0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sham 28 στις Μαρτίου 08, 2010, 10:58:31 pmκαλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; γνωρίζετε πότε περίπου (λέμε τώρα και αν) βγαίνει η προκήρυξη για τον Ασέπ; Aκουσα στη ΝΕΤ οτι θα βγει την ανοιξη...οποτε υπολογιζε καλοκαιρι
καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; γνωρίζετε πότε περίπου (λέμε τώρα και αν) βγαίνει η προκήρυξη για τον Ασέπ;
Παράθεση από: maraki28 στις Μαρτίου 08, 2010, 10:21:21 pmεπειδη κ εγω σχολιασα με βαση της ειδήσεις του σκαι εχω την εντυπωση οτι ειπωθηκε οτι οι επιμορφωσεις θα γινου σαββατα κ απογευματα κ δεν θα επιβαρυνθει το προγραμμα του σχολειου.κ μιλησαν για τους καθηγητες να επιμηκυνθει το προγραμμα τους το καλοκαιρι εχω την εντυπωση οτι αναφέρονταν στις εφημεριες που κανουν κατα το καλοκαιρι , κ σ αυτο ειπαν εξεταζεται.δηλαδη αντι να καθεται ενας μην τυχον περασει καποιος τον αυγουστο για ενα εγγραφο θα καθονται δυο αν προκειται για ταβλαδορους, η 4 για να εχουν καρε για δηλωτη, σωστο το βρισκω
επειδη κ εγω σχολιασα με βαση της ειδήσεις του σκαι εχω την εντυπωση οτι ειπωθηκε οτι οι επιμορφωσεις θα γινου σαββατα κ απογευματα κ δεν θα επιβαρυνθει το προγραμμα του σχολειου.κ μιλησαν για τους καθηγητες να επιμηκυνθει το προγραμμα τους το καλοκαιρι εχω την εντυπωση οτι αναφέρονταν στις εφημεριες που κανουν κατα το καλοκαιρι , κ σ αυτο ειπαν εξεταζεται.
Αυτο με την διευρυνση ωραριου το καλοκαιρι, τι εννοει;Οτι θα κανουμε τους επιστατες;Θα βιδωνουμε πριζες,πομολα,θα μετραμε πλακακια..Κατι σαν την "Λαμψη" του Στιβεν Κινγκ σε καλοκαιρινη εκδοση;
Παράθεση από: MATOYLA στις Μαρτίου 08, 2010, 11:30:15 pmΠαράθεση από: sham 28 στις Μαρτίου 08, 2010, 10:58:31 pmκαλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; γνωρίζετε πότε περίπου (λέμε τώρα και αν) βγαίνει η προκήρυξη για τον Ασέπ; Aκουσα στη ΝΕΤ οτι θα βγει την ανοιξη...οποτε υπολογιζε καλοκαιριανοιξη, αλλα ποιου ετους, σιγουρα το αφησε ανοιχτο για....διαβουλευση
Αυτή την απορία την είχα και εγώ. Δηλαδή άντε και πήγαμε στο σχολείο... τι θα κάνουμε; Τώρα βέβαια θα μου πεις, πολύ αισιόδοξη είμαι ότι θα πάμε στο σχολείο, αλλά λέμε τώρα!
http://www.flash.gr/audio/413χθεσινη συνεντευξη χριστοφιλοπουλου...γυρω στο 16 λεπτο..αλλαζει το καθεστως των επαπειλουμενων...
... Ναι, αμύθητα ποσά για ΠΔΣ και ωρομίσθιους!