0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν, κατα τη διάρκεια και μετά το τέλος της χούντας, τα τομάρια που εκμεταλεύτηκαν καταστάσεις ήταν από το ίδιο υλικό φτιαγμένα. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν οι ίδιοι.GiannisV, δεν πιστεύω ότι η ιστορία θα δώσει κάποια ελαφρυντικά στους πρωτεργάτες και χαφιέδες της χούντας. Αν ξέρεις μερικούς από τους χαφιέδες του τότε, παρατήρησε τους προσεκτικά. Είναι τραγικά γελοίοι. Άν δείξεις κατανόηση κάνε μια ανακαίνιση στον εαύτο σου. (Δεν είναι ειρωνία)
http://www.youtube.com/watch?v=ujwH6BMadJU&feature=relatedσυμφωνω Landau αλλα αυτα εχει ο διαλογος...ας μας βαλλουν προστιμο...συνηθισαμε πια... Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 29, 2009, 11:43:22 pmΟι ίδιοι άνθρωποι που μας έλεγαν να διαβάζουμε για να μπούμε στο πανεπιστήμιο, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας.... θολωσα τοσο που δεν το καταλαβα... :-[εξηγησε μου...
Οι ίδιοι άνθρωποι που μας έλεγαν να διαβάζουμε για να μπούμε στο πανεπιστήμιο, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας....
Ασ'το, δε πειράζει. Ίσως είναι λάθος επιχείρημα, στο οποίο οδηγούμαι από την οργή που νιώθω για τη προηγούμενη γενιά. Θυμάμαι, όταν πήγα να βγάλω ακτινογραφία θώρακα (ήθελαν και ακτινογραφία θώρακα για να μας βάλουν στο ολοήμερο) ο γιατρός εκεί, (της γενιάς των γονιών μας) με ρώτησε "είσαι ευχαριστημένος από τη σταδιοδρομία σου μέχρι τώρα?" Του απαντάω ξερά ένα "όχι", θυμωμένος που έστω και έκανε αυτή την ερώτηση. Μου λέει "για ποιό λόγο?". Του είπα για την επαγγελματική αστάθεια, τα λίγα χρήματα, το γεγονός οτι ούτε τώρα ούτε αργότερα (αν διοριστώ) θα μπορέσω να βρίσκομαι κάπου σταθερά, και οτι για λίγα χρήματα θα περιδιαβαίνω όλη την Ελλάδα, και στη πόλη μου θα γυρίσω μετά από τουλάχιστον δέκα χρόνια, και μου απάντησε με μια αφέλεια, "ε, περιπέτεια, νέος άνθρωπος είσαι, θα έπρεπε να χαίρεσαι".
ατυχες παραδειγμα νομιζω...οσο για τον γιατρο .....ενταξει παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν τετοιοι...αλλα αν δεις τα πραγματα απο την θετικη του πλευρα...ποτε θα ξαναεβλεπες ολες αυτες τις ομορφιες της ελλαδος;; οταν θα εβγαινες σε συνταξη;; μην αρχισετε τωρα την γκρινια...πλακα κανω...
Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 29, 2009, 11:57:41 pmΑσ'το, δε πειράζει. Ίσως είναι λάθος επιχείρημα, στο οποίο οδηγούμαι από την οργή που νιώθω για τη προηγούμενη γενιά. Θυμάμαι, όταν πήγα να βγάλω ακτινογραφία θώρακα (ήθελαν και ακτινογραφία θώρακα για να μας βάλουν στο ολοήμερο) ο γιατρός εκεί, (της γενιάς των γονιών μας) με ρώτησε "είσαι ευχαριστημένος από τη σταδιοδρομία σου μέχρι τώρα?" Του απαντάω ξερά ένα "όχι", θυμωμένος που έστω και έκανε αυτή την ερώτηση. Μου λέει "για ποιό λόγο?". Του είπα για την επαγγελματική αστάθεια, τα λίγα χρήματα, το γεγονός οτι ούτε τώρα ούτε αργότερα (αν διοριστώ) θα μπορέσω να βρίσκομαι κάπου σταθερά, και οτι για λίγα χρήματα θα περιδιαβαίνω όλη την Ελλάδα, και στη πόλη μου θα γυρίσω μετά από τουλάχιστον δέκα χρόνια, και μου απάντησε με μια αφέλεια, "ε, περιπέτεια, νέος άνθρωπος είσαι, θα έπρεπε να χαίρεσαι".Και μετά από αυτή την απάντηση, συνάδελφε, πώς και δεν είσαι φυλακή για φόνο!
πλακα πλακα πολυ ωραια φωτογραφια ελπιζω να εχει λαστιχα καλα το οχημα..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:26:57 amπλακα πλακα πολυ ωραια φωτογραφια ελπιζω να εχει λαστιχα καλα το οχημα.. lol το πίσω από τη πλευρά του συνοδηγού έσκασε πρόσφατα λόγω βίδας που το τρύπησε (δεν ήταν δική μου η βίδα, ψάχτηκα, και δε ταίριαζε σ' αυτές που μου λείπουν). Αναγκαστικά οδηγησα με σκασμένο, (οχι προς τα εκεί, σε άλλη διαδρομή, εδώ οι μόνες νταλίκες που συναντούσα ήταν αυτές που κουβαλούσαν ξυλεία, οπότε ήταν πολύ ωραία) αφού πρώτα το φούσκωσα πρόχειρα (αργότερα ξεφούσκωσε πάλι, κάτι σα προεκλογικές και μεθεκλογικές δηλώσεις ένα πράγμα) σ' ένα βενζινάδικο στη θεσσαλονίκη. τελικά το διόρθωσα, κράτησα και τη βίδα.
Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:33:40 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:26:57 amπλακα πλακα πολυ ωραια φωτογραφια ελπιζω να εχει λαστιχα καλα το οχημα.. lol το πίσω από τη πλευρά του συνοδηγού έσκασε πρόσφατα λόγω βίδας που το τρύπησε (δεν ήταν δική μου η βίδα, ψάχτηκα, και δε ταίριαζε σ' αυτές που μου λείπουν). Αναγκαστικά οδηγησα με σκασμένο, (οχι προς τα εκεί, σε άλλη διαδρομή, εδώ οι μόνες νταλίκες που συναντούσα ήταν αυτές που κουβαλούσαν ξυλεία, οπότε ήταν πολύ ωραία) αφού πρώτα το φούσκωσα πρόχειρα (αργότερα ξεφούσκωσε πάλι, κάτι σα προεκλογικές και μεθεκλογικές δηλώσεις ένα πράγμα) σ' ένα βενζινάδικο στη θεσσαλονίκη. τελικά το διόρθωσα, κράτησα και τη βίδα.ετσι πρεπει ..να παιρνουμε ενθυμια απο οσα μερη επισκεπτομαστε...εγω μαζευω πετρες και μετα τις ζωγραφιζω με το τοπιο που μ αρεσε περισσοτερο απο την περιοχη που επισκεφτηκα...εσυ πηρες...τη βιδα...ολοι κατι παιρνουμε τελικα...
Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:33:40 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:26:57 amπλακα πλακα πολυ ωραια φωτογραφια ελπιζω να εχει λαστιχα καλα το οχημα.. lol το πίσω από τη πλευρά του συνοδηγού έσκασε πρόσφατα λόγω βίδας που το τρύπησε (δεν ήταν δική μου η βίδα, ψάχτηκα, και δε ταίριαζε σ' αυτές που μου λείπουν). Αναγκαστικά οδηγησα με σκασμένο, (οχι προς τα εκεί, σε άλλη διαδρομή, εδώ οι μόνες νταλίκες που συναντούσα ήταν αυτές που κουβαλούσαν ξυλεία, οπότε ήταν πολύ ωραία) αφού πρώτα το φούσκωσα πρόχειρα (αργότερα ξεφούσκωσε πάλι, κάτι σα προεκλογικές και μεθεκλογικές δηλώσεις ένα πράγμα) σ' ένα βενζινάδικο στη θεσσαλονίκη. τελικά το διόρθωσα, κράτησα και τη βίδα.ετσι πρεπει ..να παιρνουμε ενθυμια απο οσα μερη επισκεπτομαστε...εγω μαζευω πετρες και μετα τις ζωγραφιζω με το τοπιο που μ αρεσε περισσοτερο απο την περιοχη που επισκεφτηκα...εσυ πηρες...τη βιδα...ολοι κατι παιρνουμε τελικα... ασε που μαθαινεις και ......γαλλικα...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:37:36 amΠαράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:33:40 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:26:57 amπλακα πλακα πολυ ωραια φωτογραφια ελπιζω να εχει λαστιχα καλα το οχημα.. lol το πίσω από τη πλευρά του συνοδηγού έσκασε πρόσφατα λόγω βίδας που το τρύπησε (δεν ήταν δική μου η βίδα, ψάχτηκα, και δε ταίριαζε σ' αυτές που μου λείπουν). Αναγκαστικά οδηγησα με σκασμένο, (οχι προς τα εκεί, σε άλλη διαδρομή, εδώ οι μόνες νταλίκες που συναντούσα ήταν αυτές που κουβαλούσαν ξυλεία, οπότε ήταν πολύ ωραία) αφού πρώτα το φούσκωσα πρόχειρα (αργότερα ξεφούσκωσε πάλι, κάτι σα προεκλογικές και μεθεκλογικές δηλώσεις ένα πράγμα) σ' ένα βενζινάδικο στη θεσσαλονίκη. τελικά το διόρθωσα, κράτησα και τη βίδα.ετσι πρεπει ..να παιρνουμε ενθυμια απο οσα μερη επισκεπτομαστε...εγω μαζευω πετρες και μετα τις ζωγραφιζω με το τοπιο που μ αρεσε περισσοτερο απο την περιοχη που επισκεφτηκα...εσυ πηρες...τη βιδα...ολοι κατι παιρνουμε τελικα... ασε που μαθαινεις και ......γαλλικα... Μπορείς και ζωγραφίζεις τόσο καλά?!?!