0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dmath στις Ιανουαρίου 18, 2010, 03:49:05 pm1. Οπως και να έχει σε όλες τις περιπτώσεις που ανέφερες έστω και με ψίχουλα οικογένειες ωφελήθηκαν2. Το παραμύθι με το έλλειμμα βολέύει αυτό τον καιρό τα φιλαράκια...Το έπιασες το υπονοούμενο... Μηδενίζω ... ανακατεύω ...και βολεύω τους δικούς μου...ε οχι δεν θα ονομασουμε το βυσματικο διορισμο αγροφυλακων <ωφελεια με ψιχουλα για οικογενειες>....ουτε το χαλι με τα 10ωρα της πδσ στα γαλαζια παιδια βοηθημα....τουλαχιστον αυτο διορθωθηκε.κ αν για καποιους δεν ηταν σωστο,ηταν σιγουρα αντικειμενικο αυτο που εγινε με την πδσ.θα μπορουσε καλλιστα να κρατησει το ισχυον καθεστως κ να μπουν οι πρασινοι.το μηδενισμα ηταν σωστο-ολα απο την αρχη κ καθαρα-χωρις βυσματα.τωρα το αν το κανει η οχι,θα το δουμε.παντως μεχρι τωρα δεν εχει κανει κατι που δειχνει οτι θελει να βαζει πασοκους.αλλοι τον πιστευουν,αλλοι οχι.δικαιωμα ολων ειναι να πιστευουν σε καποιον η το αντιθετο.
1. Οπως και να έχει σε όλες τις περιπτώσεις που ανέφερες έστω και με ψίχουλα οικογένειες ωφελήθηκαν2. Το παραμύθι με το έλλειμμα βολέύει αυτό τον καιρό τα φιλαράκια...Το έπιασες το υπονοούμενο... Μηδενίζω ... ανακατεύω ...και βολεύω τους δικούς μου...
Παράθεση από: DOG στις Ιανουαρίου 18, 2010, 08:15:39 pmΠαράθεση από: dmath στις Ιανουαρίου 18, 2010, 03:49:05 pm1. Οπως και να έχει σε όλες τις περιπτώσεις που ανέφερες έστω και με ψίχουλα οικογένειες ωφελήθηκαν2. Το παραμύθι με το έλλειμμα βολέύει αυτό τον καιρό τα φιλαράκια...Το έπιασες το υπονοούμενο... Μηδενίζω ... ανακατεύω ...και βολεύω τους δικούς μου...ε οχι δεν θα ονομασουμε το βυσματικο διορισμο αγροφυλακων <ωφελεια με ψιχουλα για οικογενειες>....Η ρύθμιση ήταν σκανδαλώδης.Διορίστηκαν 1000 άτομα μόνιμα,χωρίς να περάσουν καμιά διαδικασία ΑΣΕΠ.Τα κριτήρια ήταν αμιγώς κομματικά.Αθρόες οι προσλήψεις stagers και συμβάσεων έργου.Έμπαιναν φυτευτοί με ένα τηλεφώνημα,από τον εκάστοτε βουλευτή.Αμοίβονταν με πόρους από τον εθνικό προϋπολογισμό από το 2004 και μετά.Κάποια στιγμή θα πληρώναμε τα σπασμένα.
Παράθεση από: dmath στις Ιανουαρίου 18, 2010, 03:49:05 pm1. Οπως και να έχει σε όλες τις περιπτώσεις που ανέφερες έστω και με ψίχουλα οικογένειες ωφελήθηκαν2. Το παραμύθι με το έλλειμμα βολέύει αυτό τον καιρό τα φιλαράκια...Το έπιασες το υπονοούμενο... Μηδενίζω ... ανακατεύω ...και βολεύω τους δικούς μου...ε οχι δεν θα ονομασουμε το βυσματικο διορισμο αγροφυλακων <ωφελεια με ψιχουλα για οικογενειες>....
ποιος ειναι ο μαρινος βρε παιδια;;και τι μαλ@@ς λεει;;;;;; ;δλδ να μην γινονται καταληψεις,να μην εχουμε εορτες και αργιες μηπως να μην αναπνευουμε γιατι διοχετευουμε διοξειδιο;;;;;;;ΕΛΕΟΣ
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 18, 2010, 09:02:11 pmποιος ειναι ο μαρινος βρε παιδια;;και τι μαλ@@ς λεει;;;;;; ;δλδ να μην γινονται καταληψεις,να μην εχουμε εορτες και αργιες μηπως να μην αναπνευουμε γιατι διοχετευουμε διοξειδιο;;;;;;;ΕΛΕΟΣ υπαρχουν και αλλες ......λειτουργιες που διοχετευουν αερια και ρυπαινουν, να τις κοψουμε και αυτες κυριε μαρινο; παντως για ενα κλ........ σε εχω...
επειδη δεν με νοιαζουν τα μπλε και πρασινα (παρ)εργα αλλα το γιατι κανεις δεν ειναι στα κατεργα,αναρωτιεμαι δεν εχουμε λεφτα γιατι παιρνω πολλα σαν ωρομισθιος η γιατι καποιοι εδω και χρονια τα εφαγαν; θα κοψουν τις θεσεις μας για να σωθει η οικονομια;εχω μια καλυτερη προταση, ανεξοδη, να αλλαξουν τον νομο τα λαμογια της βουλης που τους δινει ασυλο,( αληθεια χρειαζονται πανω απο 100 μερες για αυτο;).ετσι θα γλιτωσουμε σιγουρα τα ψιχουλα που αφησαν ολοι οσοι εκλεβαν επι δεκαετιες, αλλα αντι αυτου στηνουν εξεταστικες επιτροπες που δεν θα δειξουν οπως παντα τιποτε, δεν θα τιμωρηθει κανεις, και συν τοις αλλοις θα μας χρεωσουν και αλλα, γιατι οι συμμετεχοντες στις επιτροπες δεν ειναι μαλ....ες ωρομισθιοι, αμοιβονταιι αδρα
http://www.youtube.com/watch?v=igzY8yJMbrQ
λυπαμαι που αυτη τη στιγμη που το εκπαιδευτικο κινημα θιγεται απο τις επιλογες της κυβερνησης, υπαρχουν ''συναδελφοι'' που τους δινουν αλλοθι.... ειναι εγκαθετοι ή απλα ανοητοι; και να σκεφτειτε οτι υπηρξα φιλα προσκειμενος του κυβερνωντος κομματος. αυτη τη στιγμη ομως η πολιτικη του με θιγει, οποτε θα με βρει απεναντι. και να ειναι σιγουροι γι'αυτο.
ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ!!!!
Παράθεση από: spapioan στις Ιανουαρίου 18, 2010, 11:21:33 pmλυπαμαι που αυτη τη στιγμη που το εκπαιδευτικο κινημα θιγεται απο τις επιλογες της κυβερνησης, υπαρχουν ''συναδελφοι'' που τους δινουν αλλοθι.... ειναι εγκαθετοι ή απλα ανοητοι; και να σκεφτειτε οτι υπηρξα φιλα προσκειμενος του κυβερνωντος κομματος. αυτη τη στιγμη ομως η πολιτικη του με θιγει, οποτε θα με βρει απεναντι. και να ειναι σιγουροι γι'αυτο.ΣΕ ΤΙΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΥΤΟ... μπραβο σου και μπραβο σε οσους (αν υπαρχουν)σκεφτονται σαν εσενα..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 18, 2010, 11:22:14 pmΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ!!!! Το να επαινούμε έναν εγκληματία δε νομίζω οτι βοηθάει...