0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σιγά, βρε παιδιά, μου ... τρυπήσατε το πλακάκι από τη χολή εναντίον ημών, των ΓΑΥΡΩΝ! Ας είναι... σας καταλαβαίνω... πικραμένοι φίλαθλοι είστε. Ανωτερότητα πάνω από όλα!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 01:50:54 am ...Στη σχάρα ή με μαγιονέζα; Ή να το κάνουμε πιο ποιοτικό... με καμιά σως ...βατόμουρο; Λες να με (προ)τιμήσει και η υπουργός μας; εε τοτε να της κατσεις στο λαιμο μπας και δουμε ασπρη μερα....θυσιασου για τους υπολοιπους...και εγω δεν θα ξαναφαω κανενα συγγενη σου το υποσχομαι..
...Στη σχάρα ή με μαγιονέζα; Ή να το κάνουμε πιο ποιοτικό... με καμιά σως ...βατόμουρο; Λες να με (προ)τιμήσει και η υπουργός μας;
Παράθεση από: jak13 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 01:38:37 amΠαράθεση από: eleniCH06 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 01:26:56 amΛοιπον σκεψου αυτο το γηπεδο γεματο..........................γεματο απο εκπαιδετικους..................... και στη μεση, μονη, αμεριμνη ..... η ΔΙΑΜΑΝΤΩ................................ και ξαφνικα, κανουμε ΝΤΟΥ................... τελειο?? ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο?Να μη βγάλουμε το χούλιγκαν που έχουμε μέσα μας μόνο! γιατιιιιιιιι το γηπεδο δεν ειναι ενα ειδος εκτονωσης;;;;;; και θα παιζουν απο τα μεγαφωνα τα κιτρινα ποδηλατα...μη μ αγγιζεις....http://www.youtube.com/watch?v=MXGFdBzx8kk&feature=relatedεκει να δεις δημοσιοτητα και πανηγυρια....
Παράθεση από: eleniCH06 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 01:26:56 amΛοιπον σκεψου αυτο το γηπεδο γεματο..........................γεματο απο εκπαιδετικους..................... και στη μεση, μονη, αμεριμνη ..... η ΔΙΑΜΑΝΤΩ................................ και ξαφνικα, κανουμε ΝΤΟΥ................... τελειο?? ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο?Να μη βγάλουμε το χούλιγκαν που έχουμε μέσα μας μόνο!
Λοιπον σκεψου αυτο το γηπεδο γεματο..........................γεματο απο εκπαιδετικους..................... και στη μεση, μονη, αμεριμνη ..... η ΔΙΑΜΑΝΤΩ................................ και ξαφνικα, κανουμε ΝΤΟΥ................... τελειο?? ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο?
Εγω δε μπορω να καταλαβω πως αφου θα σταματησουν να τροφοδοτουνται οι πινακες θα μετραει η προυπηρεσια.Δηλαδη θα γινει νεος πινακας? Οι τυχον νεες προυπηρεσιες δε θα υπολογιζονται? Δε καταλαβαινω.Ας βγαλουν επιτελους το νομοσχεδιο.. Εμεις με μικρη προυπηρεσια αξιζει να συνεχισουμε ως ωρομισθιοι, πληρωνοντας απο την τσεπη μας (προσωπικα πληρωνω γεφυρα Ριου Αντιριου και βενζινες) ή να παραιτηθουμε?
Παράθεση από: drakos13 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 01:48:00 pmΕγω δε μπορω να καταλαβω πως αφου θα σταματησουν να τροφοδοτουνται οι πινακες θα μετραει η προυπηρεσια.Δηλαδη θα γινει νεος πινακας? Οι τυχον νεες προυπηρεσιες δε θα υπολογιζονται? Δε καταλαβαινω.Ας βγαλουν επιτελους το νομοσχεδιο.. Εμεις με μικρη προυπηρεσια αξιζει να συνεχισουμε ως ωρομισθιοι, πληρωνοντας απο την τσεπη μας (προσωπικα πληρωνω γεφυρα Ριου Αντιριου και βενζινες) ή να παραιτηθουμε? εγω προσωπικά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι θα πάψουν να ισχύουν οι διάφοροι πίνακες : ενίαίος, ασεπ, 24μηνου, αναπληρωτών, ωρομισθίων..... Θα υπάρχει ένας πίνακας που θα συγκροτρείται μετά από κάθε διαγωνισμό ασεπ στον οποίο θα βγαίνουν τα μόρια με το βαθμό του ασεπ + την αναλογη προϋπηρεσία και από αυτόν θα διορίζοναι και μόνιμοι και αναπληρωτές και ωρομίσθιοι.
Συμφωνω rorygr. Αν περασουν τα μετρα της, του χρονου θα δημιουργηθει μπαχαλο στα σχολεια...δεν θα βρισκει καθηγητες να πηγαινουν ,ξεροντας οτι δεν θα μετραει η προυπηρεσια τους...θα το φαει το κεφαλι της,αλλα το κακο θα εχει γινει για εμας...γι αυτο λεω οτι πρεπει να αντιδρασουμε ποικιλοτροπως...
Παράθεση από: minus03 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 03:22:24 pmΣυμφωνω rorygr. Αν περασουν τα μετρα της, του χρονου θα δημιουργηθει μπαχαλο στα σχολεια...δεν θα βρισκει καθηγητες να πηγαινουν ,ξεροντας οτι δεν θα μετραει η προυπηρεσια τους...θα το φαει το κεφαλι της,αλλα το κακο θα εχει γινει για εμας...γι αυτο λεω οτι πρεπει να αντιδρασουμε ποικιλοτροπως...αν δεν παει κανενας ωρομισθιος στα σχολεια η εστω ελαχιστοι ( γιατι παντα θα υπαρχουν και αυτοι) θα τα παρει πισω ολα..δεν θα εχει αλλη λυση..το θεμα ειναι : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ; Η ΠΑΛΙ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΙΚΕΤΕΥΟΝΤΕΣ ΘΑ ΣΥΡΡΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;
Κατα τη γνωμη μου, οι περισσοτεροι, αν ισχυσουν τα μετρα δεν θα πανε...το θεμα ειναι να μην φτασουμε μεχρις εκει...δεν ειμαι αισιοδοξος,αλλα οσο πιο πολλες αντιδρασεις υπαρξουν,τοσο το καλυτερο για εμας.Και ναι,συμφωνω Αναστασια 76,οτι ημαστε ως κλαδος μιζερος και διαιρεμενος,αλλα εστω και οι μισοι απο τους 25000 που ειναι εγγεγραμμενοι στους πινακες.αντιδρασουν,κατι μπορει να γινει.