0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"H μεταβατική περίοδος που θα υπάρξει έχει συζητηθεί και θα συζητηθεί με τους εκπαιδευτικούς" , είπε πριν λίγο στο ALTER. Αρα, όλα είναι προς συζήτηση ακόμη...
Παιδιά εγώ θα υπογράμμιζα την εξής φράση από όσα είπε:"Σκοπός μας πλέον είναι το να είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός"...Τα συμπεράσματα δικά σας...
Παράθεση από: bk στις Μαρτίου 05, 2010, 09:17:08 amΠαράθεση από: dmath στις Μαρτίου 05, 2010, 09:12:02 amΠαράθεση από: zenia78 στις Μαρτίου 05, 2010, 09:00:17 amΠαράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:44:46 amΠαράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:41:47 amΚαλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?φραγμός Ματαίωση και ακύρωση των κόπων μας, του πτυχίου μας, της ταυτότητάς μας. Κι ένας ωραίος τρόπος για μείωση των προσλήψεων.Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή...Αν επικοινωνήσει κάποιος με Αντέννα ας τη ρωτήσει για τους διορισμούς...Αν φτάσει εκεί η ερώτηση...θα σου απαντησω εγω.Λοιπον θα υπαρξει ενα μεταβατικο σταδιο που θα τεθει και αυτο σε διαβουλευσηEχεις δίκαιο...Δε σκέφτηκα ότι η ερώτηση μου ήταν ... ρητορική
Παράθεση από: dmath στις Μαρτίου 05, 2010, 09:12:02 amΠαράθεση από: zenia78 στις Μαρτίου 05, 2010, 09:00:17 amΠαράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:44:46 amΠαράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:41:47 amΚαλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?φραγμός Ματαίωση και ακύρωση των κόπων μας, του πτυχίου μας, της ταυτότητάς μας. Κι ένας ωραίος τρόπος για μείωση των προσλήψεων.Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή...Αν επικοινωνήσει κάποιος με Αντέννα ας τη ρωτήσει για τους διορισμούς...Αν φτάσει εκεί η ερώτηση...θα σου απαντησω εγω.Λοιπον θα υπαρξει ενα μεταβατικο σταδιο που θα τεθει και αυτο σε διαβουλευση
Παράθεση από: zenia78 στις Μαρτίου 05, 2010, 09:00:17 amΠαράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:44:46 amΠαράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:41:47 amΚαλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?φραγμός Ματαίωση και ακύρωση των κόπων μας, του πτυχίου μας, της ταυτότητάς μας. Κι ένας ωραίος τρόπος για μείωση των προσλήψεων.Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή...Αν επικοινωνήσει κάποιος με Αντέννα ας τη ρωτήσει για τους διορισμούς...Αν φτάσει εκεί η ερώτηση...
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:44:46 amΠαράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:41:47 amΚαλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?φραγμός Ματαίωση και ακύρωση των κόπων μας, του πτυχίου μας, της ταυτότητάς μας. Κι ένας ωραίος τρόπος για μείωση των προσλήψεων.
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:41:47 amΚαλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?φραγμός
Καλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?
Παράθεση από: athapris στις Μαρτίου 04, 2010, 08:52:45 pmΠαιδιά εγώ θα υπογράμμιζα την εξής φράση από όσα είπε:"Σκοπός μας πλέον είναι το να είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός"...Τα συμπεράσματα δικά σας...Είπε κάτι τέτοιο;;;
Παράθεση από: dmath στις Μαρτίου 05, 2010, 09:29:27 amΠαράθεση από: bk στις Μαρτίου 05, 2010, 09:17:08 amΠαράθεση από: dmath στις Μαρτίου 05, 2010, 09:12:02 amΠαράθεση από: zenia78 στις Μαρτίου 05, 2010, 09:00:17 amΠαράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:44:46 amΠαράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:41:47 amΚαλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?φραγμός Ματαίωση και ακύρωση των κόπων μας, του πτυχίου μας, της ταυτότητάς μας. Κι ένας ωραίος τρόπος για μείωση των προσλήψεων.Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή...Αν επικοινωνήσει κάποιος με Αντέννα ας τη ρωτήσει για τους διορισμούς...Αν φτάσει εκεί η ερώτηση...θα σου απαντησω εγω.Λοιπον θα υπαρξει ενα μεταβατικο σταδιο που θα τεθει και αυτο σε διαβουλευσηEχεις δίκαιο...Δε σκέφτηκα ότι η ερώτηση μου ήταν ... ρητορική πιστευω να σε καλυψε,η Διαμαντω
Λόγια μεγάλα! Λόγια που εντυπωσιάζουν! Άρα λόγια που πετυχαίνουν το σκοπό τους!!!!Αυτός είναι ο σκοπός του υπουργείου, να εντυπωσιάσει τον απλό άνθρωπο! Ίσως είναι και σκοπός να επί ο απλός άνθρωπος, Α!!!! Εκέι θα ππάνε και τα χρήματα που μου κόβουν! Σε καλό σκοπό πάνε!Όλα αυτάχεριάζονταθι λεφτά! Όπως λέει τώρα ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ χρειάζονται κονδύλια! Πού θα βρεθούνε αυτά;;;; Πάλι θα κάνουν όλες τις ωραίες εξαγγελίες, πάλι θα κάνουν "διάλογο", πάλι όλα θα μείνου στα χαρτιά!
Έπιασα γραμμή στον Παπαδάκη, απαίτησα να μεταφερθεί η ανάγκη του αδιόριστου να μάθει ..., το αποτέλεσμα 0!Αηδία για μια ακόμη χαμένη ώρα ...Ξαναγυρνάμε στη ζωή μας, μακριά από την αλητεία και την παράνοια ..., μήπως και πατήσουμε τα 100Εμπρός στο δρόμο της υπέργηρης ...
Τα μέσα ευνοούν το ΠΑΣΟΚ απροκάλυπτα.Αν τα επιχειρούσε η ΝΔ αυτά θα γινόταν επανάσταση. Τελεία . γι’ αυτό και ο Καραμανλής που του καταλογίζουν ανικανότητα τα βρόντηξε. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα χωρίς εμφύλιο. Μην περιμένουμε από τους δημοσιογράφους συμπαράσταση ούτε από το πασοκ, θα προστατεύσουν τον κώλο τους που ζει στον παράδεισο Ελλάδα με δανεικά.(έστω και με περικοπές)