0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα τρελαθώ παιδιά! Αν μου κόψει την προϋπηρεσία θα τρελαθώ εντελώς (για να ακριβολογώ). Έχω επιβάλει την οικογένειά μου σε στερήσεις,οικονομικές αλλά κυρίως ψυχολογικές, που αν την κόψει θα έχω τόσες τύψεις κι ενοχές που θα σαλτάρω. Καλά για τις δικές μου στερήσεις δεν το συζητώ,στο κάτω κάτω μέρος της δουλειάς μου ήταν,αλλά δεν αντέχω να δυσκολεύω τη ζωή των αγαπημένων μου προσώπων! Αυτό με σκοτώνει.
Παράθεση από: TEM στις Φεβρουαρίου 14, 2010, 11:24:13 pmΘα τρελαθώ παιδιά! Αν μου κόψει την προϋπηρεσία θα τρελαθώ εντελώς (για να ακριβολογώ). Έχω επιβάλει την οικογένειά μου σε στερήσεις,οικονομικές αλλά κυρίως ψυχολογικές, που αν την κόψει θα έχω τόσες τύψεις κι ενοχές που θα σαλτάρω. Καλά για τις δικές μου στερήσεις δεν το συζητώ,στο κάτω κάτω μέρος της δουλειάς μου ήταν,αλλά δεν αντέχω να δυσκολεύω τη ζωή των αγαπημένων μου προσώπων! Αυτό με σκοτώνει.δεν θα στην κοψει, αλλα φροντισε να εχεις και μια (οποτεδηποτε) επιτυχια σε εναν ασεπ, για να στη μετρησει και να μπεις στους νεους πινακεςκατα τα αλλα κουραγιο φιλε, δεν ανησυχουμε τουλαχιστον για τη συνταξη....
Προσωπικα παιδια για την προυπηρεσια βλεπω το ακολουθο σχημα περιπου 3 μοναδες για 24 μηνες αναπληρωση 5 μοναδες για 30 μηνες αναπληρωση 8 μοναδες για 40 μηνες αναπληρωσηΜε οροφη τις 7 μοναδες δηλαδη περα απο 40 μηνες θα παρεις μονο 8 μοναδες.Το λεω γιατι υπαρχει οροφη και στις αλλεςθεσεις του δημοσιου συμφωνα με το νεο νομοσχεδιο για διορισμους τακτικου προσωπικου.Σε καμια περιπτωση η προυπηρεσια δεν θα χανεται αλλα το ζητημα ειναι η ανταποδοση.Ολα αυτα θα τα δουμε στο νεο νομοσχεδιοπαντως.Τι λετε για το παραπανω σχημα και την ιδεα της οροφης;Θέλετε και τα γράφετε κάτι τέτοια. Συμπληρώνω 28 μήνες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα μου πει τώρα παίρνεις 3 μόρια. Μη γράφετε τέτοιες χαζομάρες, γιατί θα τα δει κανείς του υπουργείου και θα νομίζει ότι είμαστε έτοιμοι να τα αποδεχτούμε κιόλας
Προσωπικα παιδια για την προυπηρεσια βλεπω το ακολουθο σχημα περιπου 3 μοναδες για 24 μηνες αναπληρωση 5 μοναδες για 30 μηνες αναπληρωση 8 μοναδες για 40 μηνες αναπληρωσηΜε οροφη τις 7 μοναδες δηλαδη περα απο 40 μηνες θα παρεις μονο 8 μοναδες.Το λεω γιατι υπαρχει οροφη και στις αλλεςθεσεις του δημοσιου συμφωνα με το νεο νομοσχεδιο για διορισμους τακτικου προσωπικου.Σε καμια περιπτωση η προυπηρεσια δεν θα χανεται αλλα το ζητημα ειναι η ανταποδοση.Ολα αυτα θα τα δουμε στο νεο νομοσχεδιοπαντως.Τι λετε για το παραπανω σχημα και την ιδεα της οροφης;