0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαζεύτε πιστοποιητικά,μαζεύτε βαθμούς,αξιολογηθείτε,δώστε εξετάσεις ,ξαναδώστε εξετάσεις,μαζεύτε μόρια,μόρια,μόρια....αυτά θα μας μείνουν στο τέλος!
Πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε και να δούμε καταματα την αλήθεια: ζητήσανε ποτέ από κάνα δάσκαλο πιστοποιητικό ή έστω επιτυχία στον ΑΣΕΠ για να τον διορίσουν;;; (προφανής απάντηση)Γιατί;;; δίοτι υπάρχει έλλειψη προσωπικού.Σε εμάς όμως υπάρχει πλεόνασμα (για διάφορους λόγους που έχουν αναλυθεί) άρα τι θα κάνουν;;; Θα μας πετάξουν το μπαλάκι με τις δήθεν αξιολογήσεις και τα σχετικά ώστε να μας βγάλουν "ακατάλληλους". Και για να μη πολυλογώ σκεφτείτε και αυτό: είναι δυνατόν με την έλλειψη σε δασκάλους που υπάρχει να διορίσει μόνο όσους έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ;; θα ξεσηκωθεί το σύμπαν και με το δίκιο τους διότι θα υπάρχει προσώπικό που δε θα μπορεί να αξιοποιηθεί και θα χάνονται επιπλέον διδακτικές ώρες (ήδη χάνονται...) Πρέπει να γίνει ΣΑΦΕΣ ότι η μόνη πιστοποιημένη από τα πανεπιστήμια(=κρατικά ιδρύματα ) διιδακτική επάρκεια είναι το πτυχίο μας και όλα τα υπόλοιπα είναι τεχνητά εμπόδια προκειμένου να μειωθούν οι διορισμοί και να μας καταστήσουν "τεχνητά" υπεύθυνους γι αυτο ....
Παράθεση από: ατυχούλα στις Μαρτίου 05, 2010, 08:54:07 pmτι θα τραγουδάνε... οι μαθητές του χρόνου μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων; http://www.youtube.com/watch?v=V3t-epMEJk4εμείς τι θα τραγουδάμε; http://www.youtube.com/watch?v=AL7Q28lPMYo&feature=related
τι θα τραγουδάνε... οι μαθητές του χρόνου μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων; http://www.youtube.com/watch?v=V3t-epMEJk4εμείς τι θα τραγουδάμε;
αραγε θα βρεθει κανεις δημοσιογραφος να τη ρωτησει γιατι για το γιο της ετοιμαζει αλλο μελλον απο οτι τα παιδια του μεσου ελληνα, γιατι δεν εμπιστευεται η υπουργος παιδειας ουτε το ελληνικο σχολειο ουτε το πανεπιστημιο;μου θυμιζει το μαγειρα στο στρατο στο 228ΤΕ της Χιου που υπηρετουσα, που μολις μαγειρευε και πηγαιναμε να φαμε, ο ιδιος ετρεχε πρωτος στο ΚΨΜ, για να φαει κανενα κρουασαν, αχ ρε σπινουλα τι αηδιες μας εφτιαχνες!!
Παράθεση από: aspinoulas στις Μαρτίου 05, 2010, 06:52:06 pmΠρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε και να δούμε καταματα την αλήθεια: ζητήσανε ποτέ από κάνα δάσκαλο πιστοποιητικό ή έστω επιτυχία στον ΑΣΕΠ για να τον διορίσουν;;; (προφανής απάντηση)Γιατί;;; δίοτι υπάρχει έλλειψη προσωπικού.Σε εμάς όμως υπάρχει πλεόνασμα (για διάφορους λόγους που έχουν αναλυθεί) άρα τι θα κάνουν;;; Θα μας πετάξουν το μπαλάκι με τις δήθεν αξιολογήσεις και τα σχετικά ώστε να μας βγάλουν "ακατάλληλους". Και για να μη πολυλογώ σκεφτείτε και αυτό: είναι δυνατόν με την έλλειψη σε δασκάλους που υπάρχει να διορίσει μόνο όσους έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ;; θα ξεσηκωθεί το σύμπαν και με το δίκιο τους διότι θα υπάρχει προσώπικό που δε θα μπορεί να αξιοποιηθεί και θα χάνονται επιπλέον διδακτικές ώρες (ήδη χάνονται...) Πρέπει να γίνει ΣΑΦΕΣ ότι η μόνη πιστοποιημένη από τα πανεπιστήμια(=κρατικά ιδρύματα ) διιδακτική επάρκεια είναι το πτυχίο μας και όλα τα υπόλοιπα είναι τεχνητά εμπόδια προκειμένου να μειωθούν οι διορισμοί και να μας καταστήσουν "τεχνητά" υπεύθυνους γι αυτο .... Έτσι!
Και παλι τονιζω οτι εγω εψαξα και τα βρηκα αυτα γιατι μονο εκει συμβαινουν(Γαλλια)
Συμφωνω παιδια...αλλα πριν λιγο σε αλλο φορουμ ελεγαν οτι θεωρειται οτι οι δασκαλοι εχουν ηδη την επαρκεια αυτη...και μαλιστα μεσω παρακολουθησης συγκεκριμενου μεταπτυχιακου στο Παιδαγωγικο παιρνεις και επαρκεια και 3 μορια στον ΑΣΕΠ.Επισης να ενημερωσω οτι το γαλλικο σχεδιο που φαινεται να προωθειται στη χωρα μας (ελπιζω να κανω λαθος)αφορα την παρακολουθηση 217 ωρων μαθημα σε παιδαγωγικα και γυρω στις 60 ωρες σε ταξη απο τις οποιες οι 40 ειναι με εποπτεια.Και παλι τονιζω οτι εγω εψαξα και τα βρηκα αυτα γιατι μονο εκει συμβαινουν(Γαλλια)
εχω τον ιουνιο 2140 ωρες στην ταξη, ειναι αρκετες γ..ω την τρελα μου; 2130/87.5=24.34 μηνες
Παράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 05, 2010, 11:49:00 pmεχω τον ιουνιο 2140 ωρες στην ταξη, ειναι αρκετες γ..ω την τρελα μου; 2130/87.5=24.34 μηνεςαρα εφοσον συμπληρώνεις το 24μηνο θα μπεις στο μεταβατικό στάδιο διορισμού μέσα σε διετία. Καλά τα λέω;;;;;;
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 05, 2010, 11:51:03 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 05, 2010, 11:49:00 pmεχω τον ιουνιο 2140 ωρες στην ταξη, ειναι αρκετες γ..ω την τρελα μου; 2130/87.5=24.34 μηνεςαρα εφοσον συμπληρώνεις το 24μηνο θα μπεις στο μεταβατικό στάδιο διορισμού μέσα σε διετία. Καλά τα λέω;;;;;;πιο μεταβατικο, ξερει κανεις ποσους θα προσλαμβανει; και μου λεει κανεις ξεκαθαρα οτι θα διοριστω σιγουρα και οτι οσους θεμελιωσουν με το νομο το δικαιωμα διορισμου, θα τους παρει; ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΘΑ