0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dmath στις Ιανουαρίου 15, 2010, 11:48:22 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιανουαρίου 15, 2010, 11:03:41 pmΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Υπενθυμίζουμε ότι το επίδομα παραμεθορίων και δυσπρόσιτων περιοχών παραμένει 120 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν πριν από 14 χρόνια (40000 δραχμές). Τότε ο εκπαιδευτικός με τα χρήματα αυτού του επιδόματος νοίκιαζε μία αξιοπρεπή κατοικία, ενώ σήμερα δε μπορεί να νοικιάσει ούτε κοτέτσι.και γιατι ρε συναδελφοι δεν εγινε επι νδ μια αυξηση;ολοι οταν γινουν αντιπολιτευση ειναι με το μερος μας... ουστ κοπριτες( αναφερομαι σε ολους τους επι 20ετιας κυβερνωντες)Οσο και αν ακούγεται περίεργο η ... κακιά κατά τα άλλα δεξιά του Κ.Καραμανλή άνοιξε διάπλατα χιλιάδες θέσεις για τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς διόρισε πολύτεκνους έδωσε προνόμια στους τρίτεκνους διευκόλυνε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς με εκπαιδευτικές άδειες - αποσπάσειςΕπίσης η καλή δεξιά θέλοντας να δείξει πόόόσο καλή είναι :-Διόρισε το 2007-14 χρόνια μετά- τους 1000 αγροφύλακες που έμειναν αδιόριστοι,όταν το 1993 έχασε την εξουσία ο Μητσοτάκης.-Προσλάμβανε σωρηδόν και με χρήματα του ελληνικού δημοσίου χιλιάδες stagers.-Σύναπτε χιλιάδες συμβάσεις έργουμε αποτέλεσμα το δημόσιο χρέος μας-γιατί όλα αυτά με δανεικά γίνονταν -μέσα σε 5 χρόνια από 200 δις πήγε στα 300 δις.
Παράθεση από: physikos13 στις Ιανουαρίου 15, 2010, 11:03:41 pmΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Υπενθυμίζουμε ότι το επίδομα παραμεθορίων και δυσπρόσιτων περιοχών παραμένει 120 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν πριν από 14 χρόνια (40000 δραχμές). Τότε ο εκπαιδευτικός με τα χρήματα αυτού του επιδόματος νοίκιαζε μία αξιοπρεπή κατοικία, ενώ σήμερα δε μπορεί να νοικιάσει ούτε κοτέτσι.και γιατι ρε συναδελφοι δεν εγινε επι νδ μια αυξηση;ολοι οταν γινουν αντιπολιτευση ειναι με το μερος μας... ουστ κοπριτες( αναφερομαι σε ολους τους επι 20ετιας κυβερνωντες)Οσο και αν ακούγεται περίεργο η ... κακιά κατά τα άλλα δεξιά του Κ.Καραμανλή άνοιξε διάπλατα χιλιάδες θέσεις για τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς διόρισε πολύτεκνους έδωσε προνόμια στους τρίτεκνους διευκόλυνε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς με εκπαιδευτικές άδειες - αποσπάσεις
ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Υπενθυμίζουμε ότι το επίδομα παραμεθορίων και δυσπρόσιτων περιοχών παραμένει 120 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν πριν από 14 χρόνια (40000 δραχμές). Τότε ο εκπαιδευτικός με τα χρήματα αυτού του επιδόματος νοίκιαζε μία αξιοπρεπή κατοικία, ενώ σήμερα δε μπορεί να νοικιάσει ούτε κοτέτσι.και γιατι ρε συναδελφοι δεν εγινε επι νδ μια αυξηση;ολοι οταν γινουν αντιπολιτευση ειναι με το μερος μας... ουστ κοπριτες( αναφερομαι σε ολους τους επι 20ετιας κυβερνωντες)
Αγαπητέ dmath πολύ επιθετικό σε βρίσκω.Ούτε προσωπικά να σε έθιγα.Καταρχήν να βγάλω από πάνω μου κάποιες ταμπέλες που αυθαίρετα μου βάλατε.Πρώτον δεν είμαι φιλαράκος.Γυναίκα είμαι.Δεύτερον στις τελευταίες εκλογές ψήφισα κόμμα που πήρε κάτω από 5%.Στις ευρωεκλογές επίσης ψήφισα κόμμα που πήρε κάτω από 5%,διαφορετικό αυτή τη φορά.Αντίθετα με σένα που φοράς μπλέ γυαλιά,προσωπικά θεωρώ ότι βλέπω αντικειμενικά τα πράγματα.ΚΑι ότι έγραψα αποτελεί αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.Είναι η αλήθεια.Ενώ εσύ θεωρητικολογείς-τουλάχιστον στο τελευταίο μήνυμά σου.ps:Επειδή είμαι εκπαιδευτικός και έχω περάσει τις ίδιες αγωνίες με σας και σας καταλαβαίνω μακάρι να διοριστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι εκπαιδευτικοί τα προσεχή έτη.
