0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marias στις Μαρτίου 08, 2010, 10:55:06 amΟλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αίτηση και να δούμε τα γραπτά μας. Απλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε αναβαθμολόγηση ή να κάνουμε ένσταση.Με ειδοποίησαν πριν δύο εβδομάδες περίπου και τα είδα, στο ΑΣΕΠ. συγνωμη αλλα εξακολουθει να μου φαινεται περιεργο γιατι εγω μεχρι τωρα γνωριζα οτι δεν μπορουσαμε να τα δουμε και ειναι λογικο σκεψου να θελουν ολοι να τα δουν τι θα γινει. τελωπαντων δεν το ειπα για μομφη προς εσενα απλα δεν το γνωριζα. Μπορούν όλοι να αιτηθούν και να δουν τα γραπτά τους.για το θεμα ομως που αναφερεις αν και εχεις δικιο για τα γραπτα νομιζω ειναι πιο δικαιο να γινοντα οι προσληψεις να γινονται απο Ασεπ και να σταματησει αυτη η αδικια που διοριζονταν πολλοι μεσω ρυθμισεων 24μηου 40 μηνου και λοιπον χωρις καν να εχουν δοκιμαστει γραπτα και χωρις επαρκεια και χωρις κοπο σε γραπτο διαγωνισμο
Ολοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αίτηση και να δούμε τα γραπτά μας. Απλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε αναβαθμολόγηση ή να κάνουμε ένσταση.Με ειδοποίησαν πριν δύο εβδομάδες περίπου και τα είδα, στο ΑΣΕΠ.
Παράθεση*Οι εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς θα δίνουν από εδώ και στο εξής μεγαλύτερο βάρος στο παιδαγωγικό σκέλος.Δηλαδη ο επομενος ΑΣΕΠ θα θελει πιστοποιητικο επαρκειας. Ποτε θα προλαβουν να οργανωσουν την αποκτηση του αν ο διαγωνισμος γινει δεκεμβριο 2010
*Οι εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς θα δίνουν από εδώ και στο εξής μεγαλύτερο βάρος στο παιδαγωγικό σκέλος.
ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ.πχ: ΘΑΝΑΣΗΣ:40 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ =40 ΜΟΡΙΑΓΙΑΝΝΗΣ 25 ΜΗΝΕΣ+ 5 ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΣΕΠ=30ΚΩΣΤΑΣ 23 ΜΗΝΕΣ+7ΑΣΕΠ+ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ=32
Παράθεση από: giannis27 στις Μαρτίου 08, 2010, 11:25:07 amΠαράθεση από: marias στις Μαρτίου 08, 2010, 10:55:06 amΟλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αίτηση και να δούμε τα γραπτά μας. Απλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε αναβαθμολόγηση ή να κάνουμε ένσταση.Με ειδοποίησαν πριν δύο εβδομάδες περίπου και τα είδα, στο ΑΣΕΠ. συγνωμη αλλα εξακολουθει να μου φαινεται περιεργο γιατι εγω μεχρι τωρα γνωριζα οτι δεν μπορουσαμε να τα δουμε και ειναι λογικο σκεψου να θελουν ολοι να τα δουν τι θα γινει. τελωπαντων δεν το ειπα για μομφη προς εσενα απλα δεν το γνωριζα. Μπορούν όλοι να αιτηθούν και να δουν τα γραπτά τους.για το θεμα ομως που αναφερεις αν και εχεις δικιο για τα γραπτα νομιζω ειναι πιο δικαιο να γινοντα οι προσληψεις να γινονται απο Ασεπ και να σταματησει αυτη η αδικια που διοριζονταν πολλοι μεσω ρυθμισεων 24μηου 40 μηνου και λοιπον χωρις καν να εχουν δοκιμαστει γραπτα και χωρις επαρκεια και χωρις κοπο σε γραπτο διαγωνισμοΤο 24μηνο έχει και ΑΣΕΠ!