0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: joap στις Μαρτίου 05, 2010, 10:06:26 amΤα μέσα ευνοούν το ΠΑΣΟΚ απροκάλυπτα.Αν τα επιχειρούσε η ΝΔ αυτά θα γινόταν επανάσταση. Τελεία . γι’ αυτό και ο Καραμανλής που του καταλογίζουν ανικανότητα τα βρόντηξε. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα χωρίς εμφύλιο. Μην περιμένουμε από τους δημοσιογράφους συμπαράσταση ούτε από το πασοκ, θα προστατεύσουν τον κώλο τους που ζει στον παράδεισο Ελλάδα με δανεικά.(έστω και με περικοπές)αν και υπερμαχος της Αλεκαρας, συμφωνω 100% με το συναδελφο joap.
Τα μέσα ευνοούν το ΠΑΣΟΚ απροκάλυπτα.Αν τα επιχειρούσε η ΝΔ αυτά θα γινόταν επανάσταση. Τελεία . γι’ αυτό και ο Καραμανλής που του καταλογίζουν ανικανότητα τα βρόντηξε. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα χωρίς εμφύλιο. Μην περιμένουμε από τους δημοσιογράφους συμπαράσταση ούτε από το πασοκ, θα προστατεύσουν τον κώλο τους που ζει στον παράδεισο Ελλάδα με δανεικά.(έστω και με περικοπές)
Παιδιά εγώ θα υπογράμμιζα την εξής φράση από όσα είπε:"Σκοπός μας πλέον είναι το να είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός"...Τα συμπεράσματα δικά σας...
Παράθεση από: athapris στις Μαρτίου 04, 2010, 08:52:45 pmΠαιδιά εγώ θα υπογράμμιζα την εξής φράση από όσα είπε:"Σκοπός μας πλέον είναι το να είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός"...Τα συμπεράσματα δικά σας...Γιατί, μέχρι τώρα δηλ. ήταν εύκολο;;;
Και μια χαζή ερώτηση: Εμείς που έχουμε ήδη πτυχίο, πότε θα μάθουμε πώς μπορούμε να πάρουμε την παιδαγωγική επάρκεια;;
Παράθεση από: bikini στις Μαρτίου 05, 2010, 09:49:02 amΠαράθεση από: athapris στις Μαρτίου 04, 2010, 08:52:45 pmΠαιδιά εγώ θα υπογράμμιζα την εξής φράση από όσα είπε:"Σκοπός μας πλέον είναι το να είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός"...Τα συμπεράσματα δικά σας...Είπε κάτι τέτοιο;;;Ναι αυτό είπε δυστυχώς. Και καλά αυτοί που ξεκινάνε τώρα και θα ξέρουνε απο την αρχή πως έχουνε τα πράγματα! Αυτοί που το παλεύουν τόσα χρόνια;;
Παράθεση από: athapris στις Μαρτίου 04, 2010, 08:52:45 pmΠαιδιά εγώ θα υπογράμμιζα την εξής φράση από όσα είπε:"Σκοπός μας πλέον είναι το να είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός"...Τα συμπεράσματα δικά σας...Είπε κάτι τέτοιο;;;
Έπιασα γραμμή στον Παπαδάκη, απαίτησα να μεταφερθεί η ανάγκη του αδιόριστου να μάθει ..., το αποτέλεσμα 0!Αηδία για μια ακόμη χαμένη ώρα ...Ξαναγυρνάμε στη ζωή μας, μακριά από την αλητεία και την παράνοια ..., μήπως και πατήσουμε τα 100Εμπρός στο δρόμο της υπέργηρης ...