Παράθεση από: marita στις Ιανουαρίου 16, 2010, 03:37:26 pmκαι με το 24 μηννο τι θα γίνει; Παιδιά συγχωρέστε με, αλλά θα διοριζόμουν με το 40% αλλά μπήκαν μπροστά μου 99 ατομα από οαεδ και χάνω διρισμό εξαιτίας τους. Είμαι 3 φορές επιτυχούσα, δούλεψα χωρίς να παρακαλέσω κανέναν κι έρχεται τώρα η Διαμαντοπούλου και μου μιλάει για αξιοκρατία; Αυτό είναι αξιοκρατία; Να βολευτούν οι οαεδίτες που δεν κόπιασαν καθόλου και όλοι οι υπόλοιποι να δίνουν και να ξαναδίνουν; Ελεος πια! δεν μπορώ. Αν την είχα μπροστά μου την άχρηστη θα την έφτυνα. Πασόκ και μαλ....! . Συμφωνώ ότι η ΝΔ μπορεί να έκανε άλλες αισχρότητες αλλά εμάς τους εκπαιδευτικούς μας ευνόησε. Είμαι πολύ απογοητευμένη απο το κόμμα που ψήφισα. Στερνή μου γνώση.......99 ατομα απο ΟΑΕΔ ειναι ψηλα στον πινακα διοριστεων? ? ? Τι ειδικοτητα?
και με το 24 μηννο τι θα γίνει; Παιδιά συγχωρέστε με, αλλά θα διοριζόμουν με το 40% αλλά μπήκαν μπροστά μου 99 ατομα από οαεδ και χάνω διρισμό εξαιτίας τους. Είμαι 3 φορές επιτυχούσα, δούλεψα χωρίς να παρακαλέσω κανέναν κι έρχεται τώρα η Διαμαντοπούλου και μου μιλάει για αξιοκρατία; Αυτό είναι αξιοκρατία; Να βολευτούν οι οαεδίτες που δεν κόπιασαν καθόλου και όλοι οι υπόλοιποι να δίνουν και να ξαναδίνουν; Ελεος πια! δεν μπορώ. Αν την είχα μπροστά μου την άχρηστη θα την έφτυνα. Πασόκ και μαλ....! . Συμφωνώ ότι η ΝΔ μπορεί να έκανε άλλες αισχρότητες αλλά εμάς τους εκπαιδευτικούς μας ευνόησε. Είμαι πολύ απογοητευμένη απο το κόμμα που ψήφισα. Στερνή μου γνώση.......
1. Οπως και να έχει σε όλες τις περιπτώσεις που ανέφερες έστω και με ψίχουλα οικογένειες ωφελήθηκαν2. Το παραμύθι με το έλλειμμα βολέύει αυτό τον καιρό τα φιλαράκια...Το έπιασες το υπονοούμενο... Μηδενίζω ... ανακατεύω ...και βολεύω τους δικούς μου...
Παράθεση από: dmath στις Ιανουαρίου 18, 2010, 03:49:05 pm1. Οπως και να έχει σε όλες τις περιπτώσεις που ανέφερες έστω και με ψίχουλα οικογένειες ωφελήθηκαν2. Το παραμύθι με το έλλειμμα βολέύει αυτό τον καιρό τα φιλαράκια...Το έπιασες το υπονοούμενο... Μηδενίζω ... ανακατεύω ...και βολεύω τους δικούς μου...ε οχι δεν θα ονομασουμε το βυσματικο διορισμο αγροφυλακων <ωφελεια με ψιχουλα για οικογενειες>....