0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 08:31:20 pmΟσα δε φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια. Αλεπού είσαι μάλλον εσύ που τριγυρνάς στα φόρουμ ωρυόμενη για "τα βύσματα της πδσ" όταν η ίδια έκανες στα παρελθόν 10ωρα
Οσα δε φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια.
Από πού προκύπτει αυτό; Όταν σου λέει με βάση τις ανάγκες μπορούν και "αποφασίζουν" ποιες και πόσες είναι οι ανάγκες. Δεν δεσμεύονται να το απορροφήσουν όλο το 24μηνο. Παρόλα αυτά και η δική μου αίσθηση είναι ότι φέτος θα απορροφηθούν όλοι όσοι υπάγονται σε αυτήν την κατηγορία
Παράθεση από: sec στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 08:50:04 pmΠαράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 08:31:20 pmΟσα δε φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια. Αλεπού είσαι μάλλον εσύ που τριγυρνάς στα φόρουμ ωρυόμενη για "τα βύσματα της πδσ" όταν η ίδια έκανες στα παρελθόν 10ωρα Μαθα να διαβαζεις, κουκλα μου, σου ειπα ηδη οτι δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου. Παράθεση από: rozy4 στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 11:27:39 amΑπό πού προκύπτει αυτό; Όταν σου λέει με βάση τις ανάγκες μπορούν και "αποφασίζουν" ποιες και πόσες είναι οι ανάγκες. Δεν δεσμεύονται να το απορροφήσουν όλο το 24μηνο. Παρόλα αυτά και η δική μου αίσθηση είναι ότι φέτος θα απορροφηθούν όλοι όσοι υπάγονται σε αυτήν την κατηγορία Δεσμευονται να το απορροφησουν ("διοριζονται"), απλά οχι ολο μαζι αλλά αναλογως των αναγκων.Εγω δεν πιστευω οτι θα το απορροφησουν ολο φετος, γιατι τοτε δε θα εχουν κανενα χαρτι διαπραγματευσης. Εξαλλου, η Διαμαντοπουλου λεει οτι με τους αποσπασμενους που θα γυρισουν στις θεσεις τους δε θα χρειαζεται νεους καθηγητες, οπότε θα διορισει μονο οσους ειναι αναγκασμενη (το 60-40 και μερος του 24μηνου).
Μου ειπε λοιπον και δε νομιζω να με δουλευε πως εχει στειλει mail η υπουργος για να στειλει την πραγματικη προυπηρεσια ολων οσων εχουν εργαστει στο φροντιστηριο.
Παράθεση από: Touristakos στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 04:35:52 pm Μου ειπε λοιπον και δε νομιζω να με δουλευε πως εχει στειλει mail η υπουργος για να στειλει την πραγματικη προυπηρεσια ολων οσων εχουν εργαστει στο φροντιστηριο. η μπαρούφα του αιώνα, πολύ "Κατίνα" ο φροντιστηριάρχης, αλλά κι εσύ συνάδελφε λίγο να ενισχύσεις τα προσωπικά σου "φίλτρα" πριν μας μεταφέρεις αυτά που σου είπαν, ή που άκουσες. Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζω την καλή σου πρόθεση για να μας ενημερώσεις.
Καλημερα σε ολους. Θελω να αναφερω κατι που μου ανεφερε ο ιδιοκτητης του φροντιστηριου που ημουν σα μαθητης οταν συζητουσαμε για αλλαγη στο συστημα διορισμου. Μου ειπε λοιπον και δε νομιζω να με δουλευε πως εχει στειλει mail η υπουργος για να στειλει την πραγματικη προυπηρεσια ολων οσων εχουν εργαστει στο φροντιστηριο. Επισης να πω και τη γνωμη μου για το συστημα που θα υπαρξει. Θα τα εχει ολα σαν προσαυξησεις στη βαθμολογια του ΑΣΕΠ και απο κει θα διοριζει και θα παιρνει αναπληρωτες. Δηλαδη καθε παιδι προσαυξηση 2μοναδες. Μεταπτυχιακο προσαυξηση 2μοναδες. Μορια απο προηγουμενο ασεπ τα 5 μορια ανω της βασης π.χ. 1 μοναδα. Μορια προυπηρεσιας οι 5 μηνες π.χ. 1 μοναδα. Και αλλες προσαυξησεις που δεν φανταζομαστε. Οποτε θα βγαινει μια τελικη σουμα με τον πρωτο να εχει πανω απο 100!! Παιδια προβλεψη κανω ε...
Ειμαι εκτος Αθηνων, στις γιορτες που θα επιστρεψω θα τον ρωτησω αλλα δεν εχω θαρρος να ζητησω καποιο αντιγραφο.