0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χμ.....δεν ακούγεται και πολύ κακό,αν μετράει όπως τώρα η προυπηρεσία.....Όχι τίποτε άλλο,αλλά για να μη μας τη βγαίνουν με κόκκινο οι "επιτυχόντες" που μόλις πέρασαν τη βάση.
Η ιδέα για τα σεμινάρια μου άρεσε πολύ.....ποιος θα τα κάνει,πόσο θα κοστίζουν.....Τα πανεπιστήμια που βγάλαμε που είναι άραγε? Επαγγελματικό μας δικαίωμα είναι η διδασκαλία, τι μαλακίες μας λένε τώρα για παιδαγωγικές επάρκειες....Η Διαμαντοπούλου έχει επάρκεια?
χμ.....δεν ακούγεται και πολύ κακό,αν μετράει όπως τώρα η προυπηρεσία.....
Προσωπικά ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δώσω εξετάσεις γι αυτό το περίφημο πιστοποιητικό και για να ξαναδώσω ΑΣΕΠ που θα δίνει έμφαση στα παιδαγωγικά. Αν ο ΑΣΕΠ δίνει έμφαση στα παιδαγωγικά γιατί να έχουμε πιστοποιητικό ;;;; Δεν θα έχουμε "κατάρτηση" από αυτό υποτίθεται;;; Δηλαδη θα "πιστοποιηθούμε" με εξετάσεις για το πιστοποιητικό αλλά θα "ξαναπιστοποιηθούμε" με εξετάσεις ΑΣΕΠ που θα δίνουν έμφαση σε αυτό που έχουμε ήδη πιστοποιηθεί από το πτυχίο μας και το πιστοποιητικό....;;;; Δεν ξέρω αν βγάλατε άκρη αλλά στο χωριό μου λένε ότι τα πολλά μπερδέματα κρύβουν βρωμιά. Πολύ βρομία και σκοπιμότητα...
Eχεις δικιο. Ισως να ονομαζει γενικα εξετασεις ΑΣΕΠ ολο το πακετο .Πρωτα πιστοποιητικο εκπ. επαρκειας που θα αποτελειται απο γραπτες εξετασεις και εξετασεις σε πρακτικη (αρα και εμεσα ψυχομετρικο τεστ) μεσα σε σχολειο.Και μετα την αποκτηση του θα επιτρεπεται η συμμετοχη σε γραπτο ΑΣΕΠ μονο με γνωστικο.Ετσι παει ο μπονιας...