0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από ΑΣΕΠ ΄
Παράθεση από: kindim στις Ιανουαρίου 17, 2010, 10:45:05 pmΑπό ΑΣΕΠ ΄
παιδια,τα πραγματα ειναι απλα.Ολοι πρεπει να συμμετασχουμε στο συλλαλητηριο,ειναι το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε...ας μην εχουμε αυταπατες...αν δεν αντιδρασουμε ,θα μας πατησουν...και οι μονιμοι ας μην ξεγελιουνται...οταν θα πατησουν εμας ,που ειμαστε το "πρωτο μαξιλαρακι",θα φτασουν και σε αυτους...επισης να στειλουμε ολοι e-mail στους τοπικους βουλευτες της περιφερειας,καθενος απο εμας,και σε εφημεριδες,ιστοσελιδες,κλπ..οπως στο troktiko.gr, zougla.gr, newsit.gr,tvxs.gr ,alfavita.gr,esos.gr, και σε εφημεριδες,οπως ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,κλπ....
Παράθεση από: minus03 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 10:59:22 pmπαιδια,τα πραγματα ειναι απλα.Ολοι πρεπει να συμμετασχουμε στο συλλαλητηριο,ειναι το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε...ας μην εχουμε αυταπατες...αν δεν αντιδρασουμε ,θα μας πατησουν...και οι μονιμοι ας μην ξεγελιουνται...οταν θα πατησουν εμας ,που ειμαστε το "πρωτο μαξιλαρακι",θα φτασουν και σε αυτους...επισης να στειλουμε ολοι e-mail στους τοπικους βουλευτες της περιφερειας,καθενος απο εμας,και σε εφημεριδες,ιστοσελιδες,κλπ..οπως στο troktiko.gr, zougla.gr, newsit.gr,tvxs.gr ,alfavita.gr,esos.gr, και σε εφημεριδες,οπως ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,κλπ....εσυ πιστευεις οτι οι δημοσιοκαφροι δεν εχουν παρει χαμπαρι τι γινεται;; απλα κανουν τα στραβα ματια....βλεπεις το θεμα δεν πουλαει τοσο ....αφορα συγκεκριμενα ατομα αμεσα.. ;)αλλα μια προσπαθεια δεν βλαπτει..
το ξερω αγαπητη Αναστασια...εγω παντως εστειλα σε μερικους...τουλαχιστον ας μην μας παιρνανε για κοροιδα...25000 αναπληρωτες-ωρομισθιοι,μαζι με τις οικογενειες τους,σημαινουν 75-100.000 ψηφοι...και οι δημοτικες εκλογες ειναι κοντα...
απλα ,οι αγροτες ξερουν να διεκδικουν καλυτερα απο εμας...
εγω δεν θα παω,γιατι γυρνωντας απο την ωρομισθια μου,εκανα 3,5 ωρες να φτασω σπιτι μου,απο μια διαδρομη 2 ωρων...δεν συμφωνω καθολου μαζι τους,αλλα τους αναγνωριζω οτι αυτο που θελουν,τελικα το παιρνουν...ειναι αυτο που λενε και στη ζωη, τα "κακα" παιδια τα παιρνουν ολα,και τα "καλα" παιδια,λεκτικους επαινους... ...εμεις ουτε καν εναν καλο λογο δεν εχουμε ακουσει απο κανεναν, γιατι απλα δεν ακουγομαστε...μηπως λοιπον αυτα που λεμε εδω νατα πουμε και πιο εξω;
μαλλον δεν ησουν τοσο κακη οσο θα επρεπε...