκράτες" για να αποδείξουμε πράγματα που δεν ισχύουν τα εξής δύο:1. η αναλογία 1 καθηγητής προς 8 μαθητές είναι ότι πιο πλασματικό μπορεί να ειπωθεί διότι δεν μπορείς να μιλάς για "μέσο όρο μαθητών" στην Ελλάδα με τα εκατοντάδες νησιά και ακριτικά μέρη (εκτός κι αν είσαι τόοοσο άσχετος που βλέπεις τους ανθρώπους ως αριθμούς). Αν είναι έτσι η κ. Διαμαντοπούλου να κλείσει τα σχολεία στους Φούρνους Ικαρίας και σε πάμπολα νησιά, να λύσει το πρόβλημα της χρηματοδότησης μια και καλή.2. το 50% των αποσπασμένων οι οποίοι "δεν είναι στην τάξη". Άλλο πάλι κι αυτό! Και πού είναι δηλαδή; Η πλειοψηφία είναι αποσπασμένοι σε άλλα σχολεία... Πώς δεν είναι στην τάξη λοιπόν;Προσωπικά δεν έχω ακούσει πιο "διαβολική" επιχειρηματολογία από πολιτικό!(Παρεπιμπτόντως είδα στο αλφαβίτα ότι έκοψε αποσπάσεις μονίμων σε σδε! Έχω την αίσθηση ότι δεν δίνει δεκάρα να κρατήσει στοιχειωδώς τα προσχήματα και να προσπαθήσει να είναι αντικειμενική. Κόβει αποσπάσεις και δίνει άλλες καινούριες!)
Φαίνεται πραγματικά να είναι διαβολική! Δεν υπολογίζει τίποτα...Και όλα αυτά γιατί? Για να φέρει απλά την αξιοκρατία;;; Μάλλον για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό.
μπροστα στον πρωην υπουργο δεν πιανει μια..διαβαστε τι ειπε στο veto
ότι και να λέτε, ο καλύτερος μπον βιβέρ (να με συγχωρήσουν οι Γάλλοι, για τα γκρικλις) είναι (και με διαφορά) ο Στυλιανίδης