0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν όμως μ' αυτό η Υπουργός υπονοεί, πως μέχρι τώρα ίσχυε το "πρώτα ο εκπαιδευτικός", τότε πρέπει να πέσει χοντρό γέλιο!
Παράθεση από: panos2 στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 12:08:28 pmΑν όμως μ' αυτό η Υπουργός υπονοεί, πως μέχρι τώρα ίσχυε το "πρώτα ο εκπαιδευτικός", τότε πρέπει να πέσει χοντρό γέλιο!δεν το υπονοει .το εχει πει ξεκαθαρα σε αλλες δηλωσεις της και οτι αυτο θα σταματησει...
Την ακούσατε στο MEGA τη μαντάμ πρωί πρωί; Έχει μια καραμέλα και την πιπιλάει συνέχεια. Εγώ θέλω να δω πως θα τα κάνει όλα αυτά που ευαγγελίζεται. Μέχρι πτυχίο γλωσσομάθειας τάζει ότι θα παίρνουν τα παιδιά από το ελληνικό σχολείο. Μην αναφέρω τα άλλα που αναμασούσε πάλι.
η ουσια ειναι οτι απο τις τελευταιες συνεντευξεις της φαινεται πως ολα τα δεδομενα των επικειμενων νομοσχεδιων θα ειναι αρνητικα για τους εκπαιδευτικους..1)δεν λεει ναι η οχι για την επεκταση του παγωματος των προσληψεων και στους εκπαιδευτικους.Αρα ειναι πιθανο να συμβει2) αναφερει την εκφραση πολυ μικρη μεταβατικη περιοδος και λεει οτι ολοι οι εκπαιδευτικοι πρεπει να διαθετουν πιστοποιητικο επαρκειας.3) εχει ξεχασει εμφανως υποσχεσεις προεκλογικες οπως καταργηση της ωρομισθιας και επεκταση των ολοημερων στην δευτεροβαθμια4) το υφος της ειναι στην καλυτερη περιπτωση απαξιωτικο για τους εκπαιδευτικους για να μην πω βαρυτερη εκφραση Μήπως της δώσαμε πολύ αξία; Μάλλον δεν κατάλαβε σε τι υπουργείο είναι.
Αυτο το πρωτα ο μαθητης την εφαγε την παιδεια..Αν δεν αποκτησει ξανα κυρος ο καθηγητης δεν προκειται να διορθωθουν τα παραγματα.Πρωτος ο μαθητης σε σχολεια με υποβαθμισμενους, απληρωτους, αγχωμενους και εργασιακα αβεβαιους καθηγητες δεν ειναι αναβαθμιση της παιδειας. Ας το καταλαβουν ορισμενοι.
και αυτό το καινούργιο με το πιστοποιητικό επάρκειας τι είναι?
Άκουσα τη συνέντευξη και δεν μου φαίνεται ότι λέει εξωφρενικά πράγματα. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της ούτε τι θα κάνει τελικά, αλλά αυτό που λέει για εξορθολογισμό των διορισμών με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Εξάλλου το παρόν σύστημα έχει επικριθεί αρκετά και με βάση τη λογική είναι παράλογο και άδικο.
Παράθεση από: para5 στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 01:20:08 pmΆκουσα τη συνέντευξη και δεν μου φαίνεται ότι λέει εξωφρενικά πράγματα. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της ούτε τι θα κάνει τελικά, αλλά αυτό που λέει για εξορθολογισμό των διορισμών με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Εξάλλου το παρόν σύστημα έχει επικριθεί αρκετά και με βάση τη λογική είναι παράλογο και άδικο. με τον εξορθολογισμο συμφωνω, με τον παραλογισμό όμως τι γίνετε;;
Το ότι θέλει να υποβαθμίσει την προυπηρεσία τόσο ετών με το έτσι θέλω χωρίς να δέχεται να ακούσει την επίσημη άλλη άποψη μόνο παραλογισμός είναι.Αν δεν είσαι στους "χαμένους" φυσικά και δεν μπορείς να το καταλάβεις